QUOTE(Milux @ 2011 01 25, 23:14)
Sveikos dar karta
Tai paskaičius Jūsu žinutę, susidaro įspūdis:
pirmiausia vaikui turiu duoti cheminį vaistą, kuri rekomenduoja vaistininkas/gydytojas? kaip taisyklė, vaistininkai kiša, kas papuola po ranka, gydytojai - dažniausiai antibiotikus, kad daugiau tu ten su savo ligom nebezystum
Daugelis iš čia bendraujančių lankosi pas homeopatus, renkasi informacijos internete - tai manau yra geriau, nei daryti tik tai ką rekomendavo vaiko gydytojas pediatras...
Beto, vienais homeopatiniais vaistais gali būti gydomi skandžio veiklos sutrikimai, kitam vaikui - su tuo vaistu - psichologinės bėdos ir t.t. bet ką aš čia... mes turim čia Obuoliausią, Besijuokiančią ir kt. kurios tikrai ta tema daug apsišvietusios...
Man asmeniškai labai padeda šios temos lankytojos, nes kartais padeda susigaudyti ir paskaityti apie vieną ar kitą vaistą
Juk ne visuomet su homeopatu gali susisiekti... beto, reikia gi pačioms išmokti gydyti elementariausią kosulį ar slogą! o ir gyd. M nuomone "Homeopatiniais vaistais vaiko nenunuodysi!"
Aš taip pat skaičiau, kad neteisingai parinktas homeopatinis vaistas gali iššaukti kokį negalavimą, bet manes tai visai neišgasdino, o tik įspėjo, kad nors ir homeopatiniais vaistai - nevalia žaisti pačiam su labai aukštom potencijom, bei nepersistengti jų "prifarširuojant" vaiką
Čia gi mes nemokinam viena kitos, kaip išgydyti sunkias ligas
dažniausiai kalbos sukasi apie kosulius, slogas ir peršalimus...
O jei dar paskaitysit daugiau ankstesnių temu - suprasit, kad tikriausiai ir kai kurie homeopatai skaitydami šias temas semiasi patirties