QUOTE(čikibari @ 2011 01 25, 09:40)
aliejaus buvo ir studlende, bet maniau , kad reikia sėklų
ar nėra skirtumo?
naktį labai skrandį skaudėjo, pykino, ar čia kas kabinasi koks virusas ir prie manęs
dbabar momentais suduria. kas tiktų? arsenicum album ar nux nomica?
pas mane visi vaistai didelėm potencijom 200
Ar Misis kada koncultuoja telefonu? savaitę geriu Pulsatilla 200, tai širdies skausmai prasidėjo, galvos , ir to paties skrandžio... gal čia Pulsatillos darbas..ar galėtų būti?
Man Pulsatilla aukšta potencija buvo "pašiaušus kailiuką"
Papiktintu keksu tapau, praėjo per porą dienų.
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 25, 10:26)
dukrai sukilo tempa vel..prasidejo skysta sloga, tai prie occilo duodu corryzalia
kaip apsaugot sunu nuo gripo
B duodu vandens su saukstu degtenej istirpinto occilo... sunui duodu occilo...
Oscilo daug kur mini kaip profilaktinį...Kiek tai veikia, 100 proc. pasakyt nepavyks. Kaip ir Influcid. Mėginkit po mažą dozę (mažiui ir vieno žirnuko gali pakakt porai dienų ar dienai).
Dėl slogos pažiūrėkit dar Aconitum (peršalus vėjyje ir šaltam ore).
QUOTE(argus @ 2011 01 25, 11:23)
Atsiprašau, kad dar trukdau, noriu pasitikslinti - užtenka 6 potencijos vieną kartą per dieną?
Viskas OK, tiesiog ne visada prieinu ir spėju kažką pasakyt
Manau, kad taip. Pati aprašymą skaitei ir gali vertinti: jeigu yra poveikis, bet jauti, kad trumpokas - dažniau. Jeigu ne - kartą per dieną kokius 3-5 ž. kokią savaitę. Kiek esu jį "išbandinėjus", pastebėjau, kad perdozavus gali būt per didelis jautrumas (pvz. pasireiškia verksmingumu - kas būdinga psichologiniam portretui). Tada arba camphor, arba mėtų et. aliejaus, ar kavos lašiuką. Nemanau, kad nuo 6 kažkas stipraus pasireikštų, tik fizinius simptomus turi pareguliuot.
Fleita, mergaitė kolektyve pirmi metai?
Pastebėkit, kaip prasideda (t.y. galima pajusti net kelios dienos prieš - piktesnis, ar kaip tik labiau nuleipęs vaikas - tada mėginkit Ferrum phos 6). Nuo kurios pusės prasideda? Staigiai ar palaipsniui? Antibiotikų anksčiau gavus?