Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 30, 17:42)
db dare pirmadieni bus tyrimai
Papildyta:

alergijos nerode...bet gyd sake, nebutinai kraujas turi rodyt alergija...

Aš ne apie alergiją, o bakterijas ir virusus.

Alergijas rodo kiti tyrimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 30 sausio 2011 - 16:44
QUOTE(argus @ 2011 01 30, 17:44)
Aš ne apie alergiją, o bakterijas ir virusus.

Alergijas rodo kiti tyrimai.

rode infekcija 4u.gif be siuncia del to, kad yra osrukcija antra karta ir ana pai iaria alergija, ai paeme krauja spec del pulmonologes, kad ten nereiku badytis ir iskart nueitumem su tyrimais 4u.gif
Papildyta:
nu viska daumaz issivaliau galutinai pledus issinesiau, dar islyginsiu povilo rubus ir issiurbsiu kai atsibus.., bet juk ciutt ne kasdien ta pati darau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 30 sausio 2011 - 16:48
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 30, 17:48)
rode infekcija 4u.gif be siuncia del to, kad yra osrukcija antra karta ir ana pai iaria alergija, ai paeme krauja spec del pulmonologes, kad ten nereiku badytis ir iskart nueitumem su tyrimais 4u.gif
Papildyta:
nu viska daumaz issivaliau galutinai pledus issinesiau, dar islyginsiu povilo rubus ir  issiurbsiu kai atsibus.., bet juk ciutt ne kasdien ta pati darau doh.gif

Ruduoke,
mes jau treti metai taip gyvenam - jokių kilimų, užuolaidų, minkštų žaislų, patalynę virinu kas savaitę, iš pradžių lygindavau, dabar, kai apmažėjo alergija, nebelyginu, patalynės vidurius skalbiu 2kart metuose. Anksčiau krausčiaus iš proto dėl kiekvienos dulkės, kol... nenuėjau pas pulmonologę, kuri pasakė, kad plauti grindis pakanka kartą ar 2 per savaitę, kad vaiko negalima pernelyg steriliai laikyti.
Pagrindinis dalykas, ką privalai daryti - stiprinti imunitetą ir gydyti homeopatija. Čia viena geriausių Klaipėdos alergologių pasakė. Ir tikrai, kai perėjom prie homeopatijos, alergija gerokai apmažėjo, o kartu ir vaiko sergamumas.
Kas dėl Rhinital - jis mums nelabai ką tepadėjo, tiksliau, kokias dvi sav veikė, paskui grįžom į pradinį tašką, jums, kaip suprantu, tas pats? Mums homeopatas specialius lašus pagamino, veikimas prasidėjo po maždaug 2 mėn pastovaus vartojimo.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 30, 18:06)
Ruduoke,
mes jau treti metai taip gyvenam - jokių kilimų, užuolaidų, minkštų žaislų, patalynę virinu kas savaitę, iš pradžių lygindavau, dabar, kai apmažėjo alergija, nebelyginu, patalynės vidurius skalbiu 2kart metuose. Anksčiau krausčiaus iš proto dėl kiekvienos dulkės, kol... nenuėjau pas pulmonologę, kuri pasakė, kad plauti grindis pakanka kartą ar 2 per savaitę, kad vaiko negalima pernelyg steriliai laikyti.
Pagrindinis dalykas, ką privalai daryti - stiprinti imunitetą ir gydyti homeopatija. Čia viena geriausių Klaipėdos alergologių pasakė. Ir tikrai, kai perėjom prie homeopatijos, alergija gerokai apmažėjo, o kartu ir vaiko sergamumas.
Kas dėl Rhinital - jis mums nelabai ką tepadėjo, tiksliau, kokias dvi sav veikė, paskui grįžom į pradinį tašką, jums, kaip suprantu, tas pats? Mums homeopatas specialius lašus pagamino, veikimas prasidėjo po maždaug 2 mėn pastovaus vartojimo.

siandien tik isrisau galus, tyrineju jau senai, nuo nauju meu, kai uzsitese sloga... tai siandie jau nebeapsikenciau, vedziau vis pas gyd kad paklausyt, nes uzkniso, kosuliukas prasidejo mazuliukas, vel sloga ir bla bla..gyd sako mama tu perdedi..bet as matau savo vaika..ir kai daejo iki vel obsrukcinio bronchito israse siunima pas pulmonologa doh.gif o mano maziukas dar tik 7 men doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 30, 18:39)
siandien tik isrisau galus, tyrineju jau senai, nuo nauju meu, kai uzsitese sloga... tai siandie jau nebeapsikenciau, vedziau vis pas gyd kad paklausyt, nes uzkniso, kosuliukas prasidejo mazuliukas, vel sloga ir bla bla..gyd sako mama tu perdedi..bet as matau savo vaika..ir kai daejo iki vel obsrukcinio bronchito israse siunima pas pulmonologa doh.gif o mano maziukas dar tik 7 men doh.gif

Na, tai nebūtinai turi būti alergija, nors tokia tikimybė didelė. Mano sūnus pirmą kartą susirgo obstrukciniu 8 mėn amžiaus. Tada iki 3 metų nebesirgo, o paskui metuose po 2 kartus persirgdavo. (Dabar jam 5 metai ir 8 mėn) Nuo pernai metų kovo iki šiol daugiau nebedaviau jokių pediatro skirtų vaistų, tik homeopatija+singuliarą (vaistas astmininkams, bet nehormoninis). Singuliarą nuimu vasarą, nuėmusi vartojimą jau esu apie mėnesį laiko ir dabar, bandom kapstytis vien homeopatiškai.
Geras pulmonologas turėtų pamatyt, kokia patologija pas tavo mažiuką. Nors... mano krikštasūnis neturi jokios alergijos, o kai sugeria antibų kursą, paskui iš ligų neišbrenda iki vasaros...
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 30, 19:32)
Na, tai nebūtinai turi būti alergija,

as esu pasimetus db...
Atsakyti
nzn suapimas ar ne, bet maziau snarglio teka po valymo, vedinimo, visu pledu nuemimo, uzuolaidu nukabninimo ir dulkiu issiurbimo ir kitokio dulkiu salinimo budo ir kai ismiegojo jau isdezinfekuotam ir isvedintame kambaryje, gal rinithalis padejo, nzn... bet snarglys maziau bega..vaikas linksmesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 30, 20:14)
nzn suapimas ar ne, bet maziau snarglio teka po valymo, vedinimo, visu pledu nuemimo, uzuolaidu nukabninimo ir dulkiu issiurbimo ir kitokio dulkiu salinimo budo ir kai ismiegojo jau isdezinfekuotam ir isvedintame kambaryje, gal rinithalis padejo, nzn... bet snarglys maziau bega..vaikas linksmesnis g.gif

pabandykit mest lauk (na, paslėpti iš gyvenamų ir miegamų zonų, tiksliau smile.gif ) visus vilnonius pūkinius ir kitus kvėpavimo takus erzinančius patalus. čiužiniams klijuotės apsaugos, vėdinimas ir visa kita ką išvardinot kiek įmanoma dažniau. plius miegamajame jokių minkštų žaislų ir bereikalingų skudurų. o jei dar turit ir kokį garais valantį siurblį, tai iš viso idealu čiužinių valymui. plius, jei vaikas miega jūsų kambaryje, tai ir jūsų patalynė turi būti nepūkinė, nevilnonė... mes taip buvom viską jau susitarkę ir atsikratę šitų nesibaiginačių slogų... kol medaus neužragavom doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 01 31, 00:16)
pabandykit mest lauk (na, paslėpti iš gyvenamų ir miegamų zonų, tiksliau smile.gif ) visus vilnonius pūkinius ir kitus kvėpavimo takus erzinančius patalus. čiužiniams klijuotės apsaugos, vėdinimas ir visa kita ką išvardinot kiek įmanoma dažniau. plius miegamajame jokių minkštų žaislų ir bereikalingų skudurų. o jei dar turit ir kokį garais valantį siurblį, tai iš viso idealu čiužinių valymui. plius, jei vaikas miega jūsų kambaryje, tai ir jūsų patalynė turi būti nepūkinė, nevilnonė... mes taip buvom viską jau susitarkę ir atsikratę šitų nesibaiginačių slogų... kol medaus neužragavom  doh.gif  doh.gif

palikau miegot dukros kambaryje, kur vakar isscustinau...vel duosiu rinthali siandi.. duosiu dazniau..kokius 6 kar po 1/4 g.gif
Atsakyti
Mergaitės, atsiliepkite kas turite problemų su lėtiniu gastritu, padidėjusiu rūgštingumu. Homeoapatas patarė gerti sieros rūgšties vieną lašelį įlašinti į pusę stiklinės vandens. Gal kas bandėte? Labai jau man pavojingai atrodo g.gif
Atsakyti
Nežinau kaip homeopatiškai, o aš čia ne į temą pasisakysiu ir vėl - sureguliuok maitinimą. Jokių rūkytų, keptų, riebių produktų, atsisakyk saldumynų (pradžiai iš viso, vėliau galima tik truputį), kvietinių miltų patiekalų (blynai, baltos duonos, bandelės ir pan.), negalima uogų, imbiero, taippat daugelis vaistažolių kelia rūgštingumą. Tinka troškinta bei virta mėsa, daug daržovių valgyk (daugiau nei mėsos), juoda duona, košės. Kalbu iš patirties - pas manęs yra padidėjęs rūkštingumas, tad šitaip susitvarkiau. Jei jau kartais užkyla (ypač vasarą, nes negaliu niekaip atsisakyti uogų), tai geriu šiltame vandenyje ištirpintą medų - labai greitai numuša užkilusią rūgštį.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 31, 11:21)
Nežinau kaip homeopatiškai, o aš čia ne į temą pasisakysiu ir vėl - sureguliuok maitinimą. Jokių rūkytų, keptų, riebių produktų, atsisakyk saldumynų (pradžiai iš viso, vėliau galima tik truputį), kvietinių miltų patiekalų (blynai, baltos duonos, bandelės ir pan.), negalima uogų, imbiero, taippat daugelis vaistažolių kelia rūgštingumą. Tinka troškinta bei virta mėsa, daug daržovių valgyk (daugiau nei mėsos), juoda duona, košės. Kalbu iš patirties - pas manęs yra padidėjęs rūkštingumas, tad šitaip susitvarkiau. Jei jau kartais užkyla (ypač vasarą, nes negaliu niekaip atsisakyti uogų), tai geriu šiltame vandenyje ištirpintą medų - labai greitai numuša užkilusią rūgštį.

Jeigu jau ne į temą, tai ir aš galiu parašyti kas dar gerai padeda. Reikia susitvarkyti rūgščių šarmų balansą organizme. Man labai padeda šarminis vanduo. Tam naudoju magnetinę lazdelę. Padeda netgi prie opaligės. Jei kam įdomu plačiau, per AZ
Atsakyti