Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 01 26, 20:34)
Nebežinau nė ką daryti - vaikui pasakė, kad yra beveik bronchitas ir išrašė antibiotikus.

Mano vyresnelis labai sirgo bronhitu tai gerdavom ambroxoli ar brontinexa, krutine ir nugara degtine trindavome, zoleliu arbatos dar plius.Antibijotiku neskyrdavo niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 26, 22:20)
Kristinuk, čia Argus užrodytam puslapyje yra straipsnis - mikčiojimo gydymas
http://www.gomos.org...cle.php?art=206

Ačiū Renna, (ir argus tap pat) pasižiūrėjau tik konstitucinius portretus. Patyrinėsiu plačiau. Nerandu Tuberculinum konstitucinio, net Obuoliausios nuorodose apie Lycopodium ir Sepia pasiskaičiau, o Tuberculinum parsisiųst neleido....
Atsakyti
Kristinuk, Tuberculinas yra pas Кэтрин Р.Култер. Портреты гомеопатических препаратов, ч.2 nozodų skyriuje. Jei neturi, Tuberculino skyrių galiu tau į meilą persiųst ar skypu. Visa knyga tai l.didelė, nors gal galima irgi būtų labai norint. Nete rusų klb. tikrai per guglą galima rast, aš nekartą ją buvau radus, man rodos ji ten laisvai "plaukioja", tik laiko paskirt reikia.

Vakare.lt, tai pas Kulter ir skaitau tuos portretus, gaila, kad ne visi pas ją yra. Lyg ir tu klausei apie pulsatila ir chamomila (nors gal ir maišau, nepyk), tai pulsatila yra aptarta detaliai, o chamomila ne.

Bet vien Kulter man irgi trūksta, vis dėlto reikia ir fizines ligas persižiūrėt. Nes pvz. mano kaip konst. - na mur - idealiai atitinka pcih. požymius, deja fizinių negalavimų taip stipriai neatitinka. Ir mūsų gyd. sako, kad būna ne gryni konstituc. tipai, o maišyti ir tuomet gan sunku atknist. Pvz anot mūsų gyd., mano požymių kompleksas neatitinka nei vieno žirniuko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 27, 08:17)
Pvz anot mūsų gyd., mano požymių kompleksas neatitinka nei vieno žirniuko smile.gif .

tai kokį geriate kaip konstitucinį? vieną ar maišote? Man P. irgi sakė, kad absoliučiai grynų tipų kaip ir nėra; manau, čia ir yra gydytojo profesionalumas atrinkti geriausiai tinkantį, vyriaujantį...
Atsakyti
Konstitucinį ir individualų kompleksą orientuotą į fizinius požymius, kurių Na Mur neturi. Paskui kompleksą nuėmėm kaip atlikusį savo darbą ir papildomai pridėjom derantį su konstituciniu 30C Sepia. Anot gydytojo, kad būtų pastiprintas veikimas į atskiras sritis, nes pradėjo vyniotis paauglystės alerginės slogos. Dabar pertrauka, nes mūsų gyd. linkęs daryt nutraukimus žiriukus, kad pažiūrėt kaip tada bus, o ypač su Na Mur. kaip ilgailaikio veikimo žirniu...
Čia man viskas, su vaikų ligom atrodo jau galas smile.gif

Juogle, o kaip jums sekąsi gydytis?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 27, 09:17)
Kristinuk, Tuberculinas yra pas Кэтрин Р.Култер. Портреты гомеопатических препаратов, ч.2 nozodų skyriuje. Jei neturi, Tuberculino skyrių galiu tau į meilą persiųst ar skypu. Visa knyga tai l.didelė, nors gal galima irgi būtų labai norint. Nete rusų klb. tikrai per guglą galima rast, aš nekartą ją buvau radus, man rodos ji ten laisvai "plaukioja", tik laiko paskirt reikia.

Vakare.lt, tai pas Kulter ir skaitau tuos portretus, gaila, kad ne visi pas ją yra. Lyg ir tu klausei apie pulsatila ir chamomila (nors gal ir maišau, nepyk), tai pulsatila yra aptarta detaliai, o chamomila ne.

Bet vien Kulter man irgi trūksta, vis dėlto reikia ir fizines ligas persižiūrėt. Nes pvz. mano kaip konst. - na mur - idealiai atitinka pcih. požymius, deja fizinių negalavimų taip stipriai neatitinka. Ir mūsų gyd. sako, kad būna ne gryni konstituc. tipai, o maišyti ir tuomet gan sunku atknist. Pvz anot mūsų gyd., mano požymių kompleksas neatitinka nei vieno žirniuko smile.gif .

Ir man panašiai. Lyg tai Na muriaticum tiktų, bet nepilnai, lyg tai Sepia, bet kažkas netinka ir nesuveikia gerai. Tik aš pati renkuosi. Anksčiau su gyd. Mickevičiene tardavausi, bet daugiau pati ieškau. Viską darau sau pati, pati gydausi, pati anksčiau vaistus leisdavausi, pati jaunystėje ausis prasidūriau biggrin.gif . Gal čia irgi tam tikro portreto bruožas.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 26, 22:20)
Kristinuk, čia Argus užrodytam puslapyje yra straipsnis - mikčiojimo gydymas
http://www.gomos.org...cle.php?art=206

ar tikrai mikciojimo? man rodo-zagsejimo................. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 27, 09:31)
Konstitucinį ir individualų kompleksą orientuotą į fizinius požymius, kurių Na Mur neturi. ...
Čia man viskas, su vaikų ligom atrodo jau galas smile.gif

Juogle, o kaip jums sekąsi gydytis?

smagu, kad taip, vaikai mamai visgi pirmiausia smile.gif su laiku ir savo problemas spręsti pabaigsite...

mums net nezinau, kaip pasakyti tiksliai: su homeopatais nesikonsultuoju dėl pinigų trūkumo, tai viskas vyksta savigydos būdu, vaikai, aišku, serga smile.gif bet! madam Knopkės įžymioji sloga kaip praėjo staigiai aną kartą, taip iki šiol, kokie trys mėnesiai, taip ir negrįžo. o aš su savo konstituciniu aukščiau 30 potencijos visgi neperžengiau (bloga būna nuo aukštesnės), dabar galvoju dar NaMur pridėti, nes kaip ir randu kažkokių atitikimų smile.gif

iš esmės visgi galima įvertinti, kad einama į priekį cool.gif 4u.gif

QUOTE(nikofija @ 2011 01 27, 09:43)
Ir man panašiai. Lyg tai Na muriaticum tiktų, bet nepilnai, lyg tai Sepia, bet kažkas netinka ir nesuveikia gerai. Tik aš pati renkuosi. Anksčiau su gyd. Mickevičiene tardavausi, bet daugiau pati ieškau. Viską darau sau pati, pati gydausi, pati anksčiau vaistus leisdavausi, pati jaunystėje ausis prasidūriau  biggrin.gif . Gal čia irgi tam tikro portreto bruožas.

iš tikrųjų, įdomus Tamstos portretas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 27, 10:57)
ar tikrai mikciojimo? man rodo-zagsejimo................. g.gif

Aš irgi tą puslapį skaitydama buvau radusi mikčiojimo gydymą. Zaikanie yra mikčiojimas.
Oi, atsidariau jūsų nuorodą, tai ten taip žagsėjimas, bet aš buvau radusi mikčiojimą.
http://www.gomos.org...cle.php?art=137
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 27 sausio 2011 - 10:36
QUOTE(nikofija @ 2011 01 27, 11:32)
Aš irgi tą puslapį skaitydama buvau radusi  mikčiojimo gydymą. Zaikanie yra mikčiojimas.
Oi, atsidariau jūsų nuorodą, tai ten taip žagsėjimas, bet aš buvau radusi mikčiojimą.
http://www.gomos.org...cle.php?art=137

Bet aprašymai lyg būtų kalbama apie mikčiojimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 27, 12:09)
Bet aprašymai lyg būtų kalbama apie mikčiojimą  g.gif

Tai apie mikčiojimą juk ir reikia smile.gif
Atsakyti
Bet tai įdomiai - parašyta, kad žagsulys, o viskas nuo mikčiojimo.
Atsakyti