Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 23, 13:48)
Mikle, pažiūrėjau Coldcalm sudėtį: panaši yra Antigripino 3 sudėtis (Kaune būna Rotušės a. ir Parapharm). Dar Complex Aconitum neblogas iš panašaus pobūdžio (šitas būna tiktai Rotušės a. Kaune).

QUOTE(zirzekle @ 2011 01 23, 16:51)
Sveikos,
http://univaistine.l...ai-vaistai.html esu išsisaugojusi šią nuorodą internetu užsakomiems homeopatiniams vaistams,gal tiks mirksiukas.gif

Ačiū! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
mano vaikui ,homeopatas prirase kruva zirniuku,net 5dezutes. Kol mes juos gavome,pamirsau kas ir nuo ko. Gal zinote nuo ko gydo zirniukai "Spongia"???
Kaip vartojate Jus,jei paskyria daug zirniuku,visus is karto?
Aciu
Atsakyti
dukrai 38,6...bet ana nei koso, nei sloga blink.gif tik skauda nugaros apacia ... galvoju, kad nebutu koks inkstu uzdegimas g.gif bet daviau skysciu gert, ejo sisiot normaliai g.gif ir kas idomiaUSIA nori valgyt doh.gif sako tu mane badu marini, as jau 5 val nevelgiau biggrin.gif mat kai ana pavalge, pasake , kad blogai jaucias...
tai db galvoju ar jai gripas ar ne, gal nera tu tokiu baisiu pozymiu, nes daviau occilocinum ir gere profilaktiskai anksciau, paskutini karta daviau pirmadieni ir db kai tik pradejo kilt tempa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 23 sausio 2011 - 18:34
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 23, 09:52)
viskas, nebegaliu doh.gif akis uzgydem, kosulio kaip ir neber, o geltona sloga - teber doh.gif per ja vel po kokios savaites vel kibs kas nors...kaip ja isnaikint doh.gif cinnabsinn nepadeda, euphorbium irgi nepadeda doh.gif  galvoju, reik uzsuisakyt kazko homeopat vaistinej, kad atsiustu i siaulius .... bet ko ????????? doh.gif

mums prie užsitesusios puliuojančios slogos skira kalium bichromicum, hepar sulfuris ir mercurius solibilis

QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 23, 14:20)
Nikofija, Obuoliausia aciu  4u.gif 
Atsikele, aisku tempa -37nuo paracetamolio, siaip guvus, judrus, kaip niekur nieko.
Skambinau musu homeopatui, tai tiesiog liepe skyscius, rugsciu uogu pagert. Aisku, pasake, kad paracetamoliu sustabdziau procesa ir vel gali kada issokt, reikejo Viburcol ir trinimus daryt kuno. Bet kazkaip dar baisu prie tokios temperaturos tik trinti vaika, dar diena gal bucau sumascius, bet nakti supanikavau, plius pirmas toks kartas per 1,5 metu  g.gif

kiek vaikui amžiaus? paprastai mažiukas kai tokia temperatūra dažnai būna inkstukų uždegimas, kiek aplinkui sirgo - tai vien berniukai 4u.gif bent jau su mano didžiuoju taip buvo, atsidurėm ligoninėj, gavom antibus, daugiau nepasikartojo...

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 23, 14:46)
as irgi noriu  4u.gif

dukrai kyla tempa doh.gif kas daryt...duosiu occilococinum doh.gif

duok dar kokio aconitum, jei viskas staigiai prasidejo, o jei išsys kokie kiti požymiai, galima bus ką "dadėt" biggrin.gif

QUOTE(dalyte77 @ 2011 01 23, 18:47)
Laba diena,
mano vaikui ,homeopatas prirase kruva zirniuku,net 5dezutes. Kol mes juos gavome,pamirsau kas ir nuo ko. Gal zinote nuo ko gydo zirniukai "Spongia"???
Kaip vartojate Jus,jei paskyria daug zirniuku,visus is karto?
Aciu

na homeopatas turėjo ir painstruktuot, kaip visus tuos vaistus vartot g.gif

spongia esu pati gerus kai buvo užpuolęs sausas kosulys, lyg kas gerklėj su plunksna kutentų 4u.gif
Atsakyti
Merginos, turim artimam rate jautrų mikčiojantį vaiką. Vedžioja pas logopedą - ne tik, kad negereja, bet net blogėja. Buvo mama su juo kažkada pas M, konstitucinis - Phosphorus, bet gydytis homeopatiškai taip ir nepradėjo jie.... Sakau, gal ką nuo to mikčiojimo žinote? Jis judrus, "gyvas", jautrus (ypač jei kitam vaikui ką nors padaro, ir suaugę pamato, paleidžia "dūdas" su pasikūkčiojimu). Labai neklauso tėvų, pats šviesaus gymio (gimė irgi toks, mėlynų akių).

Besijuokianti, kiek žirniukų geri nuo migrenos? (200 ir 30) Turėjau Pulsatilla 6 ir Bryonia 6, sugėriau atitinkamai 10 ir 5, po pusvalandžio kartojau - praėjo 4u.gif Dabar mąstau mamai pasiūlyt, jai labai dažnai galvą skauda...
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 23, 19:28)
mums prie užsitesusios puliuojančios slogos skira kalium bichromicum, hepar sulfuris ir mercurius solibilis

Renna, o juos kartu maišai visus? Lyg mercurius netinka su hepar... Ir ką vadini pūliuojanti sloga? Geltona?
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 23, 20:03)
Merginos, turim artimam rate jautrų mikčiojantį vaiką. Vedžioja pas logopedą - ne tik, kad negereja, bet net blogėja. Buvo mama su juo kažkada pas M, konstitucinis - Phosphorus, bet gydytis homeopatiškai taip ir nepradėjo jie.... Sakau, gal ką nuo to mikčiojimo žinote? Jis judrus, "gyvas", jautrus (ypač jei kitam vaikui ką nors padaro, ir suaugę pamato, paleidžia "dūdas" su pasikūkčiojimu). Labai neklauso tėvų, pats šviesaus gymio (gimė irgi toks, mėlynų akių).

Jeigu nustatytas konstitucinis - jis bene geriausia išeitis... Tai tikrai yra įveikiama, tik dirbti reikia pakankamai daug. ax.gif Labiausiai mamai (emociniam plane). Sakau iš patirties.
Atsakyti
Kristinuk, kad aš skirtingai imu. Jei žiauriai skauda - daugiau, jei ne - mažiau. 200 sau tai max iki 6 žirnių imu, o žemesnes tai paprastai 10. Įdomiausia, kad Pulsatila200 komplekse (M. lašus man išrašęs, kurių sudėty ji yra), tai migrenos neveikia visai, Bryonia viena irgi kartais veikia, kartais ne. Bet kartu jos (aba viena po kitos) man galvos skausmą nuima idealiai.

Ruduoke, žiūriu tavo mergaitė gan didelė, nupirk Spanguolių tabletėmis. Pgl visus tyrimus šlap. takų infekciją jos veikia taip pat kaip antibai, nes sukuria terpę, kurioje bakterijos nesidaugina. Plius gausit vit. C iš spanguolių, kuris sergant irgi reikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 24 sausio 2011 - 08:14
[quote=Renna,2011 01 23, 20:28]
kiek vaikui amžiaus? paprastai mažiukas kai tokia temperatūra dažnai būna inkstukų uždegimas, kiek aplinkui sirgo - tai vien berniukai 4u.gif bent jau su mano didžiuoju taip buvo, atsidurėm ligoninėj, gavom antibus, daugiau nepasikartojo...
duok dar kokio aconitum, jei viskas staigiai prasidejo, o jei išsys kokie kiti požymiai, galima bus ką "dadėt" biggrin.gif

Mum 1,7 metu. Na jam jau pora kartu nakti uzkyla aukstoka, bet laikosi iki ryto arba maximum viena para ir nukrenta. Vis padarom krauja, slapima, bet nieks nieko nerodo. Siaip pora kartu pastebejau, kad po to greit dantis islenda, bet nesu tikra ar tai tikrai dantys tokia auksta ir trumpalaikia uzkelia.
Si karta va ta nakti uzkilo 40, numusem ir siandien jau nera. Vel pasilaike tik para.
Atsakyti
Loreli, man buvo nesibaigianti geltona-žalia, kartais su krauju - sloga, tai M tą derinuką buvo paskyręs 4u.gif

QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 24, 13:55)
Mum 1,7 metu. Na jam jau pora kartu nakti uzkyla aukstoka, bet laikosi iki ryto arba maximum viena para ir nukrenta. Vis padarom krauja, slapima, bet nieks nieko nerodo. Siaip pora kartu pastebejau, kad po to greit dantis islenda, bet nesu tikra ar tai tikrai dantys tokia auksta ir trumpalaikia uzkelia.
Si karta va ta nakti uzkilo 40, numusem ir siandien jau nera. Vel pasilaike tik para.

tai jei nei kraujo nei šlapimo tyrimai jokių uždegiminių procesų nerodo, tai gal nieko rimta g.gif paprastai sakoma, dėl dantų dygimo gali užkilti temperatūra tik iki 38 ir keliu dalių, jei temperatūra aukštesnė - tuomet tikriausiai kitos bėdos...aišku būna ir išimčių smile.gif
Gal termometras nepatikimas? biggrin.gif

Atsakyti
Kas liečia termometrus, tai čia jau bėda - gyvsidabrinis rodo vienaip, elektrinis - jau kitaip, dažniausiai gerokai mažesnę temperatūrą.
Atsakyti
Merginos, pagelbekit, as jau nebezinau ka duoti sunui, niekaip nepraeina sloga, is pradziu buvo tirsta geltona, db ji skaidreja, nebetokia geltona, bet tirsta, ir siandien jau ligu su krauju pasirode. M vis didina arba mazina lasiuku doze (ju buvo mum uzsakes kad pagamintu). Pries tai biski buvo liepes calcium bichronicum gerti, po to pakeite. Paleistuves lasinau cia pora dienu.... doh.gif jau nebezinau....
Atsakyti