QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 18, 14:51)
pas mus chamomila C30, skyre po 1-2 zirniukus 3 k dienoj, kai labai reikia ir dazniau
maniškei lygiai toks pat dozavimas. Dabar laukiam, ko gero, krūminių
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 01 18, 16:06)
Labas, skaitau ir toks jausmas kad apie mano vaikiuka snekat mums 5men., ir jis taip pat kaip ir jusu sloguoja, retkarciais sukosija, ir LAUKIAM dantuku jau kokios 2 ar daugiau savaiciu, jau lyg atrodo pabaltuoja, jau ir apsidziaugiams kad prasikale dantukas ir mazius ramesnis bus, bet danteliai taip ir neprasikala iki galo, paskui jau ziurint lyg ir atrodo kad jau nebesimato, nesuprantu... ir dar tas jo verksmingumas, nakti nei is sio nei is to pradeda verkti, nenurimsta kol nepaimu i rankas.. lauksim danteliu su chamomila, tik pas mane ji 6, tai gal po kelis zirniukus galiu tirpinti vienu metu???
Ir dar vakare.lt susneko apie skiepus.. pirmasis sunus turi AD, kuris isryskeja saltuoju metu laiku, vasara susitvarko, ir dar tas perdetas aktyvumas, nors gydytojos nepripazintas hiperaktyvumas, bet vaikas LABAI aktyvus, galvoju ar cia tik mano vienos toks vaikas ar i
kitu panasiai... tai va, dabar mazajam po 4men skiepuko pradejo koju odele sauseti pletmukais, is vieno pasidare jau nebe vienas, jau ir ant kitos kojytes sausas pletmelis atsirado, nu ir as su nieku kitu negaliu susieti to, tik su skiepu, nes nei mano maisto racionas nepasikeite (maitinu pati), nei maudymosi priemones, nu niekas... tai sakiau dabar nebeskiepysiu jau kai bus 6men, tik bijau gydytojos reakcijos
ieskau homeopato kaune, nuvesiu vaikus, kad ramu butu, nes taip norisi atsirinkti mums tinkamus vaistukus, konstitucini, gal eitu pazaboti vyresniojo aktyvuma, baimes...
Ir dar vakare.lt susneko apie skiepus.. pirmasis sunus turi AD, kuris isryskeja saltuoju metu laiku, vasara susitvarko, ir dar tas perdetas aktyvumas, nors gydytojos nepripazintas hiperaktyvumas, bet vaikas LABAI aktyvus, galvoju ar cia tik mano vienos toks vaikas ar i
kitu panasiai... tai va, dabar mazajam po 4men skiepuko pradejo koju odele sauseti pletmukais, is vieno pasidare jau nebe vienas, jau ir ant kitos kojytes sausas pletmelis atsirado, nu ir as su nieku kitu negaliu susieti to, tik su skiepu, nes nei mano maisto racionas nepasikeite (maitinu pati), nei maudymosi priemones, nu niekas... tai sakiau dabar nebeskiepysiu jau kai bus 6men, tik bijau gydytojos reakcijos
ieskau homeopato kaune, nuvesiu vaikus, kad ramu butu, nes taip norisi atsirinkti mums tinkamus vaistukus, konstitucini, gal eitu pazaboti vyresniojo aktyvuma, baimes...
Va va, zirzimas vakare, prašymasis ant rankų, glaustymasis ir neramus migas naktį - visa tai mažei būna, kai dygsta dantys. Camomila padeda, suduodu net ir naktį, jei matau, kad reikia.
Dėl skiepų - mažajai lygiai tas pats buvo. Prasidėjo AD po skiepo - tokia reakcija buvo. Nuėjo plėmais pilvas kojos ir rankos. Pediatrė protinga , po tokios reakcijos likusius skiepus atidėjo iki metų. AD gydėm su Emolium kūno losjonu ir emulsija- ją naudoju vietoj prausiklio.
Dėl homeopatės - parašyk man į AŽ detaliau bėdas vaikų. Palyginsiu ir parašysiu apie mūsų homeopatę.