Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Renna @ 2011 01 17, 22:22)
AČIŪ 4u.gif
Vis turiu omeny tas lenteles nuskanuot ir įkelt į pirmą temos lapą, kaip manot? g.gif
Man nuo galvos skausmo padėjo Belladonna (šiaip paprastai kankina migreniniai skausmai)
radau, kad:
migreniniai skaumai - Belladonna, Natrium muranticum, Iris
pulsuojantis galvos skaumas - Belladonna, Glonoine, Sanguinaria
galvos skausmas padideja judant - Bryonia
galvos skausmas+svaigimas, jegu nebuvimas - Gelsenium

Turiu atšviestą knygą :ю.ю. лютынский "головная боль ,лечение гомеопатическими средствами". Bandykite paieškoti internete. Labai gera knyga. Yra didžiulė lentelė, kurią užpildžius lengviau atsirinkti vaistą.
Atsakyti
Man nuo migrenos puikiai padeda bryonia 30 + Pulsatila 200. Kartais užtenka vienos dozės, kartais po pusvalandžio imu antrą - dar nėra buvę, kad nesuveiktų.

O dėl homeopatijos ir vaikų ligų - ilgainiui taip išlavėja ausis ir akis, kad naktį vaikui sukosėjus arba iš vakaro prasidėjus nemigai (mano vaikai prieš susergant paprastai kelias naktis labai blogai miega, žiovauja, dūsauja ir t.t., būna šaltos galūnės), žinai, kad tai pradžia, ir ryte aš iš karto suduodu žirniukų. Vakare dar kartą prieš miegą, ir viskas pasibaigia. Man toks elgesys labai labai pasiteisina.
Atsakyti
Čia gal daugiau naujokėms, bet turėtų padėti kaip parinkti vaistus http://all-homeo.ru/...vashego-rebenka

O čia apie galvos skausmą http://www.bankrecep...ed-140111.shtml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 18 sausio 2011 - 10:16
QUOTE(nikofija @ 2011 01 18, 00:43)
Turiu atšviestą knygą :ю.ю. лютынский  "головная боль ,лечение гомеопатическими средствами". Bandykite paieškoti internete. Labai gera knyga. Yra didžiulė lentelė, kurią užpildžius lengviau atsirinkti vaistą.

smile.gif Gal kas nors internete randa tą knygą? Nes randu tik pirkti, o kad parsisųsti ar paskaityti internete - tai niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 17, 14:50)
nu va, grizom is gyd... sake , kad reikia gert prospana, nes  kosulys yra virsuj ir is gerkles, sloga ir viskas is gerkles doh.gif pasimeciau nebezinau, ka duot biggrin.gif

Labai buvo idomu ka jums pasakys bigsmile.gif musu pediatre irgi sake, kad cia viskas nuo slogos, reikia gydyt nosiarykles uzdegima ir jau ilgokai sergat, tai parasysiu antibijotika... bla bla bla... nutysiu pas homeopata: cia kalti dantys, taip turi buti, gali ir per visa dantu dygimo laika tokia sloga laikytis, but paraudus gerkle, kosciot. jeigu nerami, duokit chamomila, kad greiciau prasikaltu dantukai calcorea carbonica. Jeigu labai uzsikimsus nosis ir negali prakvepuot, purkst euphorbium, tik jokiu budu jo nemaisyt su juros vandeniu, nes tada dar labiau burksta gleivine (o as isplaunu su juros vandeniu, issiurbiu ir purskiu euphorbiuma blink.gif ). pradejau kalbet, kad nesamone vaika visus metus laikyt su sloga ir su kosuliu, tai grieztokai jis man reze: jeigu nesuprantat ka as noriu jum isaisikint ir klausyt konsultaciju, gydykites kaip jum liepia pediatras: antibijotikai+vibrocilis, rezultata pajusit greit ir gal kokiam menesiui, o paskui vel taip pat "gydysites", cia ne liga, o fiziologinis reiskinys doh.gif vat ir esu suglumusi ir nezinau i kieno rankas cia atsiduot verysad.gif Didziajai dantys dygo kruvom ir tai jokios slogos, kosuliu nebuvo, o cia... nu jeigu visi taip dygs, tai man Rokiskio sanatorija garantuota blink.gif
Dar noriu pasitikslint: jusu sloga irgi tokia: ryte tirsta, gelsva, veliau kliurksinti, bet nebeganti ir skaidri, su baltais gabaleliais? kosulys irgi periodinis: ryte daugiau, po dienos miego irgi, o siaip kokie 3 kartai per diena? NU gal rimtai cia dantys kalti g.gif
Atsakyti
O kaip uzpuldavai ligai iskart, Argus, ka duodavai? As turiu irgi ta knyga, kur merginos cia kalba- Vaiku imun stipr ABC. Tai skaitineju ir galvoju, gal be Misiaus paskirtu lasiuku duoti nuo tirstos (geltonos) slogos Euphorbium compositum arba Naso-Heel. Kaip manot, kuris geriau? g.gif
Papildyta:
Tikiuosi ir as taip ikirsiu smile.gif O kokius zirniukus duodi, besijuokianti? As tai turiu tik, kur M israse- Bronchogran, Astmogran ir cina30. Bet galvoju, kad reikes vis labiau namu vaistinele papildyti homeopatiniais vaistais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SonataJan: 18 sausio 2011 - 11:22
sveikos smile.gif jungiuosi ir as.
Pasm ane situacija panasi kaip pas vakare.lr at Ruduoke.
Mazoji dukryte (9men) - sloga nakti uzkemsa nosi (itariu sausa ora), ryte gelsva, paskui jau skaidri teka, bet nedaug. nakti kosti slapiai, bet neatsikosti g.gif nu taip negraziai kosti. ir jau taip tesiaisi apie 2-3 savaites, tai paumeja, tai palengveja. Dantukas prasikale, dar vienas lenda. rolleyes.gif bet gal cia tik silpninna musu sveikima. vartoju sinupreta, hedelix ir eupforbum composium. Antisusinai, bronchogramai nepadejo. pulsatila tik nuo 3 metu kiek zinau, tai neduodu g.gif bet biski neramu. seimos daktare tai irgi ta pati gieda - antibiotikai.

Nu o va vyresnele (beveik 3m) - pulinga sloga buvo (pastovi beda), per 2 savaites pasveiko su pulsatila ir silicea. Po dienos ji vel atsinaujino biggrin.gif bet jau tik ryte geltona, diena skaidri, bet ne vandenukas. biski su baltumu. tai ano homeopate man prisake duoti kaliu muriatikum (dar neduodu, nenuspirkau rolleyes.gif ). ir kosti nakti sausai doh.gif dar taip nera buve. nu tai daviau bryonia kmopleksa. padejo. atsipalaidavau ir nebedavaiu - vel sianakt kosejo unsure.gif

su vyresnele tai gal del klosulio nelabai aisku, su sloga tai jau atkaliau vaistukus. o vat del mazosios tai bisk ipasimetusi, ka jai galima, ko ne g.gif ir kaip pazaboti sloga - skaidria lipnia? itariu ir kosuliukas palengvetu. g.gif

aij, ir del potenciju biski neaisku. kai D3 - D15 pvz, tai aisku. o kai tik numeriukas? pvz turiu pulsatilla 6. tai tik ryte - vakare duoti? dar turiu ir su 30 numeriuku - jie kas trecia vakara paskirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braita: 18 sausio 2011 - 11:44
Vakare, zinok mano patsanui tas pat, nors mum jau penkeri (Dar noriu pasitikslint: jusu sloga irgi tokia: ryte tirsta, gelsva, veliau kliurksinti, bet nebeganti ir skaidri, su baltais gabaleliais? kosulys irgi periodinis: ryte daugiau, po dienos miego irgi, o siaip kokie 3 kartai per diena?). As ir nelabai zinau ka daryti doh.gif Bandau ir garinti su druska, ir skalaut su druska (nors jam ziauriai tipo neskanu). Mama pataria isbandyti sena recepta- pakaitinti piena su cesnaku. Zinau kad slykstus skonis, pati pamenu is vaikystes, bet galvoju gal tikrai padetu vaikui? g.gif
O merginos, nebandot kokiu receptu su alijosiumi?
Atsakyti
As dar pastebejau del savo vyresneles pulingos slogos. uzeidavo kas enesi azdaug - is karto geltona, zalia ir jos daug daug. pardejau nebduoti pieno ir grietines (kiti pieno produktai pas ja - kefyras tik). tai sloga palengvejo is karto - tapo tik gelsva, zalumas dingo. ir va slogos eiga pasikeite, ji tapo lengvesne.

SonataJan - as tai duodavau piena+svogunas+medus (pakaitinamas pienas su supjaustytu svogunu iki uzvirimo, paskui svogunas nukosias, pienas pravesinamas - ideda edaus ir geriaa) - nuo sauso kosulio man stebuklingai veikia. uztenka triju vakaru. isgerdavo pries pat miega, svarbu po to nieko nevalgyti.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 17, 21:24)
Merginos, o kas tinka prie galvos skausmų? Aš apie vaikų kosulius, slogas, jau pradedu susigaudyt, bet apie save tai nepasirūpinu.  doh.gif
Ištisas 3 dienas skaudėjo galvą, kol praėjo. Anksčiau esu turėjus migreną, bet pradėjus lankyti jogą, migrena dingo 6-iems metams. Nebuvo labai blogai, nepykino, šviesos nebijojau, bet tvinksintis galvos skausmas daugiau pakaušio srityje, kartais pereinantis į tvinksnius nosyje.

man konstitucinį nustatė Sepia, bet kažkaip nepadėjo.

Man nuo migrenos skyrė Cal.phos 200.

QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 18, 12:11)
Dar noriu pasitikslint: jusu sloga irgi tokia: ryte tirsta, gelsva, veliau kliurksinti, bet nebeganti ir skaidri, su baltais gabaleliais? kosulys irgi periodinis: ryte daugiau, po dienos miego irgi, o siaip kokie 3 kartai per diena? NU gal rimtai cia dantys kalti  g.gif

Dukrai kaip tik dantys, taip ir sloga doh.gif Nors sūnui nieko panašaus nebuvo. Sloga dieną balta, skaidri. Ryte kartais būna žalsvoka, pakosčioja, o krūtinėje atrodo lyg būtų karkaliukų. Veikia Camomila ir dantis, ir slogą. smile.gif
Atsakyti
Ziuriu daug cia kam taip g.gif Rimciau pradejom sirgti pries pat naujus, po nauju gydytoja buvo diagznozavus bronchita, davem bryonia, per savaite kosulio neliko, bet... sestadieni jau lyg ir gerai, tik ta nosis neaiski, o pirmadieni vel sausas kosulys ir jau normali sloga, nauja diagnoze - nosiarykles uzdegimas, kuris tesiasi iki siol. Dantys judet pradejo apie gruodzio viduri, dabar prasikale, bet iki galo neisdyge dar... kokiu 2 savaiciu reiktu, kad isdygtu iki galo. Ziuresiu, kas bus toliau, temperaturos nera, kosulys gilyn nelenda, metu visus vaistus isskyrus chamomila ir calcorea carb ir laukiu GAL SUSITVARKYS, jeigu neprades vel kur dantys lyst doh.gif o dar su tais dantim: pirmi prasikale 5 men, o antri tik dabar, pasak homeopato calcarea turetu sutvarkyt medziagu apykaita, nes tas didelis laiko tarpas nuo vienu iki kitu dantu rodo, kad kazkas netvarkoj su mineralais, dar patare is vis neduot D vit., nes jis tik apsunkina kepenis... labai drastiskos kartais jo pastabos atrodo, bet... vietoj gydytojos paskirtu 4-6 lasu, duodu prisiminus po 2
Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2011 01 18, 13:04)
Man nuo migrenos skyrė Cal.phos 200.
Dukrai kaip tik dantys, taip ir sloga  doh.gif  Nors sūnui nieko panašaus nebuvo. Sloga dieną balta, skaidri. Ryte kartais būna žalsvoka, pakosčioja, o krūtinėje atrodo lyg būtų karkaliukų. Veikia Camomila ir dantis, ir slogą.  smile.gif

lygiai musu tokie pat simptomai drinks_cheers.gif vadinasi chamomila naudosim net ir dazniau, nei 3 k per diena ax.gif
Atsakyti
Kas liečia vitaminą D - tai jis teisus. Geriau duok žuvų taukus. Tačiau kai serga, žuvies taukų negalima
Atsakyti