Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 01 25, 12:24)
O iš kur tu tai žinai? Nes kiek domėjausi ir skaičiau - niekur neradau tai parašyta.
Bet manau kad jei protingai duoti, tai nieko neatsitiks. Nes juk liepžiedžiuose ir yra tų natūralių hormonų. Bet kai susergam, tai geriam liepžiedžių arbatą.

Visi papildai su juodgrude rekomenduojami tik vaikams nuo 10-12 metu, tai man rodos, kad tai parodo, jog vaikams ji nelabai tinka.

O, Besijuokianti, dar kazkur esate minejusi, kad ir koloidinis sidabaras vaikams nelabai. Lyg ir niekur nerandu apie tai ir mums jis kritiniu aveju LABAI padeda. Jeigu turite kokia nuoroda, gal galite pasau ideti???

Atsakyti
Na aš duodu savo vaikui juodgrūdės: arbatinį šaukštelį sumaišiusi su imbieru ir lydytu sviestu. Duodu tik tada kai matau kad norės sirgti. Padeda.
Šiuo atveju manau kad nesielgiu netinkamai, juk duodu ne papildus kur yra koncentruotas kiekis, o natūralų produktą, organizmas pasisavina tiek, kiek reikia. Be to duodu ne kiekvieną dieną, o tik ligos pradžioje dieną ar dvi po tą arbatinį šaukštelį.
Atsakyti
Ar gali būti, kad nuo Phosphor homac reaguoja temperatūra - ji krenta?
Atsakyti
Na, mes po vienanaktes 40 temperaturos padarem ismatu tyrima - viskas normoj, gydytoja sake, gerkle reaudona ir su gleivem. Taip keista, gerkle siaip ilgiau laiko temperatura, o cia viena nakti, bet auksta. Gydyt. ir homeopato nuomone, tai yra gerai - teisingai organizmas sureaguoja.
Papildyta:
Bet man paciai sinusitas sugrizt nori, nosis nebega, neuzgulus, bet ties desiniu antakiu skauda plota, ka patartumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 25 sausio 2011 - 22:16
Sveikos dar karta 4u.gif
as va skaitineju skaitineju ir nesuprantu vienod alyko, kaip suopratau is to kas cia rasoma , tikro homeopato bendraujanciuju tarpe nera schmoll.gif pacios viena kitai rekomenduojat vaistus(kokie jie bebutu tai juk vaistai) pasiskaiciusios internete ar pacios ka isbandziusios.Bet juk Homeopatija - tai mokslas, tai gydytoju mokslas, neuztenka vien apie ja paskaityt internete.Kaip jus taip vaikus is lempos girdot vaistais kur cia forume kas parase, juk kiekvienam absoliuciai individualiai.Kiek perskaiciau cia paminetu vaistu mes esame gere paskirus gydytojos homeopates visiskai del kitu priezasciu nei cia rekomenduojama doh.gif O vaistus naudojant netinkamai galima turet liudnu ir net labai liudnu pasekmiu net ir su sitais vaistais.
Zinot, man gydytoja pasakojo kaip isrado Homeopatija, kokiu principu buvo israsti vaistai, nepasakosiu nes daug rasysiu, veikimo principas tas jai nuo ligos padeda, gydo butent tas vaistas, tai sveikam zmogui(na neserganciam ta liga) geriant ta vaista atsiras ta liga.Susimastykit ka darot! Negali but kad teisingai gydomas vaikas tik islindes is slogos pardeda kosyt tik tas pasibaigia pradeda dar sirgti, reiskia neteisingai gydoma, kaip galima kompiuteriu per kelias minutes patart neisiaiskinus ligos priezasties, juk reikia ligos priezasti pasalint, tada ir liga praeis.
Beje , dabar homeopatiniu vaistu yra visokiu firmu ir t.t. ir zinau kad toli grazu ne visu produktai yra geri , prideda ir visokiu priedu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 25, 23:14)
Sveikos dar karta 4u.gif

Tai paskaičius Jūsu žinutę, susidaro įspūdis:
pirmiausia vaikui turiu duoti cheminį vaistą, kuri rekomenduoja vaistininkas/gydytojas? kaip taisyklė, vaistininkai kiša, kas papuola po ranka, gydytojai - dažniausiai antibiotikus, kad daugiau tu ten su savo ligom nebezystum doh.gif

Daugelis iš čia bendraujančių lankosi pas homeopatus, renkasi informacijos internete - tai manau yra geriau, nei daryti tik tai ką rekomendavo vaiko gydytojas pediatras...
Beto, vienais homeopatiniais vaistais gali būti gydomi skandžio veiklos sutrikimai, kitam vaikui - su tuo vaistu - psichologinės bėdos ir t.t. bet ką aš čia... mes turim čia Obuoliausią, Besijuokiančią ir kt. kurios tikrai ta tema daug apsišvietusios...

Man asmeniškai labai padeda šios temos lankytojos, nes kartais padeda susigaudyti ir paskaityti apie vieną ar kitą vaistą thumbup.gif Juk ne visuomet su homeopatu gali susisiekti... beto, reikia gi pačioms išmokti gydyti elementariausią kosulį ar slogą! o ir gyd. M nuomone "Homeopatiniais vaistais vaiko nenunuodysi!"

Aš taip pat skaičiau, kad neteisingai parinktas homeopatinis vaistas gali iššaukti kokį negalavimą, bet manes tai visai neišgasdino, o tik įspėjo, kad nors ir homeopatiniais vaistai - nevalia žaisti pačiam su labai aukštom potencijom, bei nepersistengti jų "prifarširuojant" vaiką smile.gif

Čia gi mes nemokinam viena kitos, kaip išgydyti sunkias ligas doh.gif dažniausiai kalbos sukasi apie kosulius, slogas ir peršalimus...

O jei dar paskaitysit daugiau ankstesnių temu - suprasit, kad tikriausiai ir kai kurie homeopatai skaitydami šias temas semiasi patirties lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 25, 22:14)
Sveikos dar karta 4u.gif
as va skaitineju skaitineju ir nesuprantu vienod alyko, kaip suopratau is to kas cia rasoma , tikro homeopato bendraujanciuju tarpe nera schmoll.gif pacios viena kitai rekomenduojat vaistus(kokie jie bebutu tai juk vaistai) pasiskaiciusios internete ar pacios ka isbandziusios.Bet juk Homeopatija - tai mokslas, tai gydytoju mokslas, neuztenka vien apie ja paskaityt internete.Kaip jus taip vaikus is lempos girdot vaistais kur cia forume kas parase, juk kiekvienam absoliuciai individualiai.Kiek perskaiciau cia paminetu vaistu mes esame gere paskirus gydytojos homeopates visiskai del kitu priezasciu nei cia rekomenduojama doh.gif O vaistus naudojant netinkamai galima turet liudnu ir net labai liudnu pasekmiu net ir su sitais vaistais.
Zinot, man gydytoja pasakojo kaip isrado Homeopatija, kokiu principu buvo israsti vaistai, nepasakosiu nes daug rasysiu, veikimo principas tas jai nuo ligos padeda, gydo butent tas vaistas, tai sveikam zmogui(na neserganciam ta liga) geriant ta vaista atsiras ta liga.Susimastykit ka darot! Negali but kad teisingai gydomas vaikas tik islindes is slogos pardeda kosyt tik tas pasibaigia pradeda dar sirgti, reiskia neteisingai gydoma, kaip galima kompiuteriu per kelias minutes patart neisiaiskinus ligos priezasties, juk reikia ligos priezasti pasalint, tada ir liga praeis.
Beje , dabar homeopatiniu vaistu yra visokiu firmu ir t.t. ir zinau kad toli grazu ne visu produktai yra geri , prideda ir visokiu priedu ir t.t.

Jeigu jūs manot, kad tai yra daroma "iš lempos", jūsų tokia teisė. ax.gif
Jeigu jums patinka būt priklausomai nuo farmacininkų ir medikų esant elementariausiai slogai - turit tokią teisę. ax.gif
Jeigu patinka perleist atsakomybę už savo vaikus esant menkiausiam nesklandumui - irgi turit tokią teisę. ax.gif

Šiais laikais yra pakankamai daug informacijos (deja, LT, atrodo, niekas nėra iš medikų labai suinteresuotas jos skleisti plačiajai visuomenei), tereikia tik pastangų.
Ką Hahnemanas išrado tikriausiai, žino didžioji dalis čia beskaitinėjančių. Kaip ir tai, kokios yra savigydos ribos vartojant homeopatinius.
Tas ligos iššaukimas įmanomas vartojant ilgai ir atkakliai netinkančius vaistus (kas visai įmanoma paskyrus netinkamai netgi homeopatui). Todėl visai gerai kartais turėt ir savo galvoje informacijos.
Aš pasisakiau. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 25 sausio 2011 - 23:34
QUOTE(Renna @ 2011 01 25, 23:48)

as visiskai su tavim sutinku drinks_cheers.gif , as nesakau kad visos cia vadovaujasi ir gydosi tuom, bet seip mano nuomone tokia susidare.
Del gydytoju, tai ne taip supratai, as pati vaikus gydau tik homeopatija, nei vienas mano vaikas nei karto nera gaves jokiu antubijotiku(vyresneliui 10metu), as kalbejau apie gydytojus -homeopatus mirksiukas.gif
Tikrai yra tokiu bendru vaistuku kaip jus minejot slogai, persalimui kurie tinkakaip ir visiem.Nors musu gygytoja-homeop. ir skirtingai skiria net nuo slogos.
Saunu kad domites ir renkate info, bet skaitau negalima kai kuriais atvejais ir daznais kaip cia paskaiciau taip drastiskai sakyti kad tau ta skyre del to ir ano, gerk ta , antra ir trecia.
O su gydytoja tikrai visada juk telefonu galima susisiekt, juk tai bus bet kuriuo atveju naudingiau.
Papildyta:
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 26, 00:17)
Jeigu jūs manot, kad tai yra daroma "iš lempos", jūsų tokia teisė.  ax.gif
Jeigu jums patinka būt priklausomai nuo farmacininkų ir medikų esant elementariausiai slogai - turit tokią teisę.  ax.gif
Jeigu patinka perleist atsakomybę už savo vaikus esant menkiausiam nesklandumui - irgi turit tokią teisę.  ax.gif

na netaip ir jus supratot, as tik uz homeopatija, jau rasiau kad vaikus gydau ir patys gydomes tik su ja , o del to kad tik ji isgelbejo mano sunu vyresneli nuo sunkios ligos ir neigalumo, as tik noriu pasakyt kad , na nors daug metu gydomes ja ir pati daug domejausi, na niekada nedrysciau sakyt kazkam gerk ta ar ana, po tiek ir tiek, nes kiek gilinausi tikrai homeopatija- labai paini.del to ir raginu geriau kreiptis i gydytojus profesionalus - homeopatus 4u.gif
Atsakyti
Milux, o jūsų nuomone, visi gyd. homeopatai vienodai geri, ir jų tarpe nėra siekiančių tiesiog pasipelnyti? g.gif Aišku, tokiems patogiausia, kad diskusijos homeopatijos tema iš vis nevyktų, nes dar kas nors paskaitęs supras kaip nesąmoningai yra gydomas...
Jei gydotės daug metų pas homeopatą ir vis dar pati nesugebat pataikyt savo vaikams žirniukų arba neatradot žirnikuko nuo visko, man truputį, nepykit, bet keistoka. Bent jau mano vaikai turi po vieną žirniuką visiems negalavimams, ir tik tegaliu pasakyt, kad prie skatinimo ieškot to stebuklingo žirniuko labai prisidėjo mamos, besidalinančios savo patirtimi šioje temoje. Kažin, jei nebūtų šios temos, ar mes po labai nesėkmingo gydymosi pas 2 homeopatus, būtumėm dar kartą keitę homeopatą ir tikėję homeopatija. Ir tik dėka mamų, kurios nebijo papasakot kuo sirgo, kiek vargo ir kaip galiausiai pasveiko tik homeopatijos dėka, atsiranda jėgų ir pačiam eit tuo keliu.
Atsakyti
Hortonai, nesu išsaugujus jokių nuorodų apie kol. sidabrą, o tai buvo taip seniai, kad nepamenu nei kur skaičiu, nei ką. Pagrindinė priežastis, dėl kurios bijojau jį duot vaikui, buvo galimos alergijos sidabrui. Vis dėlto toks reiškinys egzistuoja, o manoji kadangi su BA tai dar padidint alergijų nesinorėjo. Kitas dalykas kažkur skaičiau gan skeptiškų atsiliepimų, kad nuolatinis vartojimas labai išnaikina bakterijas esančias organizme ir taip sumažėja paties organizmo savybės kovot su tom bakterijom, nes tą darbą atlieka kažkas iš šono. Suprantu, kad tai labai teigiama ligų atveju (visgi sidabras ilgą laiką buvo vartojamas iki antibų išradimo kaip antibiotikas), bet dėl nuolatinio naudojimo - man taip ir liko neaiškumų... 4u.gif Atsiprašau visų už "ne į temą" wub.gif
Atsakyti
Nu ką, sloga vaikui nučiuožė į apačią ir šiandien gydytojas konstatavo beprasidedantį bronchitą ir vėl išrašė antibiotikus.
Pasiskambinau homeopatui - sakė gerti nuo slogos coryzalia, engystolį ir tarthenphedreel.

Jau ašaros bėga pačios, negaliu - šitiek sirgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 26 sausio 2011 - 09:29
Besijuokianti, sutinku kad homeopatai ir nera visi geri kaip ir bet kokie kiti gydytojai, sutinku su tuo kad si tema reikalinga.Bet tiesiog uzkliuvo dazni kai kurie pasisakymai tokie drasusu gerkite sita ir sita ,jum reikia sito ir sito.Nu manau negalima taip tiesiai sviesiai patarinet, nes labai skirtingi visi zmones.
Del musu gydymo, tai tokiu kaip nuo slogos ar persalimo turim zirniukusir juos zinau, va tokia Belladona ir turim, nes gydytoja ja skiria daznai. Turim r daugiau visokiu, bet ju jau as nenaudoju nepasiterusi su gydytoja nes vaiku amzius skirtingas o ir budo jie skirtingo, tai ir vartojimo kiekiai skiriasi ir aiskus nuo ligos dar priklauso ir mes nesilankom daznai, ji puikiai zino kiekviena mano vaika ir jai to pakanka mes suderinam viska telefonu.Beje pirmus 5 metus mes gydemes Lt su viena gydytoja na ir tai gydyms buvo sunaus vyriausio sunkios ligos, daugiau kaip ir niekuom nesirgom, o sekancius 5 mes gydomes pas homeopate Airijoj, bet ir vaikai pakankamai retai serga .
Mano komentaras pagrystas tuom kad cia buvo rekomenduojami zirniukai arba sakomi nuo ko jie, kurios ir mes esame vartoje ir visiskai del kitu priezasciu, ar i klausima kodel srasytas toks ar anoks preaparatas buvo atsakyta tiksksliai nezinant ligos nezinant kitu niuansu, nezinant kitu preaparatu su kokiais jie skirti vartoti kartu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 26 sausio 2011 - 09:49