Ruduoke,matau, nemažai kompleksų išbandėt
homepatas paskutinės konsultacijos metu prasitarė, kad tie kompleksai kad suveiks yra tik kokią 20% tikimybės
Geriausia būtų vienkomponenčiais gydytis...
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 01 16, 19:11)
gal galit pasakyti merginos,ar sie zirneliai tarpusavije deri noriu kokteili daryti KALIUM BICHROMICUM.MERCURIJUS SOLUBILIS.HEPAR SULFIRIS gal galite nuoroda imesti kur jus tikrinates.ACIU
kad mercurius ir kalium bichromicum tinka vienas su kitu tai tikrai zinau, bet kiek esu skaicius tai hepar sulfuriui lyg ir visi mercurijai yra antidotai... :
Hepar antidotes bad effects from Mercury, Iodine, Potash, Cod-liver oil.
man tuos antidotus patogu ziureti čia:
http://www.homeoint....ricmm/index.htm
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 16, 21:12)
Mums prie gerklinio kosulio M patarė bandyti Nux vom (pačioj pradžioj), jei toks jausmas, kad plunksna kas brauktų per gerklę - tada Spongia, jei kaip trupinys ar plaukas užstrigęs atrodo - pabandyt Ignatia. Bet tai kad vaiko sunku išklausti, kas ten kaip... Pažiūrėk plačiau apie tuos, gal atitiks kiti požymiai
Beje, man prie sinusito, M skyrė Silicea, aš dar česnakinius kompresus dariau, kažkas padėjo.
Na dar bandomės su chamomilla ir sulfur, paskaičiau, kad chamomilla pradeda veikti tik po 6 davimo ir geriausia duoti 18 kartų
reiškias aš pastoviai klysdavau, kai mesdavau ją šalin po 5-6 dozės
Kristinuk, ką savo alergiukui duodi nuo alerginės slogos? mes pirmą kart bandom homeopatiniais pagyt (anksčiau cheminiais gydydavom...) M paskyrė Api, na po poros dienų vartojimo - jokio poveikio... pridėjom dar allium cepa ( na jei kartais sloga ne alerginė) - kol kas irgi nieko
Lyg atsimenu histaminum minėjai
Čia man didžajam reik...
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 16, 22:13)
ti gal reik duot kokius 5 kart po 1/4
neisivaizduoju, ka beveik 7 men duot
turiu ir coryzalia, nu ryt nuvesiu pas gyd, ziuresiu ka ana sakys...nes kosulys pas mus nera nuolatinis - retas ...bet jis yra ir lb sunkiai traukias, kas ryta vis ziuriu ir nu nzn jei yra tas pagerejimas, tai anas lb silpnas, o gal jo net ner
Mamos, vaikams tokiems mažiems SINUSITŲ NEBŪNA - negasdinkit Ruduokės
tokiems kleckams sinusai dar neišsivystę (čia man pediatrė vis kala į galvą, kai pliurpiu, kad vaikui sloga niekaip nepraeina ir gal sinusitas čia...)
Aš tavo vietoj gal apsilankyčiau pas LOR gydytoją
ir jei neturi homeopato, dar bandyčiau protargoli palasint... aisku cia ne homeopatija... ir jis nera labai gerai, bet kai vaiko gaila, tuos kelis kartus palasint tikrai nepakenks... bet ne daugiau triju dienu
Obuoliausia, ačiū tau, pasiskaitysiu apie tavo patartus vaitukus