QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 26, 22:10)
Jei ką - didžiąja dauguma atvejų bronchitas NETURĖTŲ būti gydomas antibiotikais.
o kad buciau ta zinojus augindama dicke
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 27, 09:17)
Vakare.lt, tai pas Kulter ir skaitau tuos portretus, gaila, kad ne visi pas ją yra. Lyg ir tu klausei apie pulsatila ir chamomila (nors gal ir maišau, nepyk), tai pulsatila yra aptarta detaliai, o chamomila ne.
Bet vien Kulter man irgi trūksta, vis dėlto reikia ir fizines ligas persižiūrėt. Nes pvz. mano kaip konst. - na mur - idealiai atitinka pcih. požymius, deja fizinių negalavimų taip stipriai neatitinka. Ir mūsų gyd. sako, kad būna ne gryni konstituc. tipai, o maišyti ir tuomet gan sunku atknist. Pvz anot mūsų gyd., mano požymių kompleksas neatitinka nei vieno žirniuko
.
Gaila
o norejau chamomilla placiau pastudijuot, nes kiek radau tiktu mum ji, bet pulsatilla arciau visko... pribrendo reikalas vadinasi pas homeopata, nes ir didziajai radau nemazai sveikatos "trukumu"
mazum nuleis ant zemes mane, o tai dabar viskas kliuva: emocine bukle, priaugtas svoris/ugis (per metus 7 kg ir 12 cm, o visad buvo smulkme, dabar matosi lasiakai visur, nors lygiai taip pat toliau nevalgo), ai nu zo, gal man paciai pagalbos reikia
va ir mano psichologinis portretas koks, taisyt gal ji reikia