QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 10:46)
Mano komentaras pagrystas tuom kad cia buvo rekomenduojami zirniukai arba sakomi nuo ko jie, kurios ir mes esame vartoje ir visiskai del kitu priezasciu, ar i klausima kodel srasytas toks ar anoks preaparatas buvo atsakyta tiksksliai nezinant ligos nezinant kitu niuansu, nezinant kitu preaparatu su kokiais jie skirti vartoti kartu.
na po Milux postų bus taip:
temoj kokia mama parašo "vaikas kosėja taip ir taip, sloga tokia ir tokia, patarkit, ką galėčiau vaikui ekstra atveju duoti?" na ir ką... bus temoj tyluma... nes taip suprantu, turi forumietės savo žinias bei patirtį pasilaikyti sau ir savo vaikams
Aš tai esu be galo visoms dėkinga už pagalbą ypač Obiuoliausiai, Besijuokiančiai, Kristinukui, Lotynei ir kt. (atleiskit ko nepaminėjau ) nes visuomet sulaukdavau pagalbos, jei kas ekstra atsitikdavo Beto, šiose temose radau daug visokios informacijos, nepatingėjau skaityt nurodytų knygų ir žirniukų aprašymų; tai kai apsilankau pas homeopatą galiu ne tik klausyti ką jis man sako, o netgi padiskutuot ar pasiklaust dėl vieno ar kito žirniuko
Beje, per paskutinį apsilankimą pas gyd. jis minėjo, kad yra nebloga rusiška knyga apie vaikų ligų gydymą (bet ne ta rožiniu viršeliu "homeopatija musu vaikams")
Peržiūrėjau knygų lobynus, bet nerandu tikslaus pavadinimo nežinau
Gal kas ant kelio galit užvest