Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(special @ 2011 01 27, 17:10)
o kaip su zuvu taukais? zinau, kad sergant negalima, bet siaip as susiduriau su skirtingu homeopatu skirtingomis nuomonemis, vieni labai kategoriskai - pries, kiti - laisviau ziuri...

Tai ir mums aktualus klausimas 4u.gif
O zuvu tauku negalima naudoti del juose esanciu Omega-3 riebiuju rugsciu, mes zuvu tauku nenaudojam, vietoje ju naudojame augalinius aliejus, kuriuose yra Omega-3 ir kitos Omega rugstys. Gal kas nors zinote ar skiriasi gyvulines kilmes ir augalines kilmes r.r.? Ar musu naudojami augaliniai aliejai taip pat slopina imuniteta? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už rekomenduotą pulmonologę 4u.gif
Super gydytoja. Išklausė, pakonsultavo. Jos nuomone išklausius - plaučiai švarūs, tik dirglumas likęs, ir jokių antibiotikų nereikia, tuo labiau kad nesenai gėrė juos ir dar tokius, kurie veikia ilgiau. Pasakė, kad pirmą kartą greičiausiai buvo obstrukcinis bonchitas, bet negarantavo, nes nematė. O ir kaip skundžiausi temepratūra - tai sakė, kad Klacidas turi tokį poveikį.
Ir dar nusistebėjo, kad išrašė ACC ir Brontex - abu jie veikia vienodai ir tikrai jų abiejų gerti nereikia. Blyn, kai reikia žinoti ir suprasti. Ir kaip negalima pasitikėti gydytojais besąlygiškai.
Tad palieku gydymą homeopatiniais.
Dar kartelį ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 27 sausio 2011 - 16:58
SVEIKOS MERGINOS,KA GALIMA PAGERTI NUO LETILIO PROSTATITO?ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 27, 17:44)
Ačiū  mergaitės už rekomenduotą pulmonologę  4u.gif

Smagu girdėt, aš dvi tokias "tradicines" gydytojas atsidavusias savo darbui esu mačius per savo gyvenimą - šią pulmonologę ir alergologę Dumbrauskienę, kuri išaiškino ir apie alergijas, ir pasiūlė kreiptis į homeopatą, ir dar paaiškino kokį šalutinį poveikį gali turėti kai kurių vaistų vartojimas tuo pačiu metu. Po to vizito ir intensyvių paieškų per SM ir ėmėmės homeopatijos. Beje, ta pulmonologė irgi nieko prieš homeopatiją neturi, kas mane irgi sužavėjo konsultacijų metu. bigsmile.gif

Atsiprašau, kad ne į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 27, 20:15)
Smagu girdėt, aš dvi tokias "tradicines" gydytojas atsidavusias savo darbui esu mačius per savo gyvenimą - šią pulmonologę ir alergologę Dumbrauskienę, kuri išaiškino ir apie alergijas, ir pasiūlė kreiptis į homeopatą, ir dar paaiškino kokį šalutinį poveikį gali turėti kai kurių vaistų vartojimas tuo pačiu metu. Po to vizito ir intensyvių paieškų per SM ir ėmėmės homeopatijos. Beje, ta pulmonologė irgi nieko prieš homeopatiją neturi, kas mane irgi sužavėjo konsultacijų metu.  bigsmile.gif

Atsiprašau, kad ne į temą  blush2.gif

Kas liečia homeopatiją tai nežinau, bet tai kad jos nuomone antibiotikai duodami tik atlikus kraujo tyrimus arba kai iš tikro matosi jau iš vaiko bendros būsenos, tai mane sužavėjo. Labai puikiai išaiškino ir pakonsultavo.
Dar kad rast tokią pediatrę ax.gif

Noriu dar paklausti - o bronhalis heel padėtų sergant plaučių uždegimu? Mano tetis serga, nelabai tiki homeopatija, bet tą gal įtikinčiau sugerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 27 sausio 2011 - 20:11
QUOTE(argus @ 2011 01 27, 19:45)

Noriu dar paklausti - o bronhalis heel padėtų sergant plaučių uždegimu? Mano tetis serga, nelabai tiki homeopatija, bet tą gal įtikinčiau sugerti.

Pažiūrėk Phosphor homaccord - jis tikslingesnis tokiu atveju. Realiai, tai reikia žiūrėt, kuri pusė, kaip "nusileido", visi modalumai (gėrimo, geriau/blogiau). Phosphor dažniausiai nusileidžia žaibiškai (gali per kelias val.).
Papildyta:
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 01 27, 17:18)
SVEIKOS MERGINOS,KA GALIMA PAGERTI NUO LETILIO PROSTATITO?ACIU 4u.gif

Jeigu norit realios pagalbos, geriausia kreiptis į homeopatą, nes tai yra "užnešiotas" atvejis. 4u.gif Kaip pirmą pagalbą mėginkite Populus compositum (irgi iš Heel, tik reiktų labiau specializuotose ieškoti, nemanau, kad jis būtų plačiai paplitęs).
Atsakyti
Čia neseniai vyko Staphysagrios psichol. portreto paieškos. Besiųsdama Kristinukui Kulter Nozoų skyrių, atsitiktinai užmačiau, kad po Nozodų skyriaus yra Staphysagrios kaip konstitucinio žirio palyginimas su kitais artimais žirniais, tik pavadinimas be žodžio Staphysagrios, bet ji ten detaliai apžvelgta. Žodžiu, jei ką - tai Kulter 2 d., sekantis po Nozodų skyrius.
Atsakyti
Nu ką, aš ir pati sergu - sloga iki kelių, nesipučia, spaudžia galvą, nosis užimta, galva nori skaudėti. V. ž. - silpnai. Geriu Cinnabsiną. Žiūrėsim. Senai jau taip bebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 26, 22:10)
Jei ką - didžiąja dauguma atvejų bronchitas NETURĖTŲ būti gydomas antibiotikais.  blush2.gif

drinks_cheers.gif o kad buciau ta zinojus augindama dicke doh.gif

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 27, 09:17)
Vakare.lt, tai pas Kulter ir skaitau tuos portretus, gaila, kad ne visi pas ją yra. Lyg ir tu klausei apie pulsatila ir chamomila (nors gal ir maišau, nepyk), tai pulsatila yra aptarta detaliai, o chamomila ne.

Bet vien Kulter man irgi trūksta, vis dėlto reikia ir fizines ligas persižiūrėt. Nes pvz. mano kaip konst. - na mur - idealiai atitinka pcih. požymius, deja fizinių negalavimų taip stipriai neatitinka. Ir mūsų gyd. sako, kad būna ne gryni konstituc. tipai, o maišyti ir tuomet gan sunku atknist. Pvz anot mūsų gyd., mano požymių kompleksas neatitinka nei vieno žirniuko smile.gif .

Gaila verysad.gif o norejau chamomilla placiau pastudijuot, nes kiek radau tiktu mum ji, bet pulsatilla arciau visko... pribrendo reikalas vadinasi pas homeopata, nes ir didziajai radau nemazai sveikatos "trukumu" ax.gif mazum nuleis ant zemes mane, o tai dabar viskas kliuva: emocine bukle, priaugtas svoris/ugis (per metus 7 kg ir 12 cm, o visad buvo smulkme, dabar matosi lasiakai visur, nors lygiai taip pat toliau nevalgo), ai nu zo, gal man paciai pagalbos reikia biggrin.gif va ir mano psichologinis portretas koks, taisyt gal ji reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 28, 16:01)
drinks_cheers.gif o kad buciau ta zinojus augindama dicke  doh.gif

Pritariu. Ir aš dabar kaip atmenu prieš 4 metus vaiką girdžiau kaip durnė kelias dozes antibiotikais gydydama viršutinių kvėpavimo takų uždegimą. Aišku po to gydžiau grybelį ir stafilokoką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 28 sausio 2011 - 15:13
QUOTE(argus @ 2011 01 28, 16:13)
Pritariu. Ir aš dabar kaip atmenu prieš 4 metus vaiką girdžiau kaip durnė kelias dozes antibiotikais gydydama viršutinių kvėpavimo takų uždegimą. Aišku po to gydžiau grybelį ir stafilokoką.

O aš savo vaikui per tokį gydymą įvariau astmą doh.gif . Tiesiog daug dalykų nežinojau - kad alergiškiems vaikams negalima duoti kvėpuoti karštų garų, kad negalima kišti antibų prie kiekvieno kosulio (nors tai buvo ne mano sprendimas, žinoma), kad reikia išsistudijuoti, kokie vaistai su kokiais netinka (pvz, negalima duoti citrocepto ir Zyrteko tą pačią dieną, nes abu yra išvaromi per inkstus, t.y. inkstams per didelis apkrovimas),bet kas padaryta - padaryta, dabar turim pasekmes. Ir didžiąja dauguma atvejų, kas dėl to kaltas, kaip taisyklė, yra pediatrų nekompetencija... Nes iš pradžių labai pasitiki gydytojais - juk pats tų žinių neturi... Iš kitos pusės, jei ne sūnaus bėdos, gal ir mažąją būčiau taip pat auginus. Užtat atradau homeopatiją. thumbup.gif Ir dabar džiaugiuos neatsidžiaugiu smile.gif

Besijuokianti, dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 28 sausio 2011 - 15:33
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 27, 15:53)
1 lašas skiestas keliuose gurkšniuose vandens. Arba kokie 4-5 lašai stiklinėje ir dažnai girdyti (pvz. kas pusvalandį ar valandą, jeigu nėra labai ūmu). Dažniausias dažnis - 15 min. Tik skiedžiant vandenyje reikia intensyviai išmaišyti pirmąjį kartą (apie 50 sukimų/kratymų) ir prieš kiekvieną vartojimą (3-5 kartus).  Geriau su plastikiniu šaukšteliu.

O gurksnojant toki vandenuka kaip su maistu, vis tiek kaip suprantu reikia derinti pusvalandi pries ir po valgio?

Mums labai sunku derintis su valgymais ar kitais gerimais, tai paprastai nesigauna labai daznai homeopatiniu girdyti (max kokius 5 kartus per diena).
Atsakyti