Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 17, 17:07)

imi skiltelę česnako, ją sutarkuoji, įdedi tiek pat kambario temperatūros sviesto, išsuki, gaunasi košelė. Prieš einant miegot apsitepi sinusus ir padus, apsiauni kojines ir miegot. Iš ryto išsiverdi bulvių ir pakvėpuoji garais. BET ČIA MERGINOS SAKĖ, KAD GARINTI NEGALIMA PRIE SINUSITO, tai bulvių gali ir nevirt. Nors aš pati garinau, tai man po pirmos procedūros taip viską atleido  doh.gif . Iš viso dariau 7 tokias procedūras, gėriau Silicea ir daugiau nieko - išsigydžiau be antibų daugmaž per 3 savaites.

man visai netiko sitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Mano bendradarbė girdėjo, kad labai gerai išsivirti ruginius miltus ir jais garuoti. Sakė kad išvalo visus sinusus.
Atsakyti
O ka patartumet nuo gerkle?. Prasidejo lyg tokiu gerkles griauzimu, svilinimu, einanciu i apacia, temp. 37,4. Pagerem antigripina 2, skalavom gerkle druska. Dabar temp. laikosi 36,9-37 (buvo ir 36,7), gerkles skausmo beveik ner, galine sienele raudona, sonai ir krastai raudoni. Kazkaip lyg sustojo viskas.
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 17, 18:04)
man visai netiko sitas reikalas biggrin.gif

Vat vat, homeopatija ir tokios visokios procedūros labai individualu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 17, 20:02)
O ka patartumet nuo gerkle?. Prasidejo lyg tokiu gerkles griauzimu, svilinimu, einanciu i apacia, temp. 37,4. Pagerem antigripina 2, skalavom gerkle druska. Dabar temp. laikosi 36,9-37 (buvo ir 36,7), gerkles skausmo beveik ner, galine sienele raudona, sonai ir krastai raudoni. Kazkaip lyg sustojo viskas.

O čia panašu į šiųmetį gerklės virusą. Mes naudojom Mercurius jodatus flavus+Belladonna+Oscilo. Prie bordinės gerklės spalvos.

Jei yra tik graužimas gerklėj, pasižiūrėkit Acidum nitricum+Nux vom. (be karščiavimo)

dar esam bandę Barium Carbonicum+Belladonna - prie skaisčiai raudonos gerklės.

Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2011 01 17, 16:11)
Labai kvailai klausiu, kad nieks neatsako g.gif  blush2.gif

Viskas tvarkoj 4u.gif Tiesiog į "bendro pobūdžio" klausimus nėra konkretaus atsakymo, už tai niekas ir neskuba

QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 17, 19:02)

Pritariu Kristinukui. ax.gif Man bene ryškiausiai panašu į Arg. nitricum. (yra Phosphor homaccord sudėtyje)
Dar galiu prie panašių pridėti Arum triphylum (yra Homeovox sudėtyje).
Atsakyti
Merginos, o kas tinka prie galvos skausmų? Aš apie vaikų kosulius, slogas, jau pradedu susigaudyt, bet apie save tai nepasirūpinu. doh.gif
Ištisas 3 dienas skaudėjo galvą, kol praėjo. Anksčiau esu turėjus migreną, bet pradėjus lankyti jogą, migrena dingo 6-iems metams. Nebuvo labai blogai, nepykino, šviesos nebijojau, bet tvinksintis galvos skausmas daugiau pakaušio srityje, kartais pereinantis į tvinksnius nosyje.

man konstitucinį nustatė Sepia, bet kažkaip nepadėjo.
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakymus 4u.gif Kaip jum fainai, kad jusu daktare tokia supratinga. As siandien kai buvau pas seimos dak, jis trumpam isejo, ir seselei taip graziai uzklausiau ka jie zino ir galvoja apie homeopatija, tai ji iskart persirauke, ir pasake, kad daktaras tokiais dalykais neuzsiima. Supratau is puse zodzio, kad jam net uzsiminti negaliu, kad pradejau lankytis pas homeopata. Tad taip db ir varksiu, vienam pudrinsiu smegenis, o kito klausysiu patarimo. Bet sudetingiausia, kad pati dirbu kasdien, vyras taip pat, seneliai irgi dirbantys, nera galimybes kam palikt vaiko, todel su homeopatija bijau kad neuzteks laiko gydytis , jei maziux man greit nesveiks. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataJan @ 2011 01 17, 22:07)
Bet sudetingiausia, kad pati dirbu kasdien, vyras taip pat, seneliai irgi dirbantys, nera galimybes kam palikt vaiko, todel su homeopatija bijau kad neuzteks laiko gydytis , jei maziux man greit nesveiks.  verysad.gif

Jeis stebėsi savo vaiką atidžiai ir pamatysi pirmuosius simptomus ligos - su homeopatija pavyks greitai suvaldyti ligą.

Mano vaikis, kai lankė darželį dažniausiai susirgdavo ketvirtadieniais sloga, tai iki pirmadienio pasveikdavo ir nebebūdavo jokios slogos. Pati dirbanti esu, ir vaiką auginu viena. Seneliai ir dirbantys. Dabar kai lanko mokyklą tik du kartus sirgo per 1,5 metų rimčiau. O daugiau nei slogų nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 17 sausio 2011 - 21:27
QUOTE(Kirkė @ 2011 01 17, 15:44)
Renna,  nuo alerginės slogos (dulkių erkės) sūnui skyrė Silicea 30 po 3 ž 2 k per dieną. Kai paūmėjimas - patankint iki 3-5 k.

AČIŪ 4u.gif

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 17, 17:21)
ruta, mano pradžiamokslis buvo T. Bagdonavičiaus Vaikų imuniteto stiprinimo ABC. Čia yra kelios neblogos lentelės su homeopat. preparatais - prie ko kas tinka, be to, lietuviškai. Jau paskui galima knistis ir ieškoti info internete rusiškai, angliškai.

Vis turiu omeny tas lenteles nuskanuot ir įkelt į pirmą temos lapą, kaip manot? g.gif

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 17, 21:24)
Merginos, o kas tinka prie galvos skausmų? Aš apie vaikų kosulius, slogas, jau pradedu susigaudyt, bet apie save tai nepasirūpinu.  doh.gif
Ištisas 3 dienas skaudėjo galvą, kol praėjo. Anksčiau esu turėjus migreną, bet pradėjus lankyti jogą, migrena dingo 6-iems metams. Nebuvo labai blogai, nepykino, šviesos nebijojau, bet tvinksintis galvos skausmas daugiau pakaušio srityje, kartais pereinantis į tvinksnius nosyje.

man konstitucinį nustatė Sepia, bet kažkaip nepadėjo.

Man nuo galvos skausmo padėjo Belladonna (šiaip paprastai kankina migreniniai skausmai)
radau, kad:
migreniniai skaumai - Belladonna, Natrium muranticum, Iris
pulsuojantis galvos skaumas - Belladonna, Glonoine, Sanguinaria
galvos skausmas padideja judant - Bryonia
galvos skausmas+svaigimas, jegu nebuvimas - Gelsenium
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 17, 22:22)
AČIŪ 4u.gif
Vis turiu omeny tas lenteles nuskanuot ir įkelt į pirmą temos lapą, kaip manot? g.gif
Man nuo galvos skausmo padėjo Belladonna (šiaip paprastai kankina migreniniai skausmai)
radau, kad:
galvos skausmas+svaigimas, jegu nebuvimas - Gelsenium

Oj ačiū 4u.gif reiks pabandyt. Dėl lentelių - nebloga mintis ir būtų geras pradžiamokslis.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 17, 22:22)

nuskenuok nuskenuok ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 17, 21:22)
AČIŪ 4u.gif
radau, kad:
galvos skausmas+svaigimas, jegu nebuvimas - Gelsemium

Dar papildysiu:
Ferrum phosphoricum, Magnesium phosphoricum.

Iš kompleksinių: Gelsemium homaccord, Spigelon, Vertigoheel (su svaigimu).
Atsakyti