QUOTE(argus @ 2011 01 24, 19:29)
Pasiguosiu
Sekmadienį nebebuvo temperatūros 37,0, o ketvirtadienį vėl sukilo iki 37,0. Ir vėl laikosi - ryte nebūna, o po pietų sukyla. Iš pradžių valandai, o vakar jau net pusdienį tokia laikėsi. Tiesa vėl sloguoja. Tad galvojau kad nuo slogos. O dabar va, 37,2.
Stogą rauna. Sakiau nebelauksiu kol baigsis epidemija ir tempsiu vaiką pas gydytoją žiūrėti, kas jam yra - lai daro tyrimus visus.
Tiesa, pastebėjau, kad labai nori druskos valgyti - įdomu dėl ko
Sudaviau oscilo po to, ir po pusvalandžio vėl pamatavau - 36,9. Nesuprantu.
O jau buvau apsiraminusi ir apsidžiaugusi kai nebuvo tas keturias dienas temperatūros
O gal per daug aš čia pergyvenu ir imu į galvą ir prisimąstau kažką
Sekmadienį nebebuvo temperatūros 37,0, o ketvirtadienį vėl sukilo iki 37,0. Ir vėl laikosi - ryte nebūna, o po pietų sukyla. Iš pradžių valandai, o vakar jau net pusdienį tokia laikėsi. Tiesa vėl sloguoja. Tad galvojau kad nuo slogos. O dabar va, 37,2.
Stogą rauna. Sakiau nebelauksiu kol baigsis epidemija ir tempsiu vaiką pas gydytoją žiūrėti, kas jam yra - lai daro tyrimus visus.
Tiesa, pastebėjau, kad labai nori druskos valgyti - įdomu dėl ko
Sudaviau oscilo po to, ir po pusvalandžio vėl pamatavau - 36,9. Nesuprantu.
O jau buvau apsiraminusi ir apsidžiaugusi kai nebuvo tas keturias dienas temperatūros
O gal per daug aš čia pergyvenu ir imu į galvą ir prisimąstau kažką
Duok Natrium muriaticum. Jeigu yra galimybė, iš pradžių 6, paskui truputį 30, kelis žirnius ir stebėk.