Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 01 27, 12:38)
Bet tai įdomiai - parašyta, kad žagsulys, o viskas nuo mikčiojimo.

Kur jūs įkėlėte nuorodą, ten apie žagsulį ir rašo, o aš įkėliau apie mikčiojimą, galvoju gal nesusikalbam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 27, 10:57)
ar tikrai mikciojimo? man rodo-zagsejimo................. g.gif

ne bet tekste visur "Заикание у детей", o pavadinimas iš tikrųjų apie žaksėjimą doh.gif

man tokie puslapiai, kur taip sumakaliota, kelia nepasitikėjimą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 27, 13:25)
ne bet tekste visur  "Заикание у детей", o pavadinimas iš tikrųjų apie žaksėjimą doh.gif

man tokie puslapiai, kur taip sumakaliota, kelia nepasitikėjimą unsure.gif

Na kad man viskas gerai, vienur apie žagsėjimą, kitur apie mikčiojimą ir pavadinimuose ir aprašymuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 26, 19:34)
Nebežinau nė ką daryti - vaikui pasakė, kad yra beveik bronchitas ir išrašė antibiotikus. Pasiskambinau homeopatui, jis pasakė, kad šiandien neduoti antibiotikų ir susakė vaistų. Jei vakar temperatūra buvo vakare 37,2, tai šiandien kol kas temperatūra buvo 37,0 ir tai trumpą laiką. Man dabar tas laikas, kai mėtausi ir nebežinau nė ką daryti: duot-neduot antibiotikus.
Šiaip vaikas, kas keisčiausia, per visą sirgimo laiką, kiek sirgo (su pertraukom nuo lapkričio 22 d.) tik pirmo sirgimo metu, kai jau buvo sinusitas rimtas, buvo pridvėsęs, o toliau visą laiką buvo energingas, net kai temperatūra buvo 39,4 vienu metu užkilusi - nupėdino iki greitosios be jokių bėdų.

Tikrai, skaičiau, kad dažniausiai bronchitai išgydomi be antibiotikų, o čia tik beprasidedantis, gal pabandykit juodojo ridiko sultis su medum, dar labai gerai nerafinuotas kakavos sviestas (tik turbūt Klaipėdoj nėra kur gauti), gleives skystinančius vaistukus kokius. Mano dukrai pernai jau buvo karkalai ir naktį kosėjo, gydytoja antibiotikus išrašė, net Ventoliną, bet daviau dar jai porą dienų, ir išsikapstėm taip besigydydamos. Aišku, neskatinu taip daryti, bet manau dar galima bandyti ir be antibiotikų...
Atsakyti
Merginos, parasykite prasau is savo patirties...kokia doze influcid lasiuku galima duoti mazam vaikui (11 men)? Prasideda slogyte, tai galvoju reik pabandyti, bet informaciniame lapelyje nieko neraso apie vaikus...gydytoja jau nedirba sad.gif. Siaip doze 10 lasiuku, bet galvoju maziulei gal perdidele
Kazkaip niekad influcid nebandeme, tai ir nzn, o norisi tai ligai uz akiu uzbegti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(egliuke @ 2011 01 27, 14:09)
Tikrai, skaičiau, kad dažniausiai bronchitai išgydomi be antibiotikų, o čia tik beprasidedantis, gal pabandykit juodojo ridiko sultis su medum, dar labai gerai nerafinuotas kakavos sviestas (tik turbūt Klaipėdoj nėra kur gauti), gleives skystinančius vaistukus kokius. Mano dukrai pernai jau buvo karkalai ir naktį kosėjo, gydytoja antibiotikus išrašė, net Ventoliną, bet daviau dar jai porą dienų, ir išsikapstėm taip besigydydamos. Aišku, neskatinu taip daryti, bet manau dar galima bandyti ir be antibiotikų...

Tikrai galima drinks_cheers.gif As savo vyresneliui esu bronchita isgydzius tik naturaliai, nors gydytoja skyre labai stipriu antibiotiku. Nereikia pasiduoti provokacijai. Bronchita, kaip suprantu, sukelia virusine infekcija, o antibiotikai virusu neveikia, tad vien del 'bakterines infekcijos profilaktikos' (ypac tuomet, kai bakterines infekcijos tikimybe tiktrai maza) juos skirti neprotinga. Tai tik toks 'teisinis dalykas.
Mes branchita gydome taip:
1. Skystiname augaliniais preparatais: Bronchos, Pukka, Prospan (tik ne Hedelix, nors ir ta pati veiklioje medziaga - gebene), gyslociu lapai (vaistinese yra ir sirupas toks), islandines kerpenos nuoviras....Pakaitalioju kas savaite, ypac jei yra
2. Geriame kiek imanoma daugiau skysciu, nes skystinantis vaistas netures jokios galios, jei organizmas netures is ko skystinti.
3. Konstitucinis, padazninam pagal poreiki.
4. Pati gaminu aliejuka (kuri naudojam vietoje farmacinio eucabalio/resorbano) is bazinio aliejaus ir eteriniu alieju misinuko, receptukai ivairus, ilgiau sergant - pakaitalioju. Musu megstamiausias - kipariso EA, nes jis ir skystina, ir plecia, ypac tinka, jei kosulys laringitinis, netgi su priepuoliais, ar tiesiog misrus (tai skystas, tai sausas).
5. Umcalor/Influcid.
6. Jei nera temperaturos ir kosulys sausas - dazniau ir ilgiau pabuname vonioje tarp garu, drekinames, gariname EA kambariuose, ypac miego metu, ir siaip nevengiame pabuti lauke...

Neseniai skaiciau apie Bronchalis-Heel, tad gal ir jis tiktu...
Papildyta:
7. Pamirsau pamineti zvakutes - Viburcol, ypac jei vaikas neramus ar yra temperatura, arba velgi namudines su EA, pagamintas atitinkamai pagal vaiko amziu, simptomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 27 sausio 2011 - 14:13
QUOTE(argus @ 2011 01 09, 23:02)
Mergaitės, nepykit, kad aš ne apie homeopatiją. Bet to ką perskaičiau, negaliu nutylėti. Jau gal prieš 1,5 m išgirdau apie tai, bet šiandien vėl pasitaikė po ranka knyga apie tai - apie juodgrūdę (kitaip dar juodasis kmynas) arba jos aliejų. Jis reguliuoja imunitetą ir perskaičiau, kad labai padeda sergant alergija. Na ir labai gerai nuo peršalimų - kai tik atsiranda sloga ar jaučiat kad peršalot lygiom dalim lydytą sviestą sumaišyti su juodgrūde sumalta ir imbieru. Buvau pamiršusi šį receptą, nes pirkti tą lydytą sviestą yra brangu. Prisiminiau, kai pati išsilydžiau. Jis iš tikrųjų veikia - sloga gana greitai išgaruoja, o jei pradeda nerealiai čiaudėti, kaip ranka nuima. Aš dabar vaikui kasdien duodu - nes tiek imbieras, tiek juodgrūdė labai gerai ir nervų sistemai, ir virškinimui, ir imunitetui. Aj daug ką perskaičiau gero apie jį.

Mes taip pat naudojom juodgrudes alieju, sergant kvepavimo taku ligomis. Buvau skaiciusi, kad tinka sergant bronchitu ir imunine sistema stiprina. Manau, kad efektyvus smile.gif Tiesa, istisai jo nenaudojam, kaitalioju su kitais aliejais. Dar vienas is megstamiausiu, tokiu gydomuju - 100 % saltalankiu aliejus - ir imunine sistema stiptina, ir C vit. puikus saltinis, ir virskinimo sistemai gerai ir t.t.... thumbup.gif
P.S. Ir ko cia pykti - homeopatija is ten pat kilusi - is gamtos, tik uzpiginta labiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitagita @ 2011 01 27, 14:10)
Merginos, parasykite prasau is savo patirties...kokia doze influcid lasiuku galima duoti mazam vaikui (11 men)? Prasideda slogyte, tai galvoju reik pabandyti, bet informaciniame lapelyje nieko neraso apie vaikus...gydytoja jau nedirba sad.gif. Siaip doze 10 lasiuku, bet galvoju maziulei gal perdidele
Kazkaip niekad influcid nebandeme, tai ir nzn, o norisi tai ligai uz akiu uzbegti

1 lašas skiestas keliuose gurkšniuose vandens. Arba kokie 4-5 lašai stiklinėje ir dažnai girdyti (pvz. kas pusvalandį ar valandą, jeigu nėra labai ūmu). Dažniausias dažnis - 15 min. Tik skiedžiant vandenyje reikia intensyviai išmaišyti pirmąjį kartą (apie 50 sukimų/kratymų) ir prieš kiekvieną vartojimą (3-5 kartus). Geriau su plastikiniu šaukšteliu.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 27, 15:53)
1 lašas skiestas keliuose gurkšniuose vandens. Arba kokie 4-5 lašai stiklinėje ir dažnai girdyti (pvz. kas pusvalandį ar valandą, jeigu nėra labai ūmu). Dažniausias dažnis - 15 min. Tik skiedžiant vandenyje reikia intensyviai išmaišyti pirmąjį kartą (apie 50 sukimų/kratymų) ir prieš kiekvieną vartojimą (3-5 kartus).  Geriau su plastikiniu šaukšteliu.

Aciu uz info! Bet ar ne perdaug atsiskies 5 lasai i stikline?.... ir kokia max doze lasiuku butu per para?
Labai labai aciu uz info
Atsakyti
Kiek laiko galima duoti 4 metų vaikui Influcid tabletėmis. Aš jau duodu apie mėnesį: buvo užkarščiavęs vieną kartą, tai pirmą dieną daviau kas 2 val., o nuo antros dienos po 1 tab. 3 k/d ir taip tęsiu profilaktiškai, dabar paskutinėm dienom jau po 1 tab. 2k/d duodu. Norisi profilaktiškai nuo gripo apsaugoti, bet va ar ne per ilgai vaikui g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 01 27, 16:44)
Kiek laiko galima duoti 4 metų vaikui Influcid tabletėmis. Aš jau duodu apie mėnesį: buvo užkarščiavęs vieną kartą, tai pirmą dieną daviau kas 2 val., o nuo antros dienos po 1 tab. 3 k/d ir taip tęsiu profilaktiškai, dabar paskutinėm dienom jau po 1 tab. 2k/d duodu. Norisi profilaktiškai nuo gripo apsaugoti, bet va ar ne per ilgai vaikui  g.gif ?

Tai vat apie mėnesį ir galima smile.gif (Čia pediatro nurodymai, homeopato niekada neklausiau apie Influcid, jis mums paskyrė kitus lašus, tai buvo pratęsęs vartoti iki 3 mėn)
Atsakyti
o kaip su zuvu taukais? zinau, kad sergant negalima, bet siaip as susiduriau su skirtingu homeopatu skirtingomis nuomonemis, vieni labai kategoriskai - pries, kiti - laisviau ziuri...
mums yra skyre imunitetui stiprinti echinacea kompleksa is heel, bet nepasakyciau, kad kazka gero/blogo pastebejau biggrin.gif
ar duodate ka nors profilaktiskai ligu sezonu? g.gif
nes mano mazas beveik visalaik ant konstitucinio - tai dantys, tai miegas, tai vel kas...dicke retokai serga, bet dabar kai virusai siaucia, gal ka padavinet? konstitucini? g.gif
Atsakyti