Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 01 31, 11:21)
Nežinau kaip homeopatiškai, o aš čia ne į temą pasisakysiu ir vėl - sureguliuok maitinimą. Jokių rūkytų, keptų, riebių produktų, atsisakyk saldumynų (pradžiai iš viso, vėliau galima tik truputį), kvietinių miltų patiekalų (blynai, baltos duonos, bandelės ir pan.), negalima uogų, imbiero, taippat daugelis vaistažolių kelia rūgštingumą. Tinka troškinta bei virta mėsa, daug daržovių valgyk (daugiau nei mėsos), juoda duona, košės. Kalbu iš patirties - pas manęs yra padidėjęs rūkštingumas, tad šitaip susitvarkiau. Jei jau kartais užkyla (ypač vasarą, nes negaliu niekaip atsisakyti uogų), tai geriu šiltame vandenyje ištirpintą medų - labai greitai numuša užkilusią rūgštį.

Su mityba viskas aišku 4u.gif Tik įdomu, ar bandė kas nors sieros rūgštį gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 10:39)
Su mityba viskas aišku 4u.gif Tik įdomu, ar bandė kas nors sieros rūgštį gerti g.gif

cia Sulphur turi omeny? g.gif
nu jei taip, tai nieko baisaus tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 01 31, 11:58)
cia Sulphur turi omeny?  g.gif
nu jei taip, tai nieko baisaus tikrai 4u.gif

Ne, ne Sulphur. Skystą ir tikrą sieros rūgštį g.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 12:00)

blink.gif pas jus su homeopatu turbut koks nesusikalbejimas ivyko biggrin.gif
Atsakyti
radau ris homeopatus siauliuose, vienas sake nebedirba o dar yra vainoriute ir dar viena nebeatsimenu jagdzeviciene ar kazkas panasaus..gal zino ka nors? g.gif
Atsakyti
nu va, dasiskambinau vainoriuei
sake priims kudyki apziures, pakomentuos... sake ateikit ir ziuresim
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 31, 13:34)
blink.gif pas jus su homeopatu turbut koks nesusikalbejimas ivyko biggrin.gif

Ne, homeopatas ir davė sieros rūgštį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 14:39)

nu išbandyk, bet gal ne ant savęs - užlašink ant kokio augalo žiūrėk kaip sureaguos: išdegins ar neišdegins. g.gif
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 11:00)

Ta prasme, visiškai nepotencijuotą g.gif Aš bijočiau... mano tėtis yra dirbęs su ja ir žinau, koks tai ėsdinantis dalykas. Jeigu nuskiesti kokiam litre lašą - gal... Bet tada gal geriau potencijuotos įsigyti. Gi tikrai yra Acidum sulphuricum. Jeigu tik skrandžiui - 6 turėtų pakakt. Pasitikslinkit ir pasiskaitykit atskirai apie ją. 4u.gif
Atsakyti
kai nueina pas homeopata, koks buna vizias, o ypac pirmas..aisku nlb as is jos ko tikiuos, be vistiek... ana man iskart tlf paklausius pasake viskas cia jums nuo alergines slogos blink.gif o as nezinau ar mums alergine blink.gif
Papildyta:
duodu sunui rintali jau 3 po 1/4 sudaviau, sloga bega maziau, bet nesusoja...siandien paskutine antibu diena, o jie neuzriso os prakeiktos slogos doh.gif reiskias pas mus yra kazkas daugiau...
Atsakyti
QUOTE(singa @ 2011 01 31, 15:39)

Arba jūsų homeopatas ne viso proto, arba kažko nesupratot. Nepykit, visada vengiu tokių komentarų, bet dabar nesusilaikiau.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 31, 14:14)
radau ris homeopatus siauliuose, vienas sake nebedirba o dar yra vainoriute ir dar viena nebeatsimenu jagdzeviciene ar kazkas panasaus..gal zino ka nors? g.gif

http://www.valerijon.../gyd_vainoriute
Kažkodėl iš šio aprašymo man nekvepia čia homeopatija. Gal kompleksinius ir paskiria. Nors negaliu teigti, bet anksčiau ji homeopatija tikrai neužsiimdavo, o to neišmokstama per trumpą laiką. Pasiskambinau tai kuri jau nebedirba, tai ji negirdėjo, kad kas nors Šiauliuose priimtų kaip homeopatas. O su ja anskčiau į paskaitas važinėdavo gyd. Jazdauskaitė. Gal būt šią pavardę turėjote omenyje. ax.gif
Atsakyti