Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 01 17, 15:19)
Nzn, bet gal Stodalis padėtų? Ir aišku slogą gydyti reikia smile.gif Dar manau nepakenktų ir ištepimas krūtinės ir kojų padukų. Koks Hustagil balsamas (čiobreliai, eukaliptas ir levandos) arba bent jau sezamo aliejumi. Tik kiek veiksmingas sezamo aliejus - nežinau nes nebuvo progos išbandyti.

tai vat badysiu ...

Papildyta:
QUOTE(Kirkė @ 2011 01 17, 15:44)
palašinau lauro lapų aliejuką. Pramušė iškart, ir paleido visus negražumus. Po poros dienų baigėsi visa sloga ir galvos skausmas.  thumbup.gif

is kur gavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 17, 16:00)
Papildyta:

is kur gavai? g.gif

pasidariau pati. Imi "stopkę", į ją įdedi trečdalį susmulkintų/sulaužytų lauro lapų ir įpili du tečdalius aliejaus. Geriausiai tiktų alyvų aliejus. Palaikai savaitę tamsioje vietoje ir viskas- gali lašinti.
Atsakyti
Pries 20 metu buvo teorija, kad kudikiai sinusus turi. Paskui vyravo teorija, kad iki triju metu vaikas sinusito negali tureti, nes neissivyste sinusai. Dabar velgi yra teigiama, kad sinusita galima tureti jau kudikysteje. Kudikio sinusai yra kitokie nei suaugusiojo ar mazamecio, taciau jie yra ir gali buti ju uzdegimas. Dabar sedziu darbe ir labai neturiu laiko ieskoti moksliniu straipniu apie tai (nes neturiu pasibookmarkinusi smile.gif), taciau kas netinges ir patys susiras info apie tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hortonas: 17 sausio 2011 - 15:47
QUOTE(Kirkė @ 2011 01 17, 16:08)
pasidariau pati. Imi "stopkę", į ją įdedi trečdalį susmulkintų/sulaužytų lauro lapų ir įpili du tečdalius aliejaus. Geriausiai tiktų alyvų aliejus. Palaikai savaitę tamsioje vietoje ir viskas- gali lašinti.

aciu, nes pati vargstu su sinusitais doh.gif siandie ryte vat atsikeliau ir bac sinusitas, lauke atleido ir man is kart duoda i sinusus doh.gif
Atsakyti
Renna,

mes turime spec. lašiukus, užsakytus M :Silicea 30, Arsenicum 12, Calcium Carb. 6, Naputalinum 6, Bromum 12, Alium Cepa 30. Veikti pradėjo daugmaž po 2 mėn. nuo vartojimo pradžios, bet nuo tada (čia per pusmetį) Zyrteką sugėrė 2 kartus. M dabar mums padarys ir lašiukus nuo astmos, nes sakiau, kad mums Drosera hommacordas labai padeda.
Tiesa, lašiukus nuo alergijos atrinko ne iš karto, prieš tai bandėme 3 kitus M skirtus kompleksus, kol suradome tą tinkamą.

Casual,

imi skiltelę česnako, ją sutarkuoji, įdedi tiek pat kambario temperatūros sviesto, išsuki, gaunasi košelė. Prieš einant miegot apsitepi sinusus ir padus, apsiauni kojines ir miegot. Iš ryto išsiverdi bulvių ir pakvėpuoji garais. BET ČIA MERGINOS SAKĖ, KAD GARINTI NEGALIMA PRIE SINUSITO, tai bulvių gali ir nevirt. Nors aš pati garinau, tai man po pirmos procedūros taip viską atleido doh.gif . Iš viso dariau 7 tokias procedūras, gėriau Silicea ir daugiau nieko - išsigydžiau be antibų daugmaž per 3 savaites.
Bet dabar paskaičiau apie lauro lapų aliejų - manau, irgi verta pabandyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2011 01 14, 17:54)
Sveikos mamytes  4u.gif  Nusprendziau ir as paskaitineti ir labaiu isigilinti i homeopatija, kad galeciau pritaikyti savo mergaitei, nes atsibodo, kai net kraujo neima o is karto skiria antibus, nu bet kuo toliau skaitau tuo labaiu man nieks nebeaisku  schmoll.gif  sakykit, gal kuri zinot, ar yra kurioje nors temoje surasytas koks nors sarasas vaistuku, nuo ko jie, kaip naudoti ir t.t. ir dar klausimukas kur juos pirkti, nes kiek supratau, tai tik Kaune ju yra  g.gif Atsiprasau jei kvaili klausimai  blush2.gif  Ir dar norejau paklausti, ka be influcido galeciau duoti 5 m mergaitei, kad neapsikrestu nuo manes, nes sergu ir atsparesne butu nuo darzely serganciu vaiku? labai aciu jei kas pades susigaudyti  4u.gif

Labai kvailai klausiu, kad nieks neatsako g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos, as pas jus dar naujoke, tik vakar prisiruosiau uzsiregistruot. Mano sunelis daznai sirgdavo persalimo ligom, anksti pradejom lankyti darzeli, nei 2m nebuvom, db jau 5. Tai draugiu ikalbeta nutariau apsilankyti pas homeopata (Misiu), nes tikrai pabodo vaika antibiotikais serti. Tai skaitineju jusu uzrasiukus apie homeopatija, ir atleiskit man bet jauciuos konkreti blondine blush2.gif Ypac kai Obuoliausia paraso... smile.gif Pasikausciusi ji. Ir kai kelios merginos gedingai paklausia apie vaistukus ir pan,tai as jas suprantu tikrai blush2.gif
Db mano patsans irgi sirguliuoja- pakosti, ypac rytais, sloga geltona, ir nosis uzsikimsusi, temp nera. Tai pasiskambinau Misiui-jis liepe lasiukus gert po 7(4 kart per diena) 2 dienas gert, kuriuos buvo mum israses. Skaitineju jus, ir siaip bijau savavaliskai jam ka nors dar duot. Is vis man pradzia tos homeopatijos dar nelabai pasitikejimo kelia, kartais noriu duot tikru vaistu ax.gif Ypac, kai reikia meluot seimos daktarui (mes pas ji irgi lankomes del pazymos), tai ka jis skiria- sunku neimt i galva.
Prasau, patarkit, padrasinkit mane ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SonataJan: 17 sausio 2011 - 16:16
QUOTE(ruta19 @ 2011 01 17, 17:11)
Labai kvailai klausiu, kad nieks neatsako g.gif  blush2.gif

Sveika,
atsiųsk man į AŽ savo el pašto adresą. Įmesiu, ką turiu susikonspektavusi.
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2011 01 17, 17:11)
Labai kvailai klausiu, kad nieks neatsako g.gif  blush2.gif

ruta, mano pradžiamokslis buvo T. Bagdonavičiaus Vaikų imuniteto stiprinimo ABC. Čia yra kelios neblogos lentelės su homeopat. preparatais - prie ko kas tinka, be to, lietuviškai. Jau paskui galima knistis ir ieškoti info internete rusiškai, angliškai.

O kad būtų atsparesnė... Čia mamos jau ne vieną ir ne du preparatus išbandžiusios, jei tik būtų TOKS preparatas, tai gal ir šios temos nereikėtų ax.gif
Bandykite Influcidą, galima mėgint Engystol, Lyphomyosot, Echinacea kompleksą, reikia atsirinkti - vienas gali veikti, kitas ne. Mes tai turime gydytojo homeopato specialiai skirtus lašiukus, nes maniškiui Influcidas, Engystolis ir Echinacea komplekas didesnio poveikio neturėjo. Tiesiog homeopatija yra toks dalykas, kad reikia pastoviai žiūrėti, kas tinka vaikui, o kas ne. Iki atsirinksite reikiamus žirniukus/lašiukus, gali ir pusmetis praeiti.
Atsakyti
QUOTE(SonataJan @ 2011 01 17, 17:13)
Db mano patsans irgi sirguliuoja- pakosti, ypac rytais, sloga geltona, ir nosis uzsikimsusi, temp nera. Tai pasiskambinau Misiui-jis liepe lasiukus gert po 7(4 kart per diena) 2 dienas gert, kuriuos buvo mum israses. Skaitineju jus, ir siaip bijau savavaliskai jam ka nors dar duot. Is vis man pradzia tos homeopatijos dar nelabai pasitikejimo kelia, kartais noriu duot tikru vaistu ax.gif  Ypac, kai reikia meluot seimos daktarui (mes pas ji irgi lankomes del pazymos), tai ka jis skiria- sunku neimt i galva.
Prasau, patarkit, padrasinkit mane  ax.gif

Na pati pamatysi ar padeda ar nepadeda. Na paprasti pediatrai paprastai nelabai praktikuoja homeopatinius, daugiau cheminius. Aš tai kokius vaistus duoti sprendžiu pagal situaciją.
Aš tai nueinu ir pas pediatrą ir pas homeopatą kreipiuosi, o paskui reaguoju į situaciją - jei matau kad homeopatija nepadeda ar neturiu su homepatu pasikonsultuoti galimybės, imu cheminius. O šiaip derinu ir tuos ir tuos. Tik toks pastebėjimas - naudojant homeopatiją - cheminių reikia gerokai mažesnės dozės.
Atsakyti
Labas merginos, as pas jus dar naujoke, tik vakar prisiruosiau uzsiregistruot. Mano sunelis daznai sirgdavo persalimo ligom, anksti pradejom lankyti darzeli, nei 2m nebuvom, db jau 5. Tai draugiu ikalbeta nutariau apsilankyti pas homeopata (Misiu), nes tikrai pabodo vaika antibiotikais serti. Tai skaitineju jusu uzrasiukus apie homeopatija, ir atleiskit man bet jauciuos konkreti blondine  blush2.gif  Ypac kai Obuoliausia paraso...  smile.gif Pasikausciusi ji. Ir kai kelios merginos gedingai paklausia apie vaistukus ir pan,tai as jas suprantu tikrai  blush2.gif
Db mano patsans irgi sirguliuoja- pakosti, ypac rytais, sloga geltona, ir nosis uzsikimsusi, temp nera. Tai pasiskambinau Misiui-jis liepe lasiukus gert po 7(4 kart per diena) 2 dienas gert, kuriuos buvo mum israses. Skaitineju jus, ir siaip bijau savavaliskai jam ka nors dar duot. Is vis man pradzia tos homeopatijos dar nelabai pasitikejimo kelia, kartais noriu duot tikru vaistu ax.gif  Ypac, kai reikia meluot seimos daktarui (mes pas ji irgi lankomes del pazymos), tai ka jis skiria- sunku neimt i galva.

aš irgi buvau naujokė ir tebesu smile.gif , dar nelabai ką nutuokiu, nes laiko trūksta pasigilinti. Homeopatiją atradau prieš porą metų, bet tai tikrai ne mistika. Apie jos principus sužinojau dar studijų metu, nors ne mediciną studijavau. Dauguma gydytojų irgi skeptiškai žiūri į homeopatiją. Laimei, mūsų pediatrė - ne tokia. thumbup.gif Taigi gali nebijot, junkis į būrį, ir klausk, domėkis. Gal ne iš kart atsakys, bet atsakymo sulaksi, jei dar kartą paklausi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 17, 17:21)
Tiesiog homeopatija yra toks dalykas, kad reikia pastoviai žiūrėti, kas tinka vaikui, o kas ne. Iki atsirinksite reikiamus žirniukus/lašiukus, gali ir pusmetis praeiti.

drinks_cheers.gif be to vaikai keičiasi, auga. Pvz, mažei, kai buvo pora mėnesių rodė, kad nei Camomila, nei Pulsatila netinka. Pradėjo dantys dygti - Camomila suveikė. Homeopatijoje reikia vaikus pastoviai stebėti, bet tai nėra blogai - geriau vaiką pažįsti ir daugiau bendrauji biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos, as pas jus dar naujoke, tik vakar prisiruosiau uzsiregistruot. Mano sunelis daznai sirgdavo persalimo ligom, anksti pradejom lankyti darzeli, nei 2m nebuvom, db jau 5. Tai draugiu ikalbeta nutariau apsilankyti pas homeopata (Misiu), nes tikrai pabodo vaika antibiotikais serti. Tai skaitineju jusu uzrasiukus apie homeopatija, ir atleiskit man bet jauciuos konkreti blondine  blush2.gif  Ypac kai Obuoliausia paraso...  smile.gif Pasikausciusi ji. Ir kai kelios merginos gedingai paklausia apie vaistukus ir pan,tai as jas suprantu tikrai  blush2.gif

Sonata, mes patys lankomės pas tą patį homeopatą nuo birželio 1. Mano vaikas turi alerginį rinitą (4-ta alergizacijos klasė), bronchų astmą. Iki pradėjom eiti pas M, antibai 2 kartus metuose pas mus buvo norma, kol pernai metais mano vaikas nepradėjo kosėti taip, jog NEI vieni gydytojos paskirti vaistai, du kursai antibiotikų nepadėjo. Po 1,5 mėn nepraeinančio kosulio kreipėmės į pulmonologą, diagnozė - bronchų astma. Hormonais, kaip ir antibiotikais, problemos neišsprendėme, kosulys užsitęsė 5 MĖNESIUS. Beliko vienintelis kelias - homeopatija. Tas pats homeopatas mano vaiką per 10 dienų pastatė ant kojų, visus tolimesnius sirgimus įveikdavome homeopatiškai. Iš pradžių dar važiuodavau pas pediatrę, jos nuomone, prie tokių kosulių, kaip mano vaiko, gali padėti nebent Sumamed arba Zinat (vieni stipriausių antibiotikų). Bet nuo tada nei karto savo vaikui neduodavau antibų, pasveikdavo gydomas tik homeopatija + inhaliacijos + masažai (viską darau pati, nes jau per tiek laiko išmokau). Pas pediatrę net nebevažiuoju, tik paskambinu, kad serga ir paprašau pažymos. Kad gydomės homeopatiškai, gyd. žino, jau ir pati bando skirti kažką tokio "prie homeopatijos". Aišku, pradžia bus sunki, reikės daug skaityti, sėdėt eilėj pas homeopatą, bet rezultatas tikrai to vertas. Tik nenuleiskit rankų, jei nepavyks iš karto, čia reikia kantrybės ir laiko. 4u.gif
Atsakyti