QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 23, 09:52)
viskas, nebegaliu
akis uzgydem, kosulio kaip ir neber, o geltona sloga - teber
per ja vel po kokios savaites vel kibs kas nors...kaip ja isnaikint
cinnabsinn nepadeda, euphorbium irgi nepadeda
galvoju, reik uzsuisakyt kazko homeopat vaistinej, kad atsiustu i siaulius .... bet ko ?????????
mums prie užsitesusios puliuojančios slogos skira kalium bichromicum, hepar sulfuris ir mercurius solibilis
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 23, 14:20)
Nikofija, Obuoliausia aciu
Atsikele, aisku tempa -37nuo paracetamolio, siaip guvus, judrus, kaip niekur nieko.
Skambinau musu homeopatui, tai tiesiog liepe skyscius, rugsciu uogu pagert. Aisku, pasake, kad paracetamoliu sustabdziau procesa ir vel gali kada issokt, reikejo Viburcol ir trinimus daryt kuno. Bet kazkaip dar baisu prie tokios temperaturos tik trinti vaika, dar diena gal bucau sumascius, bet nakti supanikavau, plius pirmas toks kartas per 1,5 metu
kiek vaikui amžiaus? paprastai mažiukas kai tokia temperatūra dažnai būna inkstukų uždegimas, kiek aplinkui sirgo - tai vien berniukai
bent jau su mano didžiuoju taip buvo, atsidurėm ligoninėj, gavom antibus, daugiau nepasikartojo...
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 23, 14:46)
as irgi noriu
dukrai kyla tempa
kas daryt...duosiu occilococinum
duok dar kokio aconitum, jei viskas staigiai prasidejo, o jei išsys kokie kiti požymiai, galima bus ką "dadėt"
QUOTE(dalyte77 @ 2011 01 23, 18:47)
Laba diena,
mano vaikui ,homeopatas prirase kruva zirniuku,net 5dezutes. Kol mes juos gavome,pamirsau kas ir nuo ko. Gal zinote nuo ko gydo zirniukai "Spongia"???
Kaip vartojate Jus,jei paskyria daug zirniuku,visus is karto?
Aciu
na homeopatas turėjo ir painstruktuot, kaip visus tuos vaistus vartot
spongia esu pati gerus kai buvo užpuolęs sausas kosulys, lyg kas gerklėj su plunksna kutentų