Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 10:46)
Mano komentaras pagrystas tuom kad cia buvo rekomenduojami zirniukai arba sakomi nuo ko jie, kurios ir mes esame vartoje ir visiskai del kitu priezasciu, ar i klausima kodel srasytas toks ar anoks preaparatas buvo atsakyta tiksksliai nezinant ligos nezinant kitu niuansu, nezinant kitu preaparatu su kokiais jie skirti vartoti kartu. 4u.gif

na po Milux postų bus taip:
temoj kokia mama parašo "vaikas kosėja taip ir taip, sloga tokia ir tokia, patarkit, ką galėčiau vaikui ekstra atveju duoti?" na ir ką... bus temoj tyluma... nes taip suprantu, turi forumietės savo žinias bei patirtį pasilaikyti sau ir savo vaikams doh.gif

Aš tai esu be galo visoms dėkinga už pagalbą ypač Obiuoliausiai, Besijuokiančiai, Kristinukui, Lotynei ir kt. (atleiskit ko nepaminėjau biggrin.gif ) nes visuomet sulaukdavau pagalbos, jei kas ekstra atsitikdavo smile.gif Beto, šiose temose radau daug visokios informacijos, nepatingėjau skaityt nurodytų knygų ir žirniukų aprašymų; tai kai apsilankau pas homeopatą galiu ne tik klausyti ką jis man sako, o netgi padiskutuot ar pasiklaust dėl vieno ar kito žirniuko biggrin.gif

Beje, per paskutinį apsilankimą pas gyd. jis minėjo, kad yra nebloga rusiška knyga apie vaikų ligų gydymą (bet ne ta rožiniu viršeliu "homeopatija musu vaikams")
Peržiūrėjau knygų lobynus, bet nerandu doh.gif tikslaus pavadinimo nežinau blush2.gif
Gal kas ant kelio galit užvest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 26, 11:40)
Kažkada skaičiau, bet neatmenu dabar kokie - namie reiktų permesti užrašus savo.

Iš kompleksų tai radau Gynacoheel ir Metro-Adnex-Injeel

Ką tik išskaičiau, kad Natrium muriatikum prie endometrito tinka.
Atsakyti
Aš ir labai dėkinga šitos temutės palaikytojoms ir patarėjoms. 4u.gif Tikras lobynas! Kai mano didčkei prasidėjo sloga - iškart tiršta, geltona, bet gana lengvai pūtėsi (nesikimšo nosytė) - prisiskaičiusi merginų patirties, sumaišiau Silicea+Pulsatilla+Kalium bichromicum žirniukus ir girdžiau pirmą dieną kas 2 val., o antrą dieną 3 k./d. Antros dienos ryte dar pūtėm nosį, o po pietų miego sloga baigėsi.
Čia man buvo tikras stebuklas, nes paskutiniu metu mums sloga tęsdavosi minimum 2 savaites ir nepadėdavo ne tik Sinupret, Euphorbium Compositum, bet net Protargoli, ACC ar bjaurusis Actifed'as.
Mažajai prie slogytės aukščiau minėta žirniukų trijulė nesuveikė (daviau 5 dienas), jai tada pabandžiau duoti Hepar Sulfur (3 dienas), užtrukom su slogos gydymu gerą savaitę, bet šiandien galima sakyti, slogytės jau nėra (tiesa, dar keletą dienų lašinau Protargoli lašiukus, tai gal ir šitie prisidėjo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 26 sausio 2011 - 13:37
QUOTE(Renna @ 2011 01 26, 14:16)
na po Milux postų bus taip:
temoj kokia mama parašo "vaikas kosėja taip ir taip, sloga tokia ir tokia, patarkit, ką galėčiau vaikui ekstra atveju duoti?" na ir ką... bus temoj tyluma... nes taip suprantu, turi forumietės savo žinias bei patirtį pasilaikyti sau ir savo vaikams  doh.gif

pasdialint taigi gali bet ne tvirtint kad butent tai tau reikalinga, tuo labiau neisiaiskinus priezasties tos slogos, kaip va kad raso tik ale issigydo sloga ir vel ji atsinaujina, tai ir atsakymas - reiskia neisisgyde slogos , o ir priezastis matomai gluditos slogos kazkur giliau.Gyd. minejo kad sinusitai ir daznos stiprios slogos, tai pozymis kad su zarnynu kazkas ne taip.Tai va apie ka as kalbu, ne visada auksas tas kas auksu ziba, ir jaio liga kartojasi o tuo labiau daznai reiskias gydymas neteisingas
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 26, 14:27)
Ką tik išskaičiau, kad Natrium muriatikum prie endometrito tinka.

Aciu, Argus. Bandau atsirinkti .Kazkoks paumejimas prigriebe. Ginacoheel geriu jau keleta dienu, Na muriaticum bandau kaip konstitucini ,tai irgi pries pora dienu sugeriau.Tik auksta potencija. Na ziuresiu, kas cia bus.
O gal kokia nuoroda turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 26 sausio 2011 - 15:00
QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 13:41)
pasdialint taigi gali bet ne tvirtint kad butent tai tau reikalinga, tuo labiau neisiaiskinus priezasties tos slogos, kaip va kad raso tik ale issigydo sloga ir vel ji atsinaujina, tai ir atsakymas - reiskia neisisgyde slogos , o ir priezastis matomai gluditos slogos kazkur giliau.Gyd. minejo kad sinusitai ir daznos stiprios slogos, tai pozymis kad su zarnynu kazkas ne taip.Tai va apie ka as kalbu, ne visada auksas tas kas auksu ziba, ir jaio liga kartojasi o tuo labiau daznai reiskias gydymas neteisingas

niekas netvirtina ir neliepia duoti tai ka cia kazkuri nare parekomendavo. "is lempos" niekas cia nerekomenduoja visos remiasi vienokia ar kitokia literatura, homeopato patarimais ar asmenine patirtimi... ir slogos ir kosuliai ir kartojimas to pacio per ta pati istisai yra su kazkuo susije...vieniem su zarnynu, kitiem su dar kazkuo tretiem su neturejimu ka veikt ir nemokejimu skaityti....

o dabar Sveikos,

neuzsuku, nes apturejau siaubinga stresa..kuris tesiasi iki siol...del mediku kaltes, mano artimas zmogus siaubingai susirgo...situacija labai sudetinga is sveiko zmogaus liko visiskai neigalus, ne tik fiziskai bet ir protiskai, nezinia ar nors kiek atsistatys...ir kuo viskas baigsis..

gal kazka nuo streso galit rekomenduot? naktim labai sunkiai miegu, arba nemiegu visai, kosmarai is tos dabartines situacijos...jauciuosi kaip "trenkta"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_k: 26 sausio 2011 - 15:18
QUOTE(nikofija @ 2011 01 26, 15:58)
Aciu, Argus. Bandau atsirinkti .Kazkoks paumejimas prigriebe. Ginacoheel geriu jau keleta dienu, Na muriaticum bandau kaip konstitucini ,tai irgi pries pora dienu sugeriau.Tik auksta potencija. Na ziuresiu, kas cia bus.
O gal kokia nuoroda turi?

http://www.gomos.org...cle.php?art=139. Čia perskaičiau.
Atsakyti
Laura_k, Ignacia tik į galvą ateina. Stiprus išgąstis, baimė, stresas, netekties baimė arba pati netektis. Ir nemiga jai būdinga. Bet vartot tik ryte ir labai atsargiai, gal nuo žemos pot. pradėt, labai stipriai veikia ir sukelia stiprius pablogėjimus. Bet kai tikrai reikalas toks, atrodo, kad puikiai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 26, 15:09)
niekas netvirtina ir neliepia duoti tai ka cia kazkuri nare parekomendavo. "is lempos" niekas cia nerekomenduoja visos remiasi vienokia ar kitokia literatura, homeopato patarimais ar asmenine patirtimi... ir slogos ir kosuliai ir kartojimas to pacio per ta pati istisai yra su kazkuo susije...vieniem su zarnynu, kitiem su dar kazkuo tretiem su neturejimu ka veikt ir nemokejimu skaityti....

o dabar Sveikos,

neuzsuku, nes apturejau siaubinga stresa..kuris tesiasi iki siol...del mediku kaltes, mano artimas zmogus siaubingai susirgo...situacija labai sudetinga is sveiko zmogaus liko visiskai neigalus, ne tik fiziskai bet ir protiskai, nezinia ar nors kiek atsistatys...ir kuo viskas baigsis..

gal kazka nuo streso galit rekomenduot? naktim labai sunkiai miegu, arba nemiegu visai, kosmarai is tos dabartines situacijos...jauciuosi kaip "trenkta"...

Paskaityk apie Pulsatilla, is bendru - Nervoheel, Acosedum 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 26, 15:29)
Laura_k, Ignacia tik į galvą ateina. Stiprus išgąstis, baimė, stresas, netekties baimė arba pati netektis. Ir nemiga jai būdinga. Bet vartot tik ryte ir labai atsargiai, gal nuo žemos pot. pradėt, labai stipriai veikia ir sukelia stiprius pablogėjimus. Bet kai tikrai reikalas toks, atrodo, kad puikiai padeda.

mano mamai po avarijos nepadejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 26, 16:09)
vieniem su zarnynu, kitiem su dar kazkuo tretiem su neturejimu ka veikt ir nemokejimu skaityti....

biggrin.gif :4u:as tik pasidalinau ir savo ziniom, ka man yra sakiusi gydytoja mirksiukas.gif ir dar karta irodo kad ne visom cia yra zinoma homeopatijos veikimo sistema , lygos gydymas su ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 26 sausio 2011 - 15:35
QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 16:33)
biggrin.gif  :4u:as tik pasidalinau ir savo ziniom, ka man yra sakiusi gydytoja mirksiukas.gif ir dar karta irodo kad ne visom cia yra zinoma homeopatijos veikimo sistema , lygos gydymas su ja mirksiukas.gif

Ne visada ką sako gydytojas yra teisybė. O priežasčių, dėl ko serga kosuliais, sloga gali būti daug, ne vien tik žarnynas.
Sakyčiau, pačiai reiktų plačiau pasidomėti ir homeopatija, ir žmogaus anatomija ir pan. mirksiukas.gif
Ir truputėlį mažiau kategoriškumo. Visos esam suaugusios ir žinom ką darom. Ir bent jau dauguma stengiamės tas žinias, kurias mes turime, gilinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 26 sausio 2011 - 15:51
QUOTE(argus @ 2011 01 26, 16:39)
Ne visada ką sako gydytojas yra teisybė. O priežasčių, dėl ko serga kosuliais, sloga gali būti daug, ne vien tik žarnynas.

drinks_cheers.gif dar amziaus ypatumai ir daug daug daug

Besijuokianti tu apie konstitucinius placiau skaitai, pasidalink kur blush2.gif
Atsakyti