Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveikų produktų parduotuvėje radau.
Atsakyti
Ruduoke, itariu jums ir akytes is noses supuliavo,karta mums taip buvo tai gyd.M liepe thuja zirneliu ir mercurius sol.,akytes valyti su ramuneliu arbatele.Itariu ir gerkle jums nekokia.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 10, 15:02)
Pasiskaitykit Na muriaticum, Silicea, Hydrastis. Dar tokio amžiaus dažnai būna tinkama Pulsatilla ir Chamomilla.

labai, labai aciu mirksiukas.gif chamomilla naudojam, nes dantys dygsta, o pulsatilla yra kali bichromicum komplekse, sakau gal visko per daug, nes geriam: chamomilla, calcarea carbonica (cia dantims dygstant abu israsyti), sulphur LM2 alergijai, o dar kompleksai bryonia ir kali bichromicum, gal visko per daug ir gal del to neveikia kaip visad g.gif Apie silicea irgi galvojau, kad reiktu, einu apie kitus dar paskaitysiu ax.gif didelis aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 01 10, 18:08)
Ruduoke, itariu jums ir akytes is noses supuliavo,karta mums taip buvo tai gyd.M liepe thuja zirneliu ir mercurius sol.,akytes valyti su ramuneliu arbatele.Itariu ir gerkle jums nekokia.

as irgi itariu, bet as neturiu homeopato, neturim vaistines, kuri gamintu vienkomponencius..plaunu su ramunelem, lasinu oculoheel, bet ryt mausiu pas gyd..is mazo kosuliuko, kuri rodziau gyd ir sake nieko ner, po siandien jau sesiu dienu turim normalu kosuli, uztinusias ir supuliavusias akis, nevalganti zyzianti vaika...jauciu ir tampa prades kilt, nes db mieganti stebiu, zandukai rausta... as isportesiu greitai biggrin.gif
Papildyta:
kiek cia teisybes?
Pulsatilla D6 – sutrikęs virškinimas, raugėjimas;
Carbo vegetabilis D6 – sutrikęs virškinimas;
Antimon crudum D6 – apetito nebuvimas, viduriavimas;
China D6 – raugėjimas, karščiavimas;
Aconitum D6 – peršalimo pati pradžia;
Magnesium phosphoricum D6 – spazmai;
Ignatia D6 – spazmai dėl streso;
Ipecacuanha D6 – vėmimas;
Hepar sulfuris D6 – uždegimas, vėmimas;
Lycopodium D6 – virškinimo sutrikimas riebiai pavalgius;
Magnesium carbonicum D6 – tulžies pūslės ir skrandžio spazmai;
Nux vomica D6 – spaudimo jausmas skrandžio srityje, skausmas.
Atsakyti
vakare.lt, prie nosiaryklės uždegimo pridėčiau Belladona. Buvo mano vaikui , tai gyd iš karto skyrė Pulsatilla+Belladona . Dėl Sinupreto, tai mūsų hom. gyd.nuomon, kad jį duot tik tol, kol nosis užgulus, kol gleivės labai tirštos, kad jas suskystint. Ir duodama 2-3 dienas, prikausomai, kaip suveikia. Kai per daug suskystinamos gleivės, jos teka gerklėn, ją dirgina ir atrodo tokia užsitęsusi sloga su perštinčia gerkle ir kosuliu.
Atsakyti
pabandyk tonsilotrena ar angin-heel i ju sudeti ieina mercurijus slogai pulingai ir akytems bent siandienai sinabsin
Papildyta:
pabandyk tonsilotrena ar angin-heel i ju sudeti ieina mercurijus slogai pulingai ir akytems bent siandienai sinabsin Ruduoke o apetito gali nebuti vien del gerkles,duok bent sivakara smugine doze angin-hel ar tonzilotreno jei neturi vienkomponenciu.(kai miegat nekosejat?)
Atsakyti
Argus, o kaip lydytą sviestą gamini?
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 10, 20:50)
Argus, o kaip lydytą sviestą gamini?

Pagal šį dariau bei pasižiūrėdavau į šį puslapį.

Daugiau informacijos apie lydytą sviestą yra štai žemiau išvardintuose straipsniuose:
1
2
3
4.
Juose informacija pateikta rusiškai.

Kaip jau minėjau, kolegei nuėmė patinimą. Man skaudėjo keliai po anginos - pradėjau tepti, na ne po pirmos nakties, bet jau po 3 nakties vaikštau be problemų, laiptais kaip stirna užlipu. Vakarop dar būna kad mausteli, bet palyginus kaip būdavo man atsikelti, atsitūpti - labai didelis skirtumas. Ir tarp kitko - bendradarbė sakė kad mano veido oda tiesiog švyti. Nors vartoju tik antra savaitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 10 sausio 2011 - 20:08
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 01 10, 19:40)
pabandyk tonsilotrena ar angin-heel i ju sudeti ieina mercurijus slogai pulingai ir akytems bent siandienai sinabsin
Papildyta:
pabandyk tonsilotrena ar angin-heel i ju sudeti ieina mercurijus slogai pulingai ir akytems bent siandienai sinabsin Ruduoke o apetito gali nebuti vien del gerkles,duok bent sivakara smugine doze angin-hel ar tonzilotreno jei neturi vienkomponenciu.(kai miegat nekosejat?)

koseja miegodamas, bet retai ax.gif sloga, db purskiu euphorbiuma, kad ten giliau uzkabintu, nes jam viduj burbuliuoja, o isorej tik kieti bubiai buna ryte...

apetito manau ner nes organizmas serga... einu traukt tonsilotreno...
Papildyta:
o kokia smugine doze butu? g.gif db sudaviau ketvirtadali, uz 15 min dar ketvirtadali...dar nakti reiks paduot ketvirtadali smile.gif taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 10 sausio 2011 - 21:29
QUOTE(argus @ 2011 01 10, 21:05)
Pagal šį dariau bei pasižiūrėdavau į šį puslapį.

Daugiau informacijos apie lydytą sviestą yra štai žemiau išvardintuose straipsniuose:
1
2
3
4.
Juose informacija pateikta rusiškai.

Kaip jau minėjau, kolegei nuėmė patinimą. Man skaudėjo keliai po anginos - pradėjau tepti, na ne po pirmos nakties, bet jau po 3 nakties vaikštau be problemų, laiptais kaip stirna užlipu. Vakarop dar būna kad mausteli, bet palyginus kaip būdavo man atsikelti, atsitūpti - labai didelis skirtumas. Ir tarp kitko - bendradarbė sakė kad mano veido oda tiesiog švyti. Nors vartoju tik antra savaitė.

Dėkoju, pasidarysiu ir aš smile.gif O tai nebe sezamo alieju naudoji veidui? Aš kaip tik prisipirkau ir naudoju smile.gif
Atsakyti
Aš lydytą sviestą vartoju į vidų smile.gif
Atsakyti
Kiek homeopatinių vaistų galima duoti vienu metu?

Cinabsin, Influcidą, virškinimui ir nervų sistemai jei reikia? Ar nieko tokio, jei visi vienu metu duodami? g.gif nepaklausiau homeopatės doh.gif Reiks skambinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 11 sausio 2011 - 01:05