QUOTE(fleita @ 2011 01 25, 12:21)
Aš irgi norėčiau kokio patarimo paprašyti. Na niekaip neišsikapanojam šią žiemą iš pūlingų anginų.
man asmeniškai labai padeda Tonsilotren, bet reikią jų nemažai "suvalgyt", kitaip nėra poviekio
jau kai pradeda kas gerklėj jaustis, aš tas tabletes čiulpiu kas 10-15 min. arba ištirpinu tabletę vandenuke ir gukšnoju pastoviai, man labai padeda, liga neisivažiuoja visu smagumu....
QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 25, 14:28)
nesupyk, bet
stogas jau vaziuoja, tai nebe liudnumas, bet juokas is visko ima
mums buvo dviem dienom pasibaigus, o sianakt vel grizo
Dygsta jum dar dantukai? maniskei baigia islyst, apziurejau kitus, tai iki kalimosi toli... Dicke su sloga nuo sekmadienio, gal cia jau ir ne dantys kalti, ale kaip suzinot... i euphorbiuma nereaguoja, nakti kai nubudom nuo verkimo lasinau ir vibrocili irgi nieko, nei tas biesas nepadeda
siandien sloga bega istisai, uz kalnieriaus pilna, seiles irgi nesustodamos upeliu...
Dickei pradejau cesnako kapsules duot, lyg ir geriau, mazei ju nesuduosi, o gal allium cepa tiktu
kokios potencijos duot
šiaip jei vaikas neramus, seilės bėga upeliais - gyd. M visuomet mano vaikiui skirai Borax
Dar.. dėl chamomillos.. 6 potencija mums nebeveikė, tai dabar duodu savo metinukui 30 - nu ir vaikas nurimo
naktį keliasi tik du kartus, kas ankščiau - kas pusvalandį arba visai nemiega, blaškosi
Aš tai nesuprantu kas mano vaikams yra
abu snarglini, kosintys, tai sausai tai šlapiai, tai vėl sausai... didysis šiandien pastoviai kosčioja, nors prieš dieną jau visai nebekosėjo
nebežinau jau kaip gydyt, duodu vaistus bi tik kažką duoti
temperatūrų neturi, yra linksmi... tik va su tais kosuliais nesusitvarkom...