Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Ar galit priminti man nuo herpeso Rhus ar dar kažkas padeda?
Atsakyti
Milux, tai gal geriau parašyt ką ir nuo ko vartojot, nei smerkt ar priekaištaut:) . Kam reikia ir kas domisi perskaitys, ir giliau pasiknis. Lt nedaug homeopatų ir tik didmiesčiuose, o mamai iš mažesnio miestelio belieka antibais vaiką gydyt, nes tik pirst ir antibai išrašomi. Todėl ši tema tokiai mamai didelė pagalba...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 25, 18:31)
O gal kas bandėt Naso heel?

bandem, bet gal jis tiesiog mum netiko

Kur galima daugiau paskaityt apie tipus, vakar radau labai mazai, noreciau daugiau, nes kiek lyginau chamomillos ir pulsatillos tipus artimesnis pasirode pulsatillos, nors dalis ir chamomillos tinka, tai va SM nuorodu pagalba noreciau pabaigt issiaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 26, 10:46)
Besijuokianti, sutinku kad homeopatai ir nera visi geri kaip ir bet kokie kiti gydytojai, sutinku su tuo kad si tema reikalinga.Bet tiesiog uzkliuvo dazni kai kurie pasisakymai tokie drasusu gerkite sita ir sita ,jum reikia sito ir sito.Nu manau negalima taip tiesiai sviesiai patarinet, nes labai skirtingi visi zmones.
Del musu gydymo, tai tokiu kaip nuo slogos ar persalimo turim zirniukusir juos zinau, va tokia Belladona ir turim, nes gydytoja ja skiria daznai. Turim r daugiau visokiu, bet ju jau as nenaudoju nepasiterusi su gydytoja nes vaiku amzius skirtingas o ir budo jie skirtingo, tai ir vartojimo kiekiai skiriasi ir aiskus nuo ligos dar priklauso ir mes nesilankom daznai, ji puikiai zino kiekviena mano vaika ir jai to pakanka  mes suderinam viska telefonu.Beje pirmus 5 metus mes gydemes Lt su viena gydytoja na ir tai gydyms buvo sunaus vyriausio sunkios ligos, daugiau kaip ir niekuom nesirgom, o sekancius 5 mes gydomes pas homeopate Airijoj, bet ir vaikai pakankamai retai serga .
Mano komentaras pagrystas tuom kad cia buvo rekomenduojami zirniukai arba sakomi nuo ko jie, kurios ir mes esame vartoje ir visiskai del kitu priezasciu, ar i klausima kodel srasytas toks ar anoks preaparatas buvo atsakyta tiksksliai nezinant ligos nezinant kitu niuansu, nezinant kitu preaparatu su kokiais jie skirti vartoti kartu. 4u.gif

Turbūt įšokote į temą (kaip ir aš seniau) kaip iš dangaus nukritus ir norite senbuves ir pakankamai daug šioje srityje išmanančias atvesti į protą. Pasiskaitykite senesnes temas mirksiukas.gif

Merginos, gal susidūrėte su endometriozės gydymu?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 01 26, 11:37)
Merginos, gal susidūrėte su endometriozės gydymu?

Kažkada skaičiau, bet neatmenu dabar kokie - namie reiktų permesti užrašus savo.

Iš kompleksų tai radau Gynacoheel ir Metro-Adnex-Injeel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 26 sausio 2011 - 10:56
niekur vilniuje nerandu Acosarum ir Acogrpdilum (Aconitum produkcija)? gal kas kur matet?
aciu
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 26, 10:56)
Ar galit priminti man nuo herpeso Rhus ar dar kažkas padeda?

Pagrinde Rhus, dar Na muriaticum ir Sepia - galima visus tris kruvoj kaip kompleksa.
Homeopatiniam komplekse nuo Herpes irgi eina Rhus ax.gif

(mane buvo ojoji kaip "uzherpesave" - ant sykio po visa veida ishlindo, tai daliai suveike, o daliai ne , tas, kuriam nesuveike dingo nuo Pulsatilos)[/COLOR]

kompas kvailioja- neduoda nieko geltonint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 26 sausio 2011 - 11:01
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 26, 11:08)
Milux, tai gal geriau parašyt ką ir nuo ko vartojot, nei smerkt ar priekaištaut:) . Kam reikia ir kas domisi perskaitys, ir giliau pasiknis. Lt nedaug homeopatų ir tik didmiesčiuose, o mamai iš mažesnio miestelio belieka antibais vaiką gydyt, nes tik pirst ir antibai išrašomi. Todėl ši tema tokiai mamai didelė pagalba...

galiu pabandyti mazdaug, nes vaikai retai serga, tai surasysiu paskutiniu metu nuo ko vartojam ka. Gripp-hill naudojam visa seima, jai persalimas tik prasideda po maziau jai jau liga tai daugiau gerriam.Seip musu gydytoja sake tie Hel firmos preaparatai nelabai jau geros sudeties , kitu firmu yra geresniu, is Heel tai tas greep-hell ir dar Lymphomyosot- padidejus limfmazgiams, mes ji gerem kai sunus sirgo skarlatina.Nuo slogos Natrum muriaticum 6c pulsatila 6c. Belladona sake visada turet namie ir pire visokiu infekciniu ligu geriam daznai kaip prieda.Ferrum Phosphoricum12x - naudojom nuo ausu uzdegimo.Ignatia 200c ir Barberis 30c vartojom kai sunui buvo problemos su slapinimuosi i lova naktim, tiesa gerem ir daugiau tada vaistuku, bet ju nebeturiu ir neatgaminsiu tiksliai kokius, nes senai tai buvo.Dabar vyresneliui problemos , jis per greit auga ir kadangi kaulai nespeja sutvirtet , krypsta stuburas, nugaros raumenys itemti, ko rezultatas - koju skausmai, tai jis geria Calcarea Phosphorica 30c.Dukra mano knarkia tai geria Guna firmos Lympho. Tai tiek, bet prie tu vaistuku pati gydytoja sako jai nori greitesnio poveiki8o kartais reikia pagalbiniu priemoniu.Nuo persalimo , slogos tai - arbatos, degtine istrinta krutine , nugara, juros vandenukas, garstyciu voneles, nuo temperaturos mes naudojam panadoli, mazyliui - paralink zvakutes.Del nugaros sunui pagalbines tai - masazai, baseinas.Zodziu parasiau tiksliai ka zinau ka nuo ko mes naudojame. 4u.gif

QUOTE(nikofija @ 2011 01 26, 11:37)
Turbūt įšokote į temą (kaip ir aš seniau) kaip iš dangaus nukritus ir norite senbuves ir pakankamai daug šioje srityje išmanančias atvesti į protą. Pasiskaitykite senesnes temas  mirksiukas.gif

schmoll.gif ne tikrai nepamokyt jokiu budu, tiesiog manau kad nu negalima drastiskai sakyt tau reikia butent to ir ano, na nezinau, cia tik mano nuomone kuria as issakiau, o kaip elgtis tikrai cia kiekvieno zmogaus asmeninis ir sazines reikalas 4u.gif
Atsakyti
Na merginos dažnai ne tai kad pasako, kad gerk tą ar aną, o pasiskaityk apie tą vaistą, nes mes vartojome jį ir mums padėjo.
Atsakyti
Milux, iš serijos "gerk tą ar aną, nes mums padėjo" dažnai mėgsta pasakyt tik susipažįstančios su šia sritimi... biggrin.gif Dauguma yra linkę pateikt orientyrus ir siųst skaityt toliau... ax.gif

Pvz. kur minite Calcium carbonicum, maniškiui vyresnėliui tokiu atveju tiko Calcium phosphoricum. Natrum muriaticum tinka ne tik nuo slogos. ax.gif Jeigu aukštesnė potencija, jis gali neblogai reguliuoti emocines problemas.
Kiekvienas vaistas turi savo "portretą" (t.y. veikia emocijas, psichinį lygmenį ir fizinį lygmenį). Kai kurių portretai yra daugiau fizinio lygmens (pvz. Carduus marianus).
O dar kitų pateikiami bendri apibūdinimai neatspindi viso jo poveikio (pvz. homeopatinio česnako - Allium sativum).
Atsakyti
sutinku visiskai ir zinau kad vienas vaistas ta nera butent tik nuo tos ligo ir butent tik tokiam atvejuj, tai ir norejau pasakyt kad pasakymas kad tuo ar anuo atveju reikia gert butent ta preaparata yra visiskai neteisingi.Tai labai individualu.
Kas raso gerkit ta ar ana nesigilinau, bet tom ir norejau pasakyt kad tai tikrai neteisinga, nes kita kuri ir naujoke toj srityje gali ir paklausyt situ pasiulymu mirksiukas.gif
Atsakyti