Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 14, 17:23)
1) Jei tokių požymių anskčiau jūsų vaikas neturėjo ir tie "pasikeitimai elgesyje" yra visiškai nauji požymiai, tuomet reiktų vertint, kad žirnis netinkamas. Bet jei toks elgesys jums jau buvo matytas tik švelnesniam variante, galima manyt, kad tai pablogėjimas. Aš daryčiau kaip Obuoliausia rekomendavo - kelias dienas neduočiau žirniukų, o paskui vėl kartočiau.

2) Pradžiai slogos dar dažnai rekomenduojama Nux vomica, taip pat Lycopodiumas. Arba imt kompleksą (coryzalia ar euforbium compositum).

Aciu labai uz atsakyma. Is tiesu pozymiai jau buvo matyti, tik kaip Jus sakot svelniasniame variante - o dabar tai tikras kosmaras namie. Kol kas atsisakiau Lycopodium vartojimo - jau keturias dienas neduodu, bet kol kas niekas nesikeicia (negereja) vaiko elgesyje. O kai buna pablogejimas, tai vadinasi kad vaistas tinkamas? Ar as ne taip supratau?

Kas liecia sloga, tai jau nebezinau, ar ji tikrai yra - ryte nosis uzgulus, bet per visa diena ramu, kvepavimas grazus, nekosti, tai kol kas gal jokio gydymo ir nereikia?
Atsakyti
Merginos, nei prie geriausių norų negaliu distanciniu būdu pasakyt ax.gif Nebent iš aprašymo išlenda koks akivaizdus "kabliukas" ir tada aišku.
Čia galim tiktai gaires viena kitai suteikt. Toliau reikia ieškotis pačioms.

Ruduoke, pasiskaityk tose nuorodose. 4u.gif Dar reikia pastikslint, kas toje nosyje konkrečiai daros (spalva, kada paūmėja, nuo ko paūmėja (šiltas/šaltas oras, miegant ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 16, 19:46)
Ruduoke, pasiskaityk tose nuorodose.  4u.gif  Dar reikia pastikslint, kas toje nosyje konkrečiai daros (spalva, kada paūmėja, nuo ko paūmėja (šiltas/šaltas oras, miegant ir pan.).

vis paskaitineju kai lauko turiu, dar kol issiverciu, galva ne taip greit bedirba smile.gif

nosyje kai istraukiu yra geltoni snargliai - ne zali ... lauke nera jokios reakcijos..namie čė laipsniai, del to einam diena nors pusvalandziui i lauka, kad issivedint...net nzn nuo ko paumejimai, vis stebiu, bet per ta menesi niekaip nesuvokiu nuo ko paumejimas atsiranda...po pietu meigo kai atsikelia nieko, nei akys uzpuliuoja, nei koso, bet nakti tai ir pakoseja ir kai atsikelia buna visas apsiveles bubiais, akus aptraiskanoje...atrodo vedinu, bet gal mazai...
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 16, 13:52)
Sveikos, vėl jungiamės prie ligoniukų gretų  doh.gif

Ką pasiūlytumėt, jei kosulys iš gerklės? dažniausiai atsigulus; gerklė raudona (nors man atrodo  (kad ji visuomet raudona doh.gif ), temperatūros nei slogos nėra.
man tai atrodo, visos ligos puola dėl dantų dygimo, susilpnėjęs imunitetas, chamomilla nepadeda doh.gif

Mums prie gerklinio kosulio M patarė bandyti Nux vom (pačioj pradžioj), jei toks jausmas, kad plunksna kas brauktų per gerklę - tada Spongia, jei kaip trupinys ar plaukas užstrigęs atrodo - pabandyt Ignatia. Bet tai kad vaiko sunku išklausti, kas ten kaip... Pažiūrėk plačiau apie tuos, gal atitiks kiti požymiai 4u.gif

Beje, man prie sinusito, M skyrė Silicea, aš dar česnakinius kompresus dariau, kažkas padėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 16 sausio 2011 - 20:35
Teisingai minėjo kažkuri, gali būti kad sinusitas. Nežinau kaip su dozavimu, bet iš tikrųjų būtų gerai kad cinabsino duotum ir kuo dažniau (gal tiktų vandenyje tirpymas ir paskui girdymas dažnaiu nei 4 kartus). Euforbium manau ir nepakenktų. O mano homeopatas dar pasakytų kad ir Coryzalia duoti pakaitom su Cinabsinu.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 16, 21:13)
Teisingai minėjo kažkuri, gali būti kad sinusitas. Nežinau kaip su dozavimu, bet iš tikrųjų būtų gerai kad cinabsino duotum ir kuo dažniau (gal tiktų vandenyje tirpymas ir paskui girdymas dažnaiu nei 4 kartus). Euforbium manau ir nepakenktų. O mano homeopatas dar pasakytų kad ir Coryzalia duoti pakaitom su Cinabsinu.

ti gal reik duot kokius 5 kart po 1/4 g.gif neisivaizduoju, ka beveik 7 men duot doh.gif turiu ir coryzalia, nu ryt nuvesiu pas gyd, ziuresiu ka ana sakys...nes kosulys pas mus nera nuolatinis - retas ...bet jis yra ir lb sunkiai traukias, kas ryta vis ziuriu ir nu nzn jei yra tas pagerejimas, tai anas lb silpnas, o gal jo net ner doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 16, 21:13)
ti gal reik duot kokius 5 kart po 1/4 g.gif neisivaizduoju, ka beveik 7 men duot doh.gif turiu ir coryzalia, nu ryt nuvesiu pas gyd, ziuresiu ka ana sakys...nes kosulys pas mus nera nuolatinis - retas ...bet jis yra ir lb sunkiai traukias, kas ryta vis ziuriu ir  nu nzn jei yra tas pagerejimas, tai anas lb silpnas, o gal jo net ner doh.gif

Cinnabsino vartojimas http://www.mitela.lt...bsin_n_tab_n100 O jeigu kosulys tikrai nuo sinusito, tai jis tesis ilgai ir svarbiausia cia sinusus butu isvalyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hortonas: 16 sausio 2011 - 21:35
QUOTE(Hortonas @ 2011 01 16, 22:33)
Cinnabsino vartojimas http://www.mitela.lt...bsin_n_tab_n100 O jeigu kosulys tikrai nuo sinusito, tai jis tesis ilgai ir svarbiausia cia sinusus butu isvalyti.

nu negi kudykiui reik tiek daug duot smile.gif
Atsakyti
Aš kaip įsivaizduoju, daugiau žinančios pataisykit mane, kad reiktų ištirpinti tabletę vandenyje ir sugirdyti kas valandą kažkiek. Ir taip visą dieną, kad gautųsi kokie 8 kartai per dieną pradžioj.Paskui pagerėjus situacijai retinti.
Atsakyti
Ruduoke,matau, nemažai kompleksų išbandėt g.gif homepatas paskutinės konsultacijos metu prasitarė, kad tie kompleksai kad suveiks yra tik kokią 20% tikimybės g.gif Geriausia būtų vienkomponenčiais gydytis...

QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 01 16, 19:11)
gal galit pasakyti merginos,ar sie zirneliai tarpusavije deri noriu kokteili daryti KALIUM BICHROMICUM.MERCURIJUS SOLUBILIS.HEPAR SULFIRIS    gal galite nuoroda imesti kur jus tikrinates.ACIU

kad mercurius ir kalium bichromicum tinka vienas su kitu tai tikrai zinau, bet kiek esu skaicius tai hepar sulfuriui lyg ir visi mercurijai yra antidotai... :
Hepar antidotes bad effects from Mercury, Iodine, Potash, Cod-liver oil.
man tuos antidotus patogu ziureti čia:
http://www.homeoint....ricmm/index.htm

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 16, 21:12)
Mums prie gerklinio kosulio M patarė bandyti Nux vom (pačioj pradžioj), jei toks jausmas, kad plunksna kas brauktų per gerklę - tada Spongia, jei kaip trupinys ar plaukas užstrigęs atrodo - pabandyt Ignatia. Bet tai kad vaiko sunku išklausti, kas ten kaip... Pažiūrėk plačiau apie tuos, gal atitiks kiti požymiai  4u.gif

Beje, man prie sinusito, M skyrė Silicea, aš dar česnakinius kompresus dariau, kažkas padėjo.  biggrin.gif

Na dar bandomės su chamomilla ir sulfur, paskaičiau, kad chamomilla pradeda veikti tik po 6 davimo ir geriausia duoti 18 kartų g.gif reiškias aš pastoviai klysdavau, kai mesdavau ją šalin po 5-6 dozės doh.gif

Kristinuk, ką savo alergiukui duodi nuo alerginės slogos? mes pirmą kart bandom homeopatiniais pagyt (anksčiau cheminiais gydydavom...) M paskyrė Api, na po poros dienų vartojimo - jokio poveikio... pridėjom dar allium cepa ( na jei kartais sloga ne alerginė) - kol kas irgi nieko g.gif
Lyg atsimenu histaminum minėjai g.gif Čia man didžajam reik...

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 16, 22:13)
ti gal reik duot kokius 5 kart po 1/4 g.gif neisivaizduoju, ka beveik 7 men duot doh.gif turiu ir coryzalia, nu ryt nuvesiu pas gyd, ziuresiu ka ana sakys...nes kosulys pas mus nera nuolatinis - retas ...bet jis yra ir lb sunkiai traukias, kas ryta vis ziuriu ir  nu nzn jei yra tas pagerejimas, tai anas lb silpnas, o gal jo net ner doh.gif

Mamos, vaikams tokiems mažiems SINUSITŲ NEBŪNA - negasdinkit Ruduokės biggrin.gif
tokiems kleckams sinusai dar neišsivystę (čia man pediatrė vis kala į galvą, kai pliurpiu, kad vaikui sloga niekaip nepraeina ir gal sinusitas čia...)
Aš tavo vietoj gal apsilankyčiau pas LOR gydytoją g.gif ir jei neturi homeopato, dar bandyčiau protargoli palasint... aisku cia ne homeopatija... ir jis nera labai gerai, bet kai vaiko gaila, tuos kelis kartus palasint tikrai nepakenks... bet ne daugiau triju dienu

Obuoliausia, ačiū tau, pasiskaitysiu apie tavo patartus vaitukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 16, 23:18)

Mamos, vaikams tokiems mažiems SINUSITŲ NEBŪNA - negasdinkit Ruduokės biggrin.gif
tokiems kleckams sinusai dar neišsivystę (čia man pediatrė vis kala į galvą, kai pliurpiu, kad vaikui sloga niekaip nepraeina ir gal sinusitas čia...)
Aš tavo vietoj gal apsilankyčiau pas LOR gydytoją g.gif ir jei neturi homeopato, dar bandyčiau protargoli palasint... aisku cia ne homeopatija... ir jis nera labai gerai, bet kai vaiko gaila, tuos kelis kartus palasint tikrai nepakenks... bet ne daugiau triju dienu
Obuoliausia, ačiū tau, pasiskaitysiu apie tavo patartus vaitukus 4u.gif

Na gal ir nebūna sinusitai, bet gali būti kad nuo slogos eina ir į akis.
O protargolį man LOR gydytojas rekomendavo ne lašinti, o tamponus kišti ir laikyti 7 min (tada maniškiui buvo 5 metai) - didesnis efektas. Tokiam mažiui gal užtektų ir kokių 3 min. ir taip apie savaitę.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 16, 23:24)
Na gal ir nebūna sinusitai, bet gali būti kad nuo slogos eina ir į akis.
O protargolį man LOR gydytojas rekomendavo ne lašinti, o tamponus kišti ir laikyti 7 min (tada maniškiui buvo 5 metai) - didesnis efektas. Tokiam mažiui gal užtektų ir kokių 3 min. ir taip apie savaitę.

protargolis (jei neapsirinku) yra su sidarbu/gyvsidabriu g.gif ir 7 men. vaikui ilgiau nei tris dienas jo nevartočiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 16 sausio 2011 - 22:45