Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 25, 16:10)
as tai sakiau is vis nieko nebeduosiu cool.gif

aš tai duosiu, o gal pataikysiu lotuliukas.gif

dabar duodu antigripiną Nr.3 - plati sudėtis, gal kartais praslinksim su juo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 25 sausio 2011 - 15:24
QUOTE(Renna @ 2011 01 25, 15:51)
šiaip jei vaikas neramus, seilės bėga upeliais - gyd. M visuomet mano vaikiui skirai Borax  4u.gif
Dar.. dėl chamomillos.. 6 potencija mums nebeveikė, tai dabar duodu savo metinukui 30 - nu ir vaikas nurimo thumbup.gif  naktį keliasi tik du kartus, kas ankščiau - kas pusvalandį arba visai nemiega, blaškosi  doh.gif
Aš tai nesuprantu kas mano vaikams yra  doh.gif abu snarglini, kosintys, tai sausai tai šlapiai, tai vėl sausai... didysis šiandien pastoviai kosčioja, nors prieš dieną jau visai nebekosėjo  doh.gif nebežinau jau kaip gydyt, duodu vaistus bi tik kažką duoti doh.gif temperatūrų neturi, yra linksmi... tik va su tais kosuliais nesusitvarkom...

nu reiks bandyt, mazum tiks g.gif

as nieko nedaviau, tai pasveikom ale, bet ir vel sekmingai toliau sergam, be dabar tik euphorbiuma ir tepurskiu, nu dar mum paskirti cham. ir calc.carb. O chamomila mum is kart 30 skyre. o gal tas seiletekis nuo cham. ar calc. carb. g.gif gali but? Obuoliausia help.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 25, 16:16)
Sativum  ax.gif

ir ta dar reiks banyt, mazum kaip Renna atitaikysiu biggrin.gif aciukas mergaites, reikia pasiskaityt ir ziuret kaip mum jie prie "simptomu" 4u.gif
Atsakyti
KADANGI PAS MUMIS NERA homeopat VAISTINES, TAI as stipriai grybauju biggrin.gif

sunui 37,6 doh.gif o jeigu aflbina prie accilo prideciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 25 sausio 2011 - 15:43
Mums pūlingas anginas gerai homeopatas išgydo dažniausiai tokį komplektą skiria - Belladonna, mercurius jodatus flavus ir barium jodatum, tik tos anginos vistiek kartojosi mums, bet prieš porą mėnesių pradėjau duoti (ir pati gerti) rupūžės lašiukus, paruoštus žolininkės A. Karaliūnaitės, tai ar sutapimas ar ne, nuo to laiko nesirgo anginomis nei vaikas nei aš.
Atsakyti
Noriu pasitart paskaitinejus blush2.gif Mazei alium sativa netinka pagal pozymius, borax irgi nelabai g.gif o va sitas straipsnisuzvede ant kelio, kad pulsatilla gal neblogai butu pabandyt g.gif pagal sita pozymiai irgi tinka: saldzios seiles much sweet saliva (jeigu dar gerai issiverciau blush2.gif ), o ta jos sloga pereina tai is labai begancios i zalia, seiles keistai (didziajai dantys kai dygo tokiu seiliu nebuvo) tasios, pirmom dienom tai toks vaizdas, kad ir is nosies ir is burnos tokios pat konsistencijos "skystis" bega. Potencija 30 daryt? g.gif
Atsakyti
Gal kas galit greitai priminti, kas tinka prie kaulų lūžių... niekad nesidomėjau šita sritim
Atsakyti
O gal kas bandėt Naso heel?
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 25, 16:31)
nu reiks bandyt, mazum tiks  g.gif

as nieko nedaviau, tai pasveikom ale, bet ir vel sekmingai toliau sergam, be dabar tik euphorbiuma ir tepurskiu, nu dar mum paskirti cham. ir calc.carb. O chamomila mum is kart 30 skyre. o gal tas seiletekis nuo cham. ar calc. carb.  g.gif gali but? Obuoliausia help.gif
ir ta dar reiks banyt, mazum kaip Renna atitaikysiu  biggrin.gif aciukas mergaites, reikia pasiskaityt ir ziuret kaip mum jie prie "simptomu"  4u.gif

anot M, jei viskas del dantų dygimo, tai reikėtų ne slogas ir seilių tekėjimą gydyti, o raminti vaiką g.gif tai jis skirai boraxa (mums nuo jo dar labiau seilės pradeda bėgt, tai atseit perdozuojam doh.gif ), chamomilla 6 neveikė, 30 chamomilla puikiai suveikė o ir sloga apmažėjo....

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 25, 16:39)
KADANGI PAS MUMIS NERA homeopat VAISTINES, TAI  as stipriai grybauju biggrin.gif

sunui 37,6 doh.gif o jeigu aflbina prie accilo prideciau g.gif

aš save visuomet raminu: "ramiai, 37.6 yra liuks, nes organizmas pats stengiasi susidoroti su liga ir tokia temperatūra tik į naudą biggrin.gif " tik nebandyk jos mušti - labiau pakenksi, negu padėsi doh.gif o ir mažiukai prie tokios tempos gerai jaučiasi...

jei tokia temperatūra laikosi savaitę ir ilgiau, va tuomet reikia ieškoti priežaščių...
Papildyta:
Loreli, paskaičiau:

iškarto duoti Arnica
kai jau lūžis "sutvarkytas" - Symphytum
jei po 6 sav. lūžis nesugijo, kaip reikėtų - duoti calcium carbonicum

dar yra toks sakinys - jei lūžis stiprus ir rimtas (nors man čia nesamonė- visi lūžiai rimti biggrin.gif ) - duoti Eupatorium
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 25 sausio 2011 - 17:43
QUOTE(egliuke @ 2011 01 25, 17:26)
prieš porą mėnesių pradėjau duoti (ir pati gerti) rupūžės lašiukus, paruoštus žolininkės A. Karaliūnaitės, tai ar sutapimas ar ne, nuo to laiko nesirgo anginomis nei vaikas nei aš.

O kur Jūs perkate tuos lašiukus, peržiūrėjau jos puslapį, tai tokių neužmačiau ax.gif .

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Rupūžės lašiukus "Rupūžytė" pirkau BIGe Klaipėdoje, tautodailės mugėje, ar kažkaip panašiai ta vieta vadinasi, na tokia didelė salė, kurioje prekiauja paveikslais, mezginiais visokiais, ten yra ir skyrelis visokių žolelių, tepaliukų Karaliūnaitės. Jei tuo metu neturės, galima užsakyti, kad atvežtų.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 25, 17:42)
Loreli, paskaičiau:

iškarto duoti Arnica
kai jau lūžis "sutvarkytas" - Symphytum
jei po 6 sav. lūžis nesugijo, kaip reikėtų - duoti calcium carbonicum

dar yra toks sakinys - jei lūžis stiprus ir rimtas (nors man čia nesamonė- visi lūžiai rimti  biggrin.gif ) - duoti Eupatorium
4u.gif

Dekui labai
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 25, 18:42)
aš save visuomet raminu: "ramiai, 37.6 yra liuks, nes organizmas pats stengiasi susidoroti su liga ir tokia temperatūra tik į naudą biggrin.gif " tik nebandyk jos mušti - labiau pakenksi, negu padėsi  doh.gif o ir mažiukai prie tokios tempos gerai jaučiasi...

jei tokia temperatūra laikosi savaitę ir ilgiau, va tuomet reikia ieškoti priežaščių...

zinok, net nesiruosiu must tempos, dukrai nemusiau, db ant vakaro geriau 37,3 buvo, negavo jokiu paracetamoliu, tik occilo, o siandien kai pradejo gerkle ir nosi begt, gavo corryzalia ir tonsilotren...sake geriau as be 39 nemusu niekada, nebent gyd pasakytu, kad bakterija ir pan, bet vakar sake virusinis, nes pasidarm slapima ir krauja...

bet va maziukas gerai jaucias, spardos plukias, daviau dar viena doze occilo ir vakare dar duosiu, jam skystas snarglys bega kaip bego , koso taip kaip kosejo, bet bijau perdozuot su tais vaistas... tik tempa tokia kazkokia islindo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 25 sausio 2011 - 19:33