sveiki, gal ka patarsit, uzpuole mus sausas kosulys, spazminis, sausas, epizodiskas, kai uzeina priepolis gali ir pusvalandi koseti, sergam jau trecia savaite, t nera, padidejusi leukocitoze, eng norma, prasidejo su sloga ir uzkimimu, gerem oscilococinuma, po 3 dienu perejo i kosuly, gerian 2 sav. bryonia6, arum triplycum, drosera, epizodiskai bandziau duoti stodali, nelabai kas padeda
QUOTE(Elles1 @ 2011 01 24, 15:43)
sveiki, gal ka patarsit, uzpuole mus sausas kosulys, spazminis, sausas, epizodiskas, kai uzeina priepolis gali ir pusvalandi koseti, sergam jau trecia savaite, t nera, padidejusi leukocitoze, eng norma, prasidejo su sloga ir uzkimimu, gerem oscilococinuma, po 3 dienu perejo i kosuly, gerian 2 sav. bryonia6, arum triplycum, drosera, epizodiskai bandziau duoti stodali, nelabai kas padeda
Kažkada M nuo sauso kosulio buvo paskyręs Sulfur - kosulys "sušlapo" per pusantros dienos
Vaistų paskyrimas vyko telefonu, tai manau, jis tikriausiai daug kam tinkantis
QUOTE(Renna @ 2011 01 24, 13:54)
Loreli, man buvo nesibaigianti geltona-žalia, kartais su krauju - sloga, tai M tą derinuką buvo paskyręs
O maišei juos visus tarpusavy?
QUOTE(argus @ 2011 01 24, 13:56)
Kas liečia termometrus, tai čia jau bėda - gyvsidabrinis rodo vienaip, elektrinis - jau kitaip, dažniausiai gerokai mažesnę temperatūrą.
Prie elektrinio termometro parodymų reikia pridėti dvi padalas
QUOTE(Loreli @ 2011 01 24, 16:28)
O maišei juos visus tarpusavy?
maišiau visus į koteiliuką tik kai sergu pati, esu užuomarša, net negaliu pasakyti ar man padėjo, nes vis pamiršdavau išgert tiek kiek paskirta buvo aišku sloga praėjo, tik negaliu pasakyti ar nuo vaistų ar savaime
Čia su tais antidotais įdomiai.... Paskyrė mano vaikiui Lycopodiumą ir vėliau užsiminė, kad jokių būdu negalima kartu su Sulfur vartot... O praeitą savaitę - leido atseit, kartais ir labai gerai suveikia aš jau nieko nebesuprantu
QUOTE(Renna @ 2011 01 24, 16:10)
Kažkada M nuo sauso kosulio buvo paskyręs Sulfur - kosulys "sušlapo" per pusantros dienos
aciu , tik idomu kur ji Vilniuje paimti, musu namu arsenale jo nera, o iki Kauno tolokai
[quote=Renna,2011 01 24, 14:54]
tai jei nei kraujo nei šlapimo tyrimai jokių uždegiminių procesų nerodo, tai gal nieko rimta paprastai sakoma, dėl dantų dygimo gali užkilti temperatūra tik iki 38 ir keliu dalių, jei temperatūra aukštesnė - tuomet tikriausiai kitos bėdos...aišku būna ir išimčių
Gal termometras nepatikimas?
Na elektroninio jau net nebandau, tokias pievas rodo Bet sikart ant vaiko jau mates, kad daaaug... Visa laime pradejo kalbet per miegus, tai prabudau ir pamaciau, kad dega
tai jei nei kraujo nei šlapimo tyrimai jokių uždegiminių procesų nerodo, tai gal nieko rimta paprastai sakoma, dėl dantų dygimo gali užkilti temperatūra tik iki 38 ir keliu dalių, jei temperatūra aukštesnė - tuomet tikriausiai kitos bėdos...aišku būna ir išimčių
Gal termometras nepatikimas?
Na elektroninio jau net nebandau, tokias pievas rodo Bet sikart ant vaiko jau mates, kad daaaug... Visa laime pradejo kalbet per miegus, tai prabudau ir pamaciau, kad dega
QUOTE(čikibari @ 2011 01 24, 19:28)
atsiprašau , kad ne į temą, kur Klaipėdoje būtų galima nusipirkti juodgrūdės sėklų? eko parduotuvėlėse negavau
Yra sveikų produktų parduotuvėje Studlende arba Akropolyje. Nu gaaaal ir išpirko Bet Studlende jei senoji pardavėja dirba, tai ji turėtų žinoti, o Akropolyje tai nežino pardavėjos ką pardavinėja o šiaip juodgrūdė dar vadinasi Kalinji (Kalindži) sėklos, dar Nigella sativum.
QUOTE(argus @ 2011 01 24, 19:48)
Yra sveikų produktų parduotuvėje Studlende arba Akropolyje. Nu gaaaal ir išpirko Bet Studlende jei senoji pardavėja dirba, tai ji turėtų žinoti, o Akropolyje tai nežino pardavėjos ką pardavinėja o šiaip juodgrūdė dar vadinasi Kalinji (Kalindži) sėklos, dar Nigella sativum.
ačiū, studlende ir žiūrėjau, nebuvo pasidomėsiu dar akropoly . Ačiū
Pasiguosiu
Sekmadienį nebebuvo temperatūros 37,0, o ketvirtadienį vėl sukilo iki 37,0. Ir vėl laikosi - ryte nebūna, o po pietų sukyla. Iš pradžių valandai, o vakar jau net pusdienį tokia laikėsi. Tiesa vėl sloguoja. Tad galvojau kad nuo slogos. O dabar va, 37,2.
Stogą rauna. Sakiau nebelauksiu kol baigsis epidemija ir tempsiu vaiką pas gydytoją žiūrėti, kas jam yra - lai daro tyrimus visus.
Tiesa, pastebėjau, kad labai nori druskos valgyti - įdomu dėl ko
Sudaviau oscilo po to, ir po pusvalandžio vėl pamatavau - 36,9. Nesuprantu.
O jau buvau apsiraminusi ir apsidžiaugusi kai nebuvo tas keturias dienas temperatūros
O gal per daug aš čia pergyvenu ir imu į galvą ir prisimąstau kažką
Sekmadienį nebebuvo temperatūros 37,0, o ketvirtadienį vėl sukilo iki 37,0. Ir vėl laikosi - ryte nebūna, o po pietų sukyla. Iš pradžių valandai, o vakar jau net pusdienį tokia laikėsi. Tiesa vėl sloguoja. Tad galvojau kad nuo slogos. O dabar va, 37,2.
Stogą rauna. Sakiau nebelauksiu kol baigsis epidemija ir tempsiu vaiką pas gydytoją žiūrėti, kas jam yra - lai daro tyrimus visus.
Tiesa, pastebėjau, kad labai nori druskos valgyti - įdomu dėl ko
Sudaviau oscilo po to, ir po pusvalandžio vėl pamatavau - 36,9. Nesuprantu.
O jau buvau apsiraminusi ir apsidžiaugusi kai nebuvo tas keturias dienas temperatūros
O gal per daug aš čia pergyvenu ir imu į galvą ir prisimąstau kažką
Netikėtai aptikau internete, gal jau ir kur minėta nuoroda apie homeopatinius vaistus http://www.homeopat....x.php?id=89&L=2