Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiūlymai ir pastebėjimai

QUOTE(lavega @ 2013 01 18, 19:04)
Labas, prašau ištrinti šias mano sukurtas, bet neprigijusias temas:

My Webpage

My Webpage

Ačiū  4u.gif

vieną ištryniau , kitą dar palikau 4u.gif
Atsakyti
Labą dieną, dalyvė C10H16O2 žinutėje #60795168 pasiūlė man į snukį, ,manau turėtumėt ją įspėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 06 vasario 2013 - 22:51
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 08, 18:16)
sveiki, šiuo metu moderuoju šį skyrelį. Skyrelis didelis ir gan aktyvus, Jūsų bėdos, sielos "skauduliai" gali nusėsti čia. Įžeidimai ar nevykę "juokeliai" iš kitų skausmo nėra priimtini nei man  ir juolab sielas gydantiems , ar paguodos, patarimo ieškantiems žmonėms. Tokios žinutės trinamos be perspėjimo ir postų autoriui bus skiriamos nuobaudos.
skyrelio taisyklės čia
forumo taisykles galite paskaityti čia
Ne viską gyvenime galime apibrėžti taisyklėmis ypač žmonių bendravimą, mokėjimą paguosti kai to reikia, o galbūt  nutylėti jei neturit ką pasakyti. Labai norėčiau, kad čia visi turėtų drąsos užeiti jei jis manosi čia rasiantis užuovėją savo negandų ir rūpesčių virtinėje.

Tačiau nelengva fiziškai sužiūrėti skyrelį. Viena tai darau labai mažiukais žingsneliais, todėl visų pagalba čia laukiama  
*gal tema ne vietoje, nes ji tinkama į Paplepėjimus ar Bendraminčius, ar dar į kitą supermama.lt esantį skyrelį;
*gal temoje vyksta nesutarimai ir Jūs tai pamatėte anksčiau nei aš;
*gal reikia sujungti ar ištrinti temą ir t. t
lauksiu Jūsų pastebėjimų ir pagalbos , jei nedrįstate rašyti čia į temą, galite man rašyti į až arba elektroninį paštą čia ir manau apsvarstę visas galimybes visuomet rasim vienokį ar kitokį sprendimą.
Tikiuosi abipusio bendradarbiavimo ir supratimo. Pagarbiai, Jūsų moderatorė Naktibalda

sveiki.noreciau paprasyti,kad onkologines ligos 39 perkeltumet i prieki prie svarbiu temu.aciu
Atsakyti
QUOTE(dina1 @ 2013 02 07, 10:08)
sveiki.noreciau paprasyti,kad onkologines ligos 39 perkeltumet i prieki prie svarbiu temu.aciu

ačiū , padaryta 4u.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt temoje "Depresija" ištrinti 425 ir 428 žinutes kartu su citavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute...: 17 vasario 2013 - 19:18
QUOTE(Medute... @ 2013 02 17, 19:16)
Gal galėtumėt temoje "Depresija" ištrinti 425 ir 428 žinutes kartu su citavimu.

4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad vėl trukdau.Gal galėtumėt 35 žinutę depresijos temoje ištrinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute... @ 2013 02 18, 17:42)
Atsiprašau, kad vėl trukdau.Gal galėtumėt 35 žinutę depresijos temoje ištrinti? blush2.gif

būtų geriau, kad apgalvotumėte prieš rašant 4u.gif . Ištryniau dar šįkart...
Atsakyti
Reklaminė tema

http://www.supermama...howtopic=906939
Atsakyti
pykstasi panos rolleyes.gif
http://www.supermama...?...8544&st=120
Atsakyti
Laba diena,

Norėčiau paprašyti, kad "Onkologinės ligos 40" perkeltumėt į viršų prie svarbių temų, kaip ir visada.

Ačiū.
Atsakyti
As taip pat prisijungiu prie prasymo Onkologines ligos 40 iskelti I prieki. Aciu
Atsakyti