Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Man kažkaip panašu, kai kraujas nerodo, o rentgenas rodo, kad tai virusinis plaučių uždegimas. Kuris šiaip jau antibais negydomas, bet matomai skiria apidraudimui antibus, kad nepereitų į bakterinį. Nors nežinau ar tame tikrai daug racijos, organizmui reik kovot su virusu ( o jei reikalas plaučiuos, tai iš vis), tai su tais antibais imunitetą kaip ir paslopinam. Įdomu kuriuo būdu tada tą virusą įveikt.
Atsakyti
Pas vaiką mokykloje vienoje klasėje iš kokių 22 vaikų 16 serga.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 09, 23:02)
Mergaitės, nepykit, kad aš ne apie homeopatiją. Bet to ką perskaičiau, negaliu nutylėti. Jau gal prieš 1,5 m išgirdau apie tai, bet šiandien vėl pasitaikė po ranka knyga apie tai - apie juodgrūdę (kitaip dar juodasis kmynas) arba jos aliejų. Jis reguliuoja imunitetą ir perskaičiau, kad labai padeda sergant alergija. Na ir labai gerai nuo peršalimų - kai tik atsiranda sloga ar jaučiat kad peršalot lygiom dalim lydytą sviestą sumaišyti su juodgrūde sumalta ir imbieru. Buvau pamiršusi šį receptą, nes pirkti tą lydytą sviestą yra brangu. Prisiminiau, kai pati išsilydžiau. Jis iš tikrųjų veikia - sloga gana greitai išgaruoja, o jei pradeda nerealiai čiaudėti, kaip ranka nuima. Aš dabar vaikui kasdien duodu - nes tiek imbieras, tiek juodgrūdė labai gerai ir nervų sistemai, ir virškinimui, ir imunitetui. Aj daug ką perskaičiau gero apie jį.

aciu, argus, uz receptuka 4u.gif o esant slogai gal i nosi lasinat? ar prie persalimo tik po arbatini sauksteli i vidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2011 01 11, 16:23)
aciu, argus, uz receptuka  4u.gif o esant slogai gal i nosi lasinat? ar prie persalimo tik po arbatini sauksteli i vidu  g.gif

Nuo peršalimo tik į vidų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 11, 16:41)
Nuo peršalimo tik į vidų smile.gif

zemai lenkiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
argus praeitoj temoj raset, kad prie persalimo ligu neduodat savo vaikiukui kvieciu, nurodytam straipsnyje raso, kad dar ir pieno, cukraus negalima vartoti, gal turit kokia nuoroda kur galima placiau pasiskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad pieno, kviečių negalima duoti nes didina gleivingumą. Bet skaitydama apie lydytą sviestą išskaičiau, kad jei į pieną įdedam medaus, sviesto ar dar kažko - tie priedai tą savybę sumažina. Cukrus, mielės - tai produktai, kuriais maitinasi visokios blogosios bakterijos, mažėja imunitetas. Nuorodų negaliu įmesti, nes dažniausiai įsidedu galvon smile.gif Senai tas buvo kai skaičiau smile.gif

Dar apie pieno vartojimą - jį reikia vartoti ne tik kad su priedais, bet ir labai nedaug (apie pusę stiklinės) jei prieš miegą ir užkaitinto iki virimo ir pravėsusio, bet dar pakankamai šilto. Tada jis gerai virškinamas. Šalto pieno negalima vartoti, nes jis sunkiai tada virškinamas. Ir daug negalima. Iš patirties sakau, kad vaikui esu davusi pieno vakare prieš miegą ir aišku truputį pašildyto - tai kai buvo daryta echoskopija, jam atrado pieno likučių. Ir pasakė, kad tai sunkiai virškinamas produktas.
O jogurtas, kefyras kiek žinau labai gerai žarnynui, nes tai raugintas produktas. Kas liečia varškę - nzn nieko. Aš pati kai jos nemėgstu, tai ir ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 11 sausio 2011 - 16:48
QUOTE(argus @ 2011 01 11, 17:29)
Skaičiau, kad pieno, kviečių negalima duoti nes didina gleivingumą. Bet skaitydama apie lydytą sviestą išskaičiau, kad jei į pieną įdedam medaus, sviesto ar dar kažko - tie priedai tą savybę sumažina. Cukrus, mielės - tai produktai, kuriais maitinasi visokios blogosios bakterijos, mažėja imunitetas.  Nuorodų negaliu įmesti, nes dažniausiai įsidedu galvon smile.gif Senai tas buvo kai skaičiau smile.gif

tai ir "is galvos" tinka mirksiukas.gif o kaip su raugintais pieno produktais: jogurtu, kefyru, varske g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2011 01 09, 12:28)

Super nuoroda thumbup.gif, dėkui. Susuko ir mane-dar gerai, kad temperatūros neturiu. Laužo kaulus, kosulys toks sausas. Euro vaistinėj tik Bronhalio heel nusi[irkau. Ką dar galėčiau vartot?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 11, 14:41)
Man kažkaip panašu, kai kraujas nerodo, o rentgenas rodo, kad tai virusinis plaučių uždegimas. Kuris šiaip jau antibais negydomas, bet matomai skiria apidraudimui antibus, kad nepereitų į bakterinį. Nors nežinau ar tame tikrai daug racijos, organizmui reik kovot su virusu ( o jei reikalas plaučiuos, tai iš vis), tai su tais antibais imunitetą kaip ir paslopinam. Įdomu kuriuo būdu tada tą virusą įveikt.

Besijuokianti, sito tiksliai nezinau. Manau, kad plauciu uzdegima reik antibais gydyt, aisku gali rizikuot, bet as bijociau savo mazo vaiko sveikata rizikuoti...jei temperatura sokineja ir vaikas guli leisgyvis nezinau ar kuri mama bandys kovoti su virusu taip g.gif
Musu kraujas ant ribos, jau is virusinio noretu pereiti i bakterini, tai gyd leido dar surizikuot ir jei iki ryt vakaro nebus tempos galim antibu dar negert, tai va galvoju ka daryt g.gif
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...011-01-11_07-08
Atsakyti
Farmacija stengiasi - šiemet didelėm raidėm rašo apie gripo aukas dvi, o kai perskaitai, dėl ko jos mirė - tai pasirodo vienas jau gerokai pagyvenęs žmogus sirgo lėtinėm ligom, o kitas ir kad ir jaunesnis, bet ir turėjo lėtinių ligų ir kai susirgo - nesigydė nuo pat pradžių. Vėl stengiasi sukelti panikas.

O kiek užpreitais metais mirė žmonių nuo paprasto gripo? O Klaipėdoj net epidemija man rodos nebuvo paskelbta. Ir kiek va man pripasakojo kiek mirė žmonių.

Na vaikui duodu Osccilo kartą per savaitę, į mokyklą įduosiu, kad jei kas kad iš kart sugertų, ir influcido duodu profilaktiškai.
Atsakyti