Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 24, 22:26)
sunui sloga nesibaigia doh.gif

nesupyk, bet lotuliukas.gif stogas jau vaziuoja, tai nebe liudnumas, bet juokas is visko ima doh.gif mums buvo dviem dienom pasibaigus, o sianakt vel grizo blink.gif Dygsta jum dar dantukai? maniskei baigia islyst, apziurejau kitus, tai iki kalimosi toli... Dicke su sloga nuo sekmadienio, gal cia jau ir ne dantys kalti, ale kaip suzinot... i euphorbiuma nereaguoja, nakti kai nubudom nuo verkimo lasinau ir vibrocili irgi nieko, nei tas biesas nepadeda doh.gif siandien sloga bega istisai, uz kalnieriaus pilna, seiles irgi nesustodamos upeliu...

Dickei pradejau cesnako kapsules duot, lyg ir geriau, mazei ju nesuduosi, o gal allium cepa tiktu g.gif kokios potencijos duot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 25 sausio 2011 - 13:29
QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 25, 14:28)
nesupyk, bet  lotuliukas.gif stogas jau vaziuoja, tai nebe liudnumas, bet juokas is visko ima  doh.gif mums buvo dviem dienom pasibaigus, o sianakt vel grizo  blink.gif Dygsta jum dar dantukai? maniskei baigia islyst, apziurejau kitus, tai iki kalimosi toli... Dicke su sloga nuo sekmadienio, gal cia jau ir ne dantys kalti, ale kaip suzinot... i euphorbiuma nereaguoja, nakti kai nubudom nuo verkimo lasinau ir vibrocili irgi nieko, nei tas biesas nepadeda  doh.gif siandien sloga bega istisai, uz kalnieriaus pilna, seiles irgi nesustodamos upeliu...

Dickei pradejau cesnako kapsules duot, lyg ir geriau, mazei ju nesuduosi, o gal allium cepa tiktu  g.gif kokios potencijos duot  g.gif

nieka nebezinau jau smile.gif mums dantys lyg ir dykgsta, bet neturim dar nei vieno biggrin.gif iltys uzburke, apacioj gumbai, sutrukineje dantenos, bet dantu ner cool.gif

Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2011 01 25, 13:43)
dešinėje pusėje jau pūlinukų matosi,

Jėtau, kairėje. Man žiūrint iš dešinės atrodo doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos ziniuones smile.gif . Su jusu ir savo homeopato pagalba jau truputi ismokau pazaboti kosulius, slogas, gerkliu skausmus. Apie tai tikrai daug ir idomaus pas jus prisiskaiciau. Bet niekaip nerandu kaip butu galima zirniuku pagalba isgydyti karpas. Ar tai imanoma? Ta bjaurybe isikurusi ant sunaus kojos didziojo pirsto. Gal galite padeti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2011 01 25, 12:21)
Aš irgi norėčiau kokio patarimo paprašyti. Na niekaip neišsikapanojam šią žiemą iš pūlingų anginų. Pirmą kartą susirgus gydytoja išrašė antibiotikų, sugėrėm kaip ir pasveikom. Po poros savaičių vėl viskas atsinaujino, tada jau čia pasiskaičiusi gydžiau homeopatiniais vaistukais - Mercuryheel, beladonna, pyrogran. Kaip ir pasveikom, mercuryheel gėrėm dar profilaktiškai ilgiau, apie 6 savaites po nedidelę dozę. Nustojus gerti vėl atkritom, vėl gydėmės taip pat ir dabar jau 4 kartą šią žiemą po savaitės darželyje šeštadienį vėl susirgo. Vėl taip pat gydau, gerėja... bet bijau, kai pasveiksim, kad ir vėl atkrisime sad.gif(( . Nebežinau ko griebtis, bijau eiti pas gyd, nes jau operuotis turbūt siūs...
Ankstesniais metais nesame susidūrę su jokiom pūlingom anginom, dukrytei 6 metai  4u.gif. Tiesa, dar geriame ir bufo lašiukus...

mes pavasari tokia problema turejom, gal kokius 4 kartus prasirgom pulingom anginom, po paskutinio pasveikimo 2 men vartojom tonsilgona po 10 l 3 k/d. tfu tfu tfu iki siol anginos neturejom, bet kita problema dabar jei kas po slogos is karto kosuliai, mazajam produktyvus ir pagerus stodalio praeina, o didziajai sausi, tai iki siol atsikratyti negalime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elles1 @ 2011 01 25, 15:13)
mes pavasari tokia problema turejom, gal kokius 4 kartus prasirgom pulingom anginom, po paskutinio pasveikimo 2 men vartojom tonsilgona po 10 l 3 k/d. tfu tfu tfu iki siol anginos neturejom, bet kita problema dabar jei kas po slogos is karto kosuliai, mazajam produktyvus ir pagerus stodalio praeina, o didziajai sausi, tai iki siol atsikratyti negalime 4u.gif

Galbūt reikės pabandyti, nes jau nebežinau ko griebtis, tonzilotren visą žiemą čiulpiam, bet poveikio nepastebėjau. Pas mus taip pat visos slogos dažniausiai sausais kosuliais baigiasi, tai tartephedreel lašiukus duodu ir kažkaip kol kas veiksminga, neįsisiautėja tie kosuliai.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2011 01 25, 12:21)
Aš irgi norėčiau kokio patarimo paprašyti. Na niekaip neišsikapanojam šią žiemą iš pūlingų anginų.

man asmeniškai labai padeda Tonsilotren, bet reikią jų nemažai "suvalgyt", kitaip nėra poviekio 4u.gif jau kai pradeda kas gerklėj jaustis, aš tas tabletes čiulpiu kas 10-15 min. arba ištirpinu tabletę vandenuke ir gukšnoju pastoviai, man labai padeda, liga neisivažiuoja visu smagumu....

QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 25, 14:28)
nesupyk, bet  lotuliukas.gif stogas jau vaziuoja, tai nebe liudnumas, bet juokas is visko ima  doh.gif mums buvo dviem dienom pasibaigus, o sianakt vel grizo  blink.gif Dygsta jum dar dantukai? maniskei baigia islyst, apziurejau kitus, tai iki kalimosi toli... Dicke su sloga nuo sekmadienio, gal cia jau ir ne dantys kalti, ale kaip suzinot... i euphorbiuma nereaguoja, nakti kai nubudom nuo verkimo lasinau ir vibrocili irgi nieko, nei tas biesas nepadeda  doh.gif siandien sloga bega istisai, uz kalnieriaus pilna, seiles irgi nesustodamos upeliu...

Dickei pradejau cesnako kapsules duot, lyg ir geriau, mazei ju nesuduosi, o gal allium cepa tiktu  g.gif kokios potencijos duot  g.gif

šiaip jei vaikas neramus, seilės bėga upeliais - gyd. M visuomet mano vaikiui skirai Borax 4u.gif

Dar.. dėl chamomillos.. 6 potencija mums nebeveikė, tai dabar duodu savo metinukui 30 - nu ir vaikas nurimo thumbup.gif naktį keliasi tik du kartus, kas ankščiau - kas pusvalandį arba visai nemiega, blaškosi doh.gif

Aš tai nesuprantu kas mano vaikams yra doh.gif abu snarglini, kosintys, tai sausai tai šlapiai, tai vėl sausai... didysis šiandien pastoviai kosčioja, nors prieš dieną jau visai nebekosėjo doh.gif nebežinau jau kaip gydyt, duodu vaistus bi tik kažką duoti doh.gif temperatūrų neturi, yra linksmi... tik va su tais kosuliais nesusitvarkom...

Atsakyti
tartephedreel kiek lasiuku duoti, vaikui 3 m, kosulys uzsiteses? 4u.gif
Atsakyti
Argus, juodgrūdės farmacinis poveikis aprašytas yra maisto papilduose, neturiu laiko dbr ieškot, bet į google įmetus išmeta. O ten parašyta, kad iki 12 m. vaikams nerekomenduojama. Be to begalė šaltinių rašo, kad gerina potenciją bei veikia vyrų ir moterų reprodukcinę veiklą smile.gif Aliejus gaunąsi koncentratas, nes sėklose tik apie 30 proc. aliejaus. Todėl su aliejum manau, kad galima persidozuot. Plius ir šalutinis poveikis nurodytas - pilvo skausmai. O imunitetą galima labai sėkmingai ir perstimuliuot, beje alerginių susirgimų jau vos ne pagrindinė priežastis daugelyje šaltinių nurodomas imuniteto perstimuliavimas vitaminais, skiepais ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 25, 15:51)
Aš tai nesuprantu kas mano vaikams yra  doh.gif abu snarglini, kosintys, tai sausai tai šlapiai, tai vėl sausai... didysis šiandien pastoviai kosčioja, nors prieš dieną jau visai nebekosėjo  doh.gif nebežinau jau kaip gydyt, duodu vaistus bi tik kažką duoti doh.gif temperatūrų neturi, yra linksmi... tik va su tais kosuliais nesusitvarkom...

as tai sakiau is vis nieko nebeduosiu cool.gif
Atsakyti
Tai čia visur - kas per daug, tas nesveika. Manau jei protingai tą aliejų naudoti - tai nepakenks. Bet aš ir neduodu aliejaus - aš tik tas sėklas naudoju.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2011 01 25, 11:21)

Jeigu kyla iš pradžių kairė - mėginkite Lachesis. Tik potencijos nepasakysiu... Ūmiu atveju atsargiai 30 ax.gif , šiaip geriau 6. Jeigu netyčia prasidėtų didelis seilėtekis (šiaip, kai ji reikalinga, to nebūna), tada nutraukt.

QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 25, 13:28)

Sativum ax.gif

QUOTE(Mažė @ 2011 01 25, 14:08)
Sveikos visos ziniuones  smile.gif . Su jusu ir savo homeopato pagalba jau truputi ismokau pazaboti kosulius, slogas, gerkliu skausmus. Apie tai tikrai daug ir idomaus pas jus prisiskaiciau. Bet niekaip nerandu kaip butu galima zirniuku pagalba isgydyti karpas. Ar tai imanoma? Ta bjaurybe isikurusi ant sunaus kojos didziojo pirsto. Gal galite padeti. Aciu  4u.gif

Rotušės a. yra kompleksas šiam reikalui. Dažniausiai skiria Thuja (kuri irgi yra šiam komplekse). Vasara būtų, sakyčiau ugniažolės susiraskit ir daug ir dažnai pritepkit...Tik dabar tai viskas prišalę..

QUOTE(Elles1 @ 2011 01 25, 14:55)
tartephedreel kiek lasiuku duoti, vaikui 3 m, kosulys uzsiteses? 4u.gif

Trachėjinis?
Lašų - tiek kiek metų (max 3), geriau pavarijuoti, pvz. 1/2/3. Jeigu suveikia, dozę kartot tada, kai vėl intensyvėja kosulys.
Dar trachėjiniam, kai stringa ties "adomo obuoliu" ir užkimimas gali būt - Phosphor homaccord.
Atsakyti