Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 31, 15:54)
Arba jūsų homeopatas ne viso proto, arba kažko nesupratot. Nepykit, visada vengiu tokių komentarų, bet dabar nesusilaikiau.

Nežinau, kokia ta sieros rūgštis - ar visiškai nepotencijuota g.gif
O homeopatas M. turbūt pilno proto biggrin.gif
Šiį kartą turbūt teks jo patarimų neklausyti, nes per daug jau pavojingai atrodo g.gif
Atsakyti
Na ir mes savaitgaliais megstam pasirgti doh.gif Sestadieni vel grizo temperatura. KAi praejusi sekmadieni nukrito ta 40, tai visa savaite diena budavo 36,4 kazkur, keleta vakaru uzkildavo apie 37,2. Gydytoja apziurejo, tai tik paraudusia ir gleiveta gerkle pamate. Tai neiko ir nevartojom daugiau iskyrus arbatas, sultis ir kitus stiprintojus smile.gif Ir ka, ketvirtadieni vakare 37,7 , sestadieni paryciui - 38,3 ir maciau, kad dar kils, tai daviau Viburcol (mums 1,7 metuku). Sustojo kilt, pasilaike iki pavakariu ir vel diena rodo 36,5, i vakara 37,2. Nieks daugiau neislenda. Na dar pilvuka pucia gal kartais, nes puksi kartais galingai smile.gif Nebezinau kurioj vietoj ieskot ko doh.gif
Atsakyti
Singa, o tai jums davė žirniukus, lašiukus, ar ką?
Kažko aš įsivaizduoju, kad davė homeopatinę sierą...
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 31, 16:51)
Na ir mes savaitgaliais megstam pasirgti  doh.gif  Sestadieni vel grizo temperatura. KAi praejusi sekmadieni nukrito ta 40, tai visa savaite diena budavo 36,4 kazkur, keleta vakaru uzkildavo apie 37,2. Gydytoja apziurejo, tai tik paraudusia ir gleiveta gerkle pamate. Tai neiko ir nevartojom daugiau iskyrus arbatas, sultis ir kitus stiprintojus smile.gif Ir ka, ketvirtadieni vakare 37,7 , sestadieni paryciui - 38,3 ir maciau, kad dar kils, tai daviau Viburcol (mums 1,7 metuku). Sustojo kilt, pasilaike iki pavakariu ir vel diena rodo 36,5, i vakara 37,2. Nieks daugiau neislenda. Na dar pilvuka pucia gal kartais, nes puksi kartais galingai smile.gif Nebezinau kurioj vietoj ieskot ko doh.gif

Tada belieka paprašyti, kad padarytų kraujo bei šlapimo tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 31, 15:14)
kai nueina pas homeopata, koks buna vizias, o ypac pirmas..aisku nlb as is jos ko tikiuos, be vistiek... ana man iskart tlf paklausius pasake viskas cia jums nuo alergines slogos blink.gif o as nezinau ar mums alergine blink.gif
Papildyta:
duodu sunui rintali jau 3 po 1/4 sudaviau, sloga bega maziau, bet nesusoja...siandien paskutine antibu diena, o jie neuzriso os prakeiktos slogos doh.gif reiskias pas mus yra kazkas daugiau...

Gal jums nuo dantukų tokia sloga? Mano panelytei, kai dygo dantukai kiekvieną kartą būdavo sloga (skysta, balta kaip vandenukas bėgdavo). Tik tada ta sloga nepereidavo į kosulius ax.gif O dabar sloga dažniausiai pereina į kosulius arba ausų uždegimus. Dabar jau daugiau kaip pusmetį draugaujam su homeopatu, taip šito forumo pagalba, kapstomės ir gana sėkmingai 4u.gif
Ačiū visoms, kurios pasidalina patarimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 31, 16:56)
Tada belieka paprašyti, kad padarytų kraujo bei šlapimo tyrimus.

Taip, israsys sake ir dar ryt uzeis paklausyt.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 31, 16:55)
Singa, o tai jums davė žirniukus, lašiukus, ar ką?
Kažko aš įsivaizduoju, kad davė homeopatinę sierą...

Įpylė į buteliuką skysčio, tai net nežinau, ar ji homeopatinė. Reiks dar pasiskambinti, ir perklausti. Lašiukus savaitės vidurį padarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 31, 16:04)
http://www.valerijon.../gyd_vainoriute
Kažkodėl iš šio aprašymo man nekvepia čia homeopatija. Gal kompleksinius ir paskiria. Nors negaliu teigti, bet anksčiau ji homeopatija tikrai neužsiimdavo, o to  neišmokstama per trumpą laiką. Pasiskambinau tai kuri jau nebedirba, tai ji negirdėjo, kad kas nors Šiauliuose priimtų kaip homeopatas. O su ja anskčiau į paskaitas važinėdavo gyd. Jazdauskaitė. Gal būt šią pavardę turėjote omenyje.  ax.gif

as i jazdauskaitei skambinau, sake su maziukais nedira, o jeigu skiria vaistus, tai skiria tik tuos kur vaistinej galima nusipirkt - kompleksinius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 17:01)
Gal jums nuo dantukų tokia sloga? Mano panelytei, kai dygo dantukai kiekvieną kartą būdavo sloga (skysta, balta kaip vandenukas bėgdavo). Tik tada ta sloga nepereidavo į kosulius ax.gif  O dabar sloga dažniausiai pereina į kosulius arba ausų uždegimus. Dabar jau daugiau kaip pusmetį draugaujam su homeopatu, taip šito forumo pagalba, kapstomės ir gana sėkmingai 4u.gif

as nebetikiu, kad nuo dantu...
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 18:05)
Įpylė į buteliuką skysčio, tai net nežinau, ar ji homeopatinė. Reiks dar pasiskambinti, ir perklausti. Lašiukus savaitės vidurį padarys smile.gif

Pauostyk smile.gif . Sierą tikrai pažintum.
Kadangi patys pas M. gydomės, tai net neabejoju, kad nuodų tikrai nedavė smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 01 31, 11:58)
cia Sulphur turi omeny?  g.gif
nu jei taip, tai nieko baisaus tikrai 4u.gif

mes sita irgi geriam, tai kol kas gyvos, nors LM potencija ir jau 2 ax.gif

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 31, 15:14)
kai nueina pas homeopata, koks buna vizias, o ypac pirmas..aisku nlb as is jos ko tikiuos, be vistiek... ana man iskart tlf paklausius pasake viskas cia jums nuo alergines slogos blink.gif o as nezinau ar mums alergine blink.gif

alergine sloga rodo tyrimai, o siaip ir alergenus "galima" (sakykim salyginai) atsekt pagal tyrima. Mes kaip tik ryt einam i sorpo visu darytis mirksiukas.gif

QUOTE(singa @ 2011 01 31, 17:01)
Gal jums nuo dantukų tokia sloga? Mano panelytei, kai dygo dantukai kiekvieną kartą būdavo sloga (skysta, balta kaip vandenukas bėgdavo). Tik tada ta sloga nepereidavo į kosulius ax.gif  O dabar sloga dažniausiai pereina į kosulius arba ausų uždegimus. Dabar jau daugiau kaip pusmetį draugaujam su homeopatu, taip šito forumo pagalba, kapstomės ir gana sėkmingai 4u.gif

o galima placiau: kaip atrodydavo ta sloga ir kiek laiko tesdavosi? blush2.gif

Besijuokianti aciu uz "siuntinuka" 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti