Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2011 01 16, 23:17)
Aš kaip įsivaizduoju, daugiau žinančios pataisykit mane, kad reiktų ištirpinti tabletę vandenyje ir sugirdyti kas valandą kažkiek. Ir taip visą dieną, kad gautųsi kokie 8 kartai per dieną pradžioj.Paskui pagerėjus situacijai retinti.

ryt mausiu pas gyd ir ziuresiu ka sakys, nes as jau negaliu, maciau is kart, kad tas retas kosiuliukas nera siaip kosulys, nors gyd sake cia nieko tokio... bet db jau man visko per daug, pusantros savaites praejo, o mes sekmingai yriames pirmyn su atsirandanciais naujais simptomais ir ligomis...noriu, kaip geriau, bet manau nieko cia nebus, tegul paziuri gyd ir bus matyt... kai ana man konkreciai paskys nuo ko kyla tas kosulys, is kur tos akys, nosis, tada ir bus man paciai aiskiau..nes man jis neduoda apziuret saves, bronchu klausyt nemoku, reiskias nzn , o gyd visgi turi praktikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 16 sausio 2011 - 22:57
MB sesers vaikas sirgo kosuliuku apie mėnesį laiko - jis homeopatiškai nesigydė, bet ir antibiotikų negėrė - tai jam paskyrė masažus, kuris padėjo atsikosėti ir greit pasveiko. Pabandyk dar Su džok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 17 sausio 2011 - 07:18
Nu ką, pas mus darbe skelbiamas karantinas - daugiau kaip pusė mokinių serga.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 17, 09:34)
Nu ką, pas mus darbe skelbiamas karantinas - daugiau kaip pusė mokinių serga.

Argus, mokykloj dirbi? o tai kas buna kai karantinas mokykloj? pamokos nevyksta?
Atsakyti
Taip mokykloje, bet mes švietimiečiams nepriklausome. Nevyks pamokos numatytą laiką pas mus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 17 sausio 2011 - 09:53
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 16, 21:12)
Beje, man prie sinusito, M skyrė Silicea, aš dar česnakinius kompresus dariau, kažkas padėjo.  biggrin.gif

Kristiniuk, gal jau ir buvai rashius, bet primink prashau kaip tie chesnakiniai kompresai darosi? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
DAIVA1972, dėl to kokteiliuko, pažiūrėjau, kad tokį homeopatas buvo skyręs nuo įsisenėjusios slogos g.gif aš tuomet nieko apie tuos antidotus nebesuprantu... angliškuose psl. rašo, had hepar ir marcurius nesuderinami, o rusiškuose neradau tokio dalyko....
Atsakyti
Boericke rašo, kad Hepariui
ВЗАИМОСВЯЗИ.Антидоты: Bellad.; Cham.; Sil.
Подобные : Acon.; Spongia; Staphis.; Silicea; Sulph.; Calc. sulph. (гипс); Myristica.
Hepar. является антидотом при нежелательных последствиях лечения Merc.; Iod.; Potass; Oleum jecoris.
Mercuriui kaip suprantu toks "ne grynas" antidotas, turbūt pilnai veikimo nenutraukia, tik neigiamoms pasekmėms.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 17, 08:17)
MB sesers vaikas sirgo kosuliuku apie mėnesį laiko - jis homeopatiškai nesigydė, bet ir antibiotikų negėrė - tai jam paskyrė masažus, kuris padėjo atsikosėti ir greit pasveiko. Pabandyk dar Su džok

nu va, grizom is gyd... sake , kad reikia gert prospana, nes kosulys yra virsuj ir is gerkles, sloga ir viskas is gerkles doh.gif pasimeciau nebezinau, ka duot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 17, 14:50)
nu va, grizom is gyd... sake , kad reikia gert prospana, nes  kosulys yra virsuj ir is gerkles, sloga ir viskas is gerkles doh.gif pasimeciau nebezinau, ka duot biggrin.gif

Nzn, bet gal Stodalis padėtų? Ir aišku slogą gydyti reikia smile.gif Dar manau nepakenktų ir ištepimas krūtinės ir kojų padukų. Koks Hustagil balsamas (čiobreliai, eukaliptas ir levandos) arba bent jau sezamo aliejumi. Tik kiek veiksmingas sezamo aliejus - nežinau nes nebuvo progos išbandyti.
Atsakyti
aciu merginos uz pastangas
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 16, 23:18)
Kristinuk, ką savo alergiukui duodi nuo alerginės slogos? mes pirmą kart bandom homeopatiniais pagyt (anksčiau cheminiais gydydavom...) M paskyrė Api, na po poros dienų vartojimo - jokio poveikio... pridėjom dar allium cepa ( na jei kartais sloga ne alerginė) - kol kas irgi nieko g.gif
Lyg atsimenu histaminum minėjai g.gif Čia man didžajam reik...
Mamos, vaikams tokiems mažiems SINUSITŲ NEBŪNA - negasdinkit Ruduokės biggrin.gif
tokiems kleckams sinusai dar neišsivystę (čia man pediatrė vis kala į galvą, kai pliurpiu, kad vaikui sloga niekaip nepraeina ir gal sinusitas čia...)
Aš tavo vietoj gal apsilankyčiau pas LOR gydytoją g.gif ir jei neturi homeopato, dar bandyčiau protargoli palasint... aisku cia ne homeopatija... ir jis nera labai gerai, bet kai vaiko gaila, tuos kelis kartus palasint tikrai nepakenks... bet ne daugiau triju dienu
Obuoliausia, ačiū tau, pasiskaitysiu apie tavo patartus vaitukus 4u.gif

Renna, nuo alerginės slogos (dulkių erkės) sūnui skyrė Silicea 30 po 3 ž 2 k per dieną. Kai paūmėjimas - patankint iki 3-5 k. Sinusitų vaikai iki 3 m neturi Man irgi LOR tai aiškino. Greičiausiai bus adenoidai kalti, ir ypač jei alerginė sloga. tada jie užburksta, skauda tarpuakį, ir eina geltoni. tiršti snargliai. Atrodo lyg būtų sinusitas. Čia padėtų lauro lapų aliejus. Beje MB apsirgo, bronchitą su gripu pripažino. Geria antibiotikus, bet ir homeopatiją pridėjau. KAi pasiskundė, kad nosis užgulta ir skauda tarpunosį, palašinau lauro lapų aliejuką. Pramušė iškart, ir paleido visus negražumus. Po poros dienų baigėsi visa sloga ir galvos skausmas. thumbup.gif
Atsakyti