QUOTE(argus @ 2011 01 31, 11:21)
Nežinau kaip homeopatiškai, o aš čia ne į temą pasisakysiu ir vėl - sureguliuok maitinimą. Jokių rūkytų, keptų, riebių produktų, atsisakyk saldumynų (pradžiai iš viso, vėliau galima tik truputį), kvietinių miltų patiekalų (blynai, baltos duonos, bandelės ir pan.), negalima uogų, imbiero, taippat daugelis vaistažolių kelia rūgštingumą. Tinka troškinta bei virta mėsa, daug daržovių valgyk (daugiau nei mėsos), juoda duona, košės. Kalbu iš patirties - pas manęs yra padidėjęs rūkštingumas, tad šitaip susitvarkiau. Jei jau kartais užkyla (ypač vasarą, nes negaliu niekaip atsisakyti uogų), tai geriu šiltame vandenyje ištirpintą medų - labai greitai numuša užkilusią rūgštį.
Su mityba viskas aišku Tik įdomu, ar bandė kas nors sieros rūgštį gerti