Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 18, 14:51)
pas mus chamomila C30, skyre po 1-2 zirniukus 3 k dienoj, kai labai reikia ir dazniau  mirksiukas.gif

maniškei lygiai toks pat dozavimas. Dabar laukiam, ko gero, krūminių g.gif unsure.gif

QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 01 18, 16:06)
Labas, skaitau ir toks jausmas kad apie mano vaikiuka snekat smile.gif mums 5men., ir jis taip pat kaip ir jusu sloguoja, retkarciais sukosija, ir LAUKIAM dantuku jau kokios 2 ar daugiau savaiciu, jau lyg atrodo pabaltuoja, jau ir apsidziaugiams kad prasikale dantukas ir mazius ramesnis bus, bet danteliai taip ir neprasikala iki galo, paskui jau ziurint lyg ir atrodo kad jau nebesimato, nesuprantu... ir dar tas jo verksmingumas, nakti nei is sio nei is to pradeda verkti, nenurimsta kol nepaimu i rankas.. lauksim danteliu su chamomila, tik pas mane ji 6, tai gal po kelis zirniukus galiu tirpinti vienu metu???
Ir dar vakare.lt susneko apie skiepus.. pirmasis sunus turi AD, kuris isryskeja saltuoju metu laiku, vasara susitvarko, ir dar tas perdetas aktyvumas, nors gydytojos nepripazintas hiperaktyvumas, bet vaikas LABAI aktyvus, galvoju ar cia tik mano vienos toks vaikas ar i
kitu panasiai... tai va, dabar mazajam po 4men skiepuko pradejo koju odele sauseti pletmukais, is vieno pasidare jau nebe vienas, jau ir ant kitos kojytes sausas pletmelis atsirado, nu ir as su nieku kitu negaliu susieti to, tik su skiepu, nes nei mano maisto racionas nepasikeite (maitinu pati), nei maudymosi priemones, nu niekas... tai sakiau dabar nebeskiepysiu jau kai bus 6men, tik bijau gydytojos reakcijos  doh.gif
ieskau homeopato kaune, nuvesiu vaikus, kad ramu butu, nes taip norisi atsirinkti mums tinkamus vaistukus, konstitucini, gal eitu pazaboti vyresniojo aktyvuma, baimes...

Va va, zirzimas vakare, prašymasis ant rankų, glaustymasis ir neramus migas naktį - visa tai mažei būna, kai dygsta dantys. Camomila padeda, suduodu net ir naktį, jei matau, kad reikia.
Dėl skiepų - mažajai lygiai tas pats buvo. Prasidėjo AD po skiepo - tokia reakcija buvo. Nuėjo plėmais pilvas kojos ir rankos. Pediatrė protinga smile.gif , po tokios reakcijos likusius skiepus atidėjo iki metų. AD gydėm su Emolium kūno losjonu ir emulsija- ją naudoju vietoj prausiklio.
Dėl homeopatės - parašyk man į AŽ detaliau bėdas vaikų. Palyginsiu smile.gif ir parašysiu apie mūsų homeopatę.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 18, 14:12)
Mano didysis labai plėšo nagus, net iki kraujo visi nuvaryti  doh.gif  ne kramto, bet plėšo... niekaip neatrenkam su homeopatu žirniukų, niekas neveikia....
suprantu, kad tai psichologinės mūsų bėdos, nes pastebėjau, kad kai susikremta ko, tai iš nervų tuos nagus ir plėšo  doh.gif

Gal kas buvos su tokiu atvejus susidūrę  g.gif  jam tinkamas vaistas Lycopodium - bet šį kart neveiksmingas...

Renna, mes turėjom šią bėdą. ir su M. pagalba po 1-2 kartų žirniukų sudavimo nebėra šios problemos jau keli metai. man tai buvo pirmas homeopatijos stebuklas. biggrin.gif mums suveikė Graphitas
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 18, 09:07)
Man nuo migrenos puikiai padeda bryonia 30 + Pulsatila 200. Kartais užtenka vienos dozės, kartais po pusvalandžio imu antrą - dar nėra buvę, kad nesuveiktų.

O dėl homeopatijos ir vaikų ligų - ilgainiui taip išlavėja ausis ir akis, kad naktį vaikui sukosėjus arba iš vakaro prasidėjus nemigai (mano vaikai prieš susergant paprastai kelias naktis labai blogai miega, žiovauja, dūsauja ir t.t., būna šaltos galūnės), žinai, kad tai pradžia, ir ryte aš iš karto suduodu žirniukų. Vakare dar kartą prieš miegą, ir viskas pasibaigia. Man toks elgesys labai labai pasiteisina.

O kokiu zirniuku suduodate vaikams pries susergant? As taip bandziau daryti, bet vis tiek suserga galutiniam variante verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2011 01 18, 15:36)
renna, mums sita beda sutvarke konstitucinis mirksiukas.gif  niekas pagal simptomus pries tai netiko... doh.gif
labas mergaites 4u.gif

bandėm su konstituciniu, daugelis psichologinių bėdų susitvarkė, šita nea doh.gif

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 18, 17:28)
maniškis kramtydavo nagus tarp 3 ir 5 metų amžiaus. Suėjo 5 - kvit, liovėsi kramtęs. (Žirnių nenaudojau, nes tada dar pas homeopatą nėjom). Galvoj perkračiau, kas galėjo būti - ogi sesės gimimas.

ech pasamonėj žinau aš tai... bet niekaip nesiseka į dienos šviesą "išvilkti" lotuliukas.gif mažasis baisus sirgaliukas, tai gaunasi taip, kad mama visad apie mažajį šokinėja... o didžiajam lieka tik mamos dėmesio "trupinukai" doh.gif stengiamės, kad ir didžkiui dėmesio netrūktų, bet matyt, permažai...

QUOTE(Loreli @ 2011 01 18, 21:53)
Renna, mes turėjom šią bėdą. ir su M. pagalba po 1-2 kartų žirniukų sudavimo nebėra šios problemos jau keli metai. man tai buvo pirmas homeopatijos stebuklas.  biggrin.gif mums suveikė Graphitas

Ačiū Loreli, tikiuosi atkasim mes irgi žirniukus, kurie prisidės prie vaikio nagų užaugimo (bo nepamenu, kada juos kirpau biggrin.gif )

Obuoliausia, ačiū pasiskaitysiu. 4u.gif

Atsakyti
sveikos merginos.noriu jusu patarimo...mano mazius nuo gimimo nemiega naktim ir diena vis atsibunda per pietu miega.kol maitinau,tai kazkaip lyg ir nieko blogo tie atsikelimai,bet dabar kai jau 2metukai,o mes vargstam su miegu,kazkaip gaila ir vaiko ir vyro ir saves.anksciau gerem dormikinda,nzn ar cia homeopatinis,bet neveike,po to vis paduodavau sedalia,bet ir tas pat kas nieko,viburcol zvakutes ir neveikdavo doh.gif dabar nieko neduodu,bet jau matau,kad reikia vaikui kazko pagert,nes visas isvarges,o uzmigt negali.ir dabar(gal itakos turi menulio fazes besikeiciancios) sunkiai uzmiega,tenka migdyt 2h doh.gif nezinau gal dar dantys kankina,nes turim palygint nedaug dantuku - 12pilni,2 iltiniai jau pusiau islinde.gal patartumet ka pagert?geriausia,ka galima nusipirkt is paprastos vaistines,nes siauliuos nera specialios...aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksa77 @ 2011 01 19, 00:03)
O kokiu zirniuku suduodate vaikams pries susergant? As taip bandziau daryti, bet vis tiek suserga galutiniam variante verysad.gif

Aleksa, aš mažės 3 sirgimų metu pamačiau stebuklingą hepar sulphur 6 veikimą, tai dabar kai tik atrodo, kad traukiam ant ligos, tai ir duodu (kvailė anksčiau laukdavau kol kažkokie požymiai paaiškės, pgl kuriuos atseit paaiškės liga ir žirniukas, nors tada ligos jau nepavydavau blush2.gif )
O dičkė turi konstitucinį homeopato nustatytą, tai duodavau jį, t.y. Lycopodiumą. Dabar didžiukei visai nieko neduodu, nes kaip ir nebandom sirgt.
Žodžiu belieka bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 18, 21:24)
pas mus tas pats..o i rokiski sakiau vyrui, kad uzvestu, kaip pas teva vaziuos, nes salia jo tevas gyvena biggrin.gif sakiau kol pasisveciuosi, as ten pabusiu laugh.gif

nu be negi dantys tokius dalykus duoda doh.gif dukra irgi sirgo kai dantys dygo, bet jai pirmas dantis isdygo  beveik vienu metu, tada prasidejo ligos, o sunui ner dar dantu ir ligos JAU prasidejo..prasidejo sloga trys savaites iki kaledu...kai as cia jau skundziaus biggrin.gif

db viska nuemiau, nieko nebduodu, nes esu konkreciai pasimetus, bandau save sustatyt i vietas, o sunui situacija nei keicias nei ka biggrin.gif o ryt jau mastysiu kaip nors kitaip biggrin.gif
susistaciau visus homeopat preparatus, praeinu, pamastau, jauciu jau visu sudetis mintinai moku biggrin.gif einu pro sali, pasiskaitau, padedu nueinu...jus turit su kuo pasikonsultuot, as neturiu, nzn kur cia kreiptis, koks artimiausias homeopatas butu doh.gif

tai pro sali vaziuodami prigriebkit ir mane, kelione pigesne bus hihihi.gif

Jeigu tinka atvaziuot i Panevezi pas homeopata, rasomes per az mirksiukas.gif

QUOTE(Renna @ 2011 01 18, 23:07)
Ačiū Loreli, tikiuosi atkasim mes irgi žirniukus, kurie prisidės prie vaikio nagų užaugimo (bo nepamenu, kada juos kirpau biggrin.gif )

lotuliukas.gif bent tokia nauda biggrin.gif didziajai tragedija nagu karpymas, klykiam is paskutinio kol nusikarpom, gal geriau pagrauztu... bet negriauzia jinai ju doh.gif tfu tfu tfu, kad neprisikalbeciau.

Nuemiau viska mazajai, palikau chamomilla ir calcorea, net juros vandeniu nosies vakar neploviau ir.... siandien ryte sudziuvusius liulius istraukem, nebekarkia ten virsuj... tikiuosi, kad viska taip ir baigsim, o kitus dantis augindamos nebeiskosm pasaliniu ligu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare.lt: 19 sausio 2011 - 09:06
QUOTE(Braita @ 2011 01 18, 11:38)
vartoju sinupreta, hedelix ir eupforbum composium. Antisusinai, bronchogramai nepadejo. pulsatila tik nuo 3 metu kiek zinau, tai neduodu  g.gif bet biski neramu. seimos daktare tai irgi ta pati gieda - antibiotikai.

O kodėl pulsatilla tik nuo 3 metų galima? g.gif Juk ji įeina ir į sudėtį Euphorbium Compositum, kurį galima purkšti net kelių savaičių kūdikėliui...
Atsakyti
[COLOR=red]Vakare.lt gal gali į AŽ parašyti jūsų homeopato koordinates?Brolis gyvena Utenoje ir turi rimtų bėdų dėl sveikatos,tradicinė medicina nieko konkretaus nepasako.Tai aš vis raginu jį susirasti homeopatą,tikiu,kad gali pagelbėti.
Mergaitės prašau konsultacijos psichologiniems-emociniams dalykams patvarkyti. Mano mažiukas-antras vaikas-3m-labai jautriai sureaguoja,jei negauna laiku dėmesio.Tarkim,vienu metu ko nors paprašo jis ir sesė.Jei aš pirma atkreipiu dėmesį į sesę ir kalbuosi su ja-jis puola ziurzti,rėkti ir darytis piktas,net muštis gali tada..Net ir tuo atveju,jei jis pats įsiterpia į pokalbį-turiu viską nutraukti,mesti reikalus ir sureaguoti tik į jį. Gal tai būdinga antram vaikui,nori išsikovoti vietą po saule ir jis. Buvo įnikęs graužti nagus ir jis,bet dabar lyg mažėja tas įprotis(gyd.M.buvo paskyręs Arum tryphilum6).Vaikas užsispyręs ir kartu švelnus.Dienos metu ir naktimis per miegus dažnai man sako-mamyte,kaip aš tave myliu,kaip aš tavęs pasiilgau ir pan.Net ir kai ką skauda-jo pirmieji žodžiai būna-mamyte kaip aš tave myliu, o tik po to pasako,ką jam skauda.Naktimis miega neramiai.
Bandžiau duoti sedatif'o prieš miegą-bet man susidarė įspūdis,kad gaunasi atvirkštinis poveikis,vaikas po jo miega daug neramiau,matyt jis jam netinka.
Gyd.M.buvo paskyręs Lycopodium30,bet gėrėm tik vieną dozę,nes po jo naktis buvo sudėtinga,labai neramiai miegojo.Dabar galvoju,gal dar pratęsti lycopodiumą?
Besijuokianti(exs Vilyte),rodos vienai iš mergaičių paskirtas Lycopodium kaip konstitucinis,gal gali plačiau pakomentuoti vaiko savybes,koks vaisto paveikslas?Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Disi, mano dičkė 2 in 1 .
Svetimoj aplinkoj gan uždara, labai nedrąsi (niekad neužkalbins svetimo žmogaus, net ir vaiko), pastoviai su ja nieks nedraugauja, nors iš tikro sėdi ir laukia kol ją pašnekins ir pakvies. Amžinai tyli, perdėtai rami ir pareiginga. Kai pradėjom lankyt vaikų kolektyvą kokį pusmetį su nieko nesikalbėjo, nuolat tylėjo ir šypsojos. Kas pas ją galvoj aš niekad nežinau, būna liūdna, tai ko išklausiu pasirodo skauda kažką, bet tyli ir nesisako. Pilna baimių, bijojo tamsos, bijodavo mokykloj viena į tuliką nueit, jei kas ateidavo į namus slėpdavosi už mamos sijono (kelis metus taip vaiskšiojom ti sijono įsikibusios). Ne kartą ir ne du turėjom naktinius košmarus/lunatikavimus, kai visa tirta ir neina niekaip prižadint. Miegojo nuo pat gimimo labai blogai, pamiega valandą -dvi, ir keldavosi plot katučių arba lipa iš lovos eit pažaist (ir taip iki 10 kartų per naktį), labai kalbėdavo per miegus.
Tuo tarpu namie priešingai, namie lyderis, nori vadovaut, sienom lipa, visi žaidimai su sese turi vykti tik pgl ją (sugalvotas taisykles, jos paskirstytus vaidmenis), namie judrumas irgi nesvietiškas, visi žaidimai įdomūs tik fiziškai aktyvūs. Bet tuo pačiu ir labai lišpni, meili.
Su kalciu pas ją kažkaip keistai. Nors lycopodiumas priskiriamas karbonikiniams, bet pas mano vaiką metų laiko buvo susikalę visi pieniniai dantukai, anksti užsitraukė momenėlis, dabar 9 m. - neturi nei vieno taisyto danties (nors pieno produkto praktiškai visai nevalgo). Tai kaip ir priešinga carbonikiniams, bet kad tos priešingybės lyg ir leistinos. Didesnė už bendraamžius, turi carboniciniams įprastą apverstos sriubinės lėkštės pilvelį. Labai prakaituodavo galvelė, ypatingai miegant, ar po bet kokios fizinio krūvio.
Po Lycopodiumo antros dozės baimės dingo, ir pradėjo spręstis visos problemos. Po 2 mėnesių kurso, nedrąsaus ir perdėtai jautraus vaiko nebeturim iki šiol.

Iš vienos dozės ar dviejų man rodos negalima objektyviai spręst, vaikai labai imlūs aplinkai ir kai kurios reakcijos visai atsitiktinai gali būt sukeltos kažkokios pamatyto vaizdo per teliką (ypač kai anonsuose per vaikų filmus nužudymus ir pan. rodo doh.gif ) ar nugirsto pokalbio.

Tarp kitko dičkė gimus sesei, į menkiausią pastabą (pvz. paprašymą netriukšmaut, kol mažylė miega) griausmingai pradėdavo raudot, kad "niekas manęs nemyli", nors sesę labai mylėjo. Tad pritariu nuomonei, kad mamos dėmesys pirmagimiams yra labai labai svarbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 19 sausio 2011 - 13:01
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 19, 13:53)
Svetimoj aplinkoj gan uždara, labai nedrąsi (niekad neužkalbins svetimo žmogaus, net ir vaiko), pastoviai su ja nieks nedraugauja, nors iš tikro sėdi ir laukia kol ją pašnekins ir pakvies. Amžinai tyli, perdėtai rami ir pareiginga. Kai pradėjom lankyt vaikų kolektyvą kokį pusmetį su nieko nesikalbėjo, nuolat tylėjo ir šypsojos. Kas pas ją galvoj aš niekad nežinau, būna liūdna, tai ko išklausiu pasirodo skauda kažką, bet tyli ir nesisako. Pilna baimių, bijojo tamsos, bijodavo mokykloj viena į tuliką nueit, jei kas ateidavo į namus slėpdavosi už mamos sijono (kelis metus taip vaiskšiojom ti sijono įsikibusios). Ne kartą ir ne du turėjom naktinius košmarus/lunatikavimus, kai visa tirta ir neina niekaip prižadint. Miegojo nuo pat gimimo labai blogai, pamiega valandą -dvi, ir keldavosi plot katučių arba lipa iš lovos eit pažaist (ir taip iki 10 kartų per naktį), labai kalbėdavo per miegus.
Tuo tarpu namie priešingai, namie lyderis, nori vadovaut, sienom lipa, visi žaidimai su sese turi vykti tik pgl ją (sugalvotas taisykles, jos paskirstytus vaidmenis), namie judrumas irgi nesvietiškas,  visi žaidimai įdomūs tik fiziškai aktyvūs. Bet tuo pačiu ir labai lišpni, meili.

Grynai kaip mano mazius doh.gif irgi M Lypocodium kaip konstitucini nustate. ai, dar shalia viso to - gali gyvent "ant saldumynu" biggrin.gif
tik va su dichkiu esam labai iklimpe tai maziuka kaip ir apleidau zirniuku atzvilgiu.... pradejus duot konstitucini -labai visi "kampai" ishryshkejo- ishsigandau ir nebedaviau...... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 19, 09:47)
Aleksa, aš mažės 3 sirgimų metu pamačiau stebuklingą hepar sulphur 6 veikimą, tai dabar kai tik atrodo, kad traukiam ant ligos, tai ir duodu (kvailė anksčiau laukdavau kol kažkokie požymiai paaiškės, pgl kuriuos atseit paaiškės liga ir žirniukas, nors tada ligos jau nepavydavau blush2.gif )

Mūsų homeopatė skyrė mažajai po skiepo, kai buvo AD. Be to sakė duoti hepar sulfur kaip imuniteto stiprintoją siaučiant girpams ir peršalimams, ir prieš skiepus, kokias 3 d po 2 ž. Tik mūsų 30 potencija.
Atsakyti