Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ice, čia jau nuo gyd. priklauso. Paprastai gydytojai homeopatai vengia skirti daug vienu metu. Mums mūsų gyd. daugiausiai yra skyręs dviejų (gal kokį kartą trijų) rūšių žirniukus.

O geriausia atrasti vieną vienintelį smile.gif . Mes pvz. ilgų paieškų rezultate, galiausiai atradom tą vienintelį. Dičkei nustatė gyd. kaip konstitucinį, o mažei visai atsitiktinai - ligų metų duodavom tik kelių rūšių žirniukus ir pasirodė, kad vieni jų veikia tiesiog stebuklingai. Ir mano didelei nuostabai visai užtenka 6 potencijos (net emocijos vaiko susitvarkė). Sudavus prie pirmų požymių, viskas užsiriša, net neprasidėję ir visai nesuku galvos, sloga žalia, ar vandeninga, kosulys sausas ar šlapias, veikia absoliučiai visus požymius thumbup.gif . Vartojant krūvas žirnių, niekad neatrasit to vienintelio.
Atsakyti
QUOTE(opium @ 2011 01 10, 19:08)
vakare.lt, prie nosiaryklės uždegimo pridėčiau Belladona. Buvo mano vaikui , tai gyd iš karto skyrė  Pulsatilla+Belladona . Dėl Sinupreto, tai mūsų hom. gyd.nuomon, kad jį duot tik tol, kol nosis užgulus, kol gleivės labai tirštos, kad jas suskystint. Ir duodama 2-3 dienas, prikausomai, kaip suveikia. Kai per daug suskystinamos gleivės, jos teka gerklėn, ją dirgina ir atrodo tokia užsitęsusi sloga su perštinčia gerkle ir kosuliu.

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu va, o musu pol. gydytoja sake, kad sinupreta butinai reikia 2 sav. sugert doh.gif

O kokia potencija skyre, 30?

dar man zaliai blondinei paaiskinkit kuo skiriasi tarkim to paties pavadinimo vaistas tik vienas C kitas D msu skaiciukais g.gif atleiskit jeigu ka prajuokinau ar papiktinau, bet as dar tik mokausi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, si ryt mano mazius vel su 39 atsikele verysad.gif o jau galvojau, kad nugalejom virusa....vaziuosim po piet pas pediatra itariu antibiotiku jau neisvengsim... verysad.gif nakti buvo pradejes ir koset, sausu tokiu "džeržgiančiu" kosuliu, o va atsikeles nieko, nekosi...nosis tik bega..
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 10, 15:50)
Sveikos,

nu mano maziui dar vakar vakare buvo pakilus temperatura, bet jau ne tokia auksta 38 tik.. tai tikiuosi, virusas jau mirsta...siandien jau tikiuosi issisukti be temp. kelis kart i diena sukosi, bet nesuprantu net ar sausai ar slapiai ir "is kurios vietos"  g.gif
kalbejau su vaiku ligonines gydytoja, tai sake siaubingai daug serga, net vietu ligoninej nera..o virusas toks, kad labai greitai komplikuojasi i plauciu uzdegima, kuri galima pamatyti tik is rentgeno, nes kraujo tyrimai nerodo nieko blogo..drauges vaikui per 5 dienas komplikavosi  doh.gif  verysad.gif

Man vis kyla klausimas ar komplikuojasi tiems, kas homeopatiškai gydosi( žinoma galima ir nepataikyti vaisto) ?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 11, 12:35)
Man vis kyla klausimas ar komplikuojasi tiems, kas homeopatiškai gydosi( žinoma galima ir nepataikyti vaisto) ?

nezinau, manau, kad ne, tiesiog dabar toks virusas is 10 atveju 8 komplikuojasi. mes gydemes homeopatiskai, o nuo temperaturos paracetamoliu ir ibuprofenu. drauge gyde savo vaika tradiciskai diagnoze - plauciu uzdegimas.
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 01 11, 02:04)
Kiek homeopatinių vaistų galima duoti vienu metu?

Cinabsin, Influcidą, virškinimui ir nervų sistemai jei reikia? Ar nieko tokio, jei visi vienu metu duodami?  g.gif nepaklausiau homeopatės  doh.gif Reiks skambinti.

Geriau mažiau, ypač kompleksų, nes ten ir taip jau daug kiekvienam.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 10, 15:50)
siaubingai daug serga, net vietu ligoninej nera..o virusas toks, kad labai greitai komplikuojasi i plauciu uzdegima, kuri galima pamatyti tik is rentgeno, nes kraujo tyrimai nerodo nieko blogo..drauges vaikui per 5 dienas komplikavosi 

O tai is ko nusprende kad gali but kazkas negerai, jei nieko blogo nebuvo ir kraujas geras? g.gif

mes sedim visi uzgultom nosim ir skaudenanciom gerklem, bet taip viskas puse bedos. net nezinau kokius homeopatinius pamegint: temperaturu nera, sloga skaidri balta bet ne vandenukas, bega neikyriai, gerkle (bent jau man) grauzia kairej pusej, bet nera labai paraudus g.gif kartais paskausta pilva g.gif ir siaip taip lyg shalta nuolat... rankos , kojos shala, bet temperatura nekyla...
sprendziant is to, kad visiems, tai matyt -virusinis cia koks begedis mus priciupo....
paciulpiam kartais Engystol..... gal kas patartu kas dar tiktu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 11 sausio 2011 - 13:56
Man įdomu, kokius homeopatinisu naudajate nuo gripo? Gal pastebėjot, kad vieni geriau veikia, kiti prasčiau? Mes prieš porą metų visi prasirgom gripu, aš sunkiausiai, o kiti šeimos nariai lengviau - bet vos susirgus man, visi ėmė gerti Oscillococcinum, tai ar sutapimas ar padėjo, jiems daug lengviau praėjo. Nors ir man nesikomplikavo, tik ilgai sirgau.
Atsakyti
patarkit - ka duoti 9 men kudikiui nuo kosulio? slapiai dregnai kosti, jau ilgai. plauciai tipo svarus, bet bijau, kad su bronchais nebutu.. antitusinas neveikia sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 11, 13:46)
O tai is ko nusprende kad gali but kazkas negerai, jei nieko blogo nebuvo ir kraujas geras?  g.gif

kosejo, paklause plaucius, truputi karke, nusprende rentgena padaryt ir pamate.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 10, 14:50)
kalbejau su vaiku ligonines gydytoja, tai sake siaubingai daug serga, net vietu ligoninej nera..o virusas toks, kad labai greitai komplikuojasi i plauciu uzdegima, kuri galima pamatyti tik is rentgeno, nes kraujo tyrimai nerodo nieko blogo..drauges vaikui per 5 dienas komplikavosi  doh.gif  verysad.gif

o kažin kuriame mieste čia virusai taip stipriai užpuolė vaikiukus? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2011 01 11, 14:27)
o kažin kuriame mieste čia virusai taip stipriai užpuolė vaikiukus?  unsure.gif

Pajuryje verysad.gif
Atsakyti