QUOTE(SonataJan @ 2011 01 17, 17:13)
Labas merginos, as pas jus dar naujoke, tik vakar prisiruosiau uzsiregistruot. Mano sunelis daznai sirgdavo persalimo ligom, anksti pradejom lankyti darzeli, nei 2m nebuvom, db jau 5. Tai draugiu ikalbeta nutariau apsilankyti pas homeopata (Misiu), nes tikrai pabodo vaika antibiotikais serti. Tai skaitineju jusu uzrasiukus apie homeopatija, ir atleiskit man bet jauciuos konkreti blondine
Ypac kai Obuoliausia paraso...
Pasikausciusi ji. Ir kai kelios merginos gedingai paklausia apie vaistukus ir pan,tai as jas suprantu tikrai
Db mano patsans irgi sirguliuoja- pakosti, ypac rytais, sloga geltona, ir nosis uzsikimsusi, temp nera. Tai pasiskambinau Misiui-jis liepe lasiukus gert po 7(4 kart per diena) 2 dienas gert, kuriuos buvo mum israses. Skaitineju jus, ir siaip bijau savavaliskai jam ka nors dar duot. Is vis man pradzia tos homeopatijos dar nelabai pasitikejimo kelia, kartais noriu duot tikru vaistu
Ypac, kai reikia meluot seimos daktarui (mes pas ji irgi lankomes del pazymos), tai ka jis skiria- sunku neimt i galva.
Prasau, patarkit, padrasinkit mane
aš irgi buvau naujokė ir tebesu
, dar nelabai ką nutuokiu, nes laiko trūksta pasigilinti. Homeopatiją atradau prieš porą metų, bet tai tikrai ne mistika. Apie jos principus sužinojau dar studijų metu, nors ne mediciną studijavau. Dauguma gydytojų irgi skeptiškai žiūri į homeopatiją. Laimei, mūsų pediatrė - ne tokia.
Taigi gali nebijot, junkis į būrį, ir klausk, domėkis. Gal ne iš kart atsakys, bet atsakymo sulaksi, jei dar kartą paklausi
Papildyta:
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 17, 17:21)
Tiesiog homeopatija yra toks dalykas, kad reikia pastoviai žiūrėti, kas tinka vaikui, o kas ne. Iki atsirinksite reikiamus žirniukus/lašiukus, gali ir pusmetis praeiti.
be to vaikai keičiasi, auga. Pvz, mažei, kai buvo pora mėnesių rodė, kad nei Camomila, nei Pulsatila netinka. Pradėjo dantys dygti - Camomila suveikė. Homeopatijoje reikia vaikus pastoviai stebėti, bet tai nėra blogai - geriau vaiką pažįsti ir daugiau bendrauji