Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 16, 12:21)
mb irgi doh.gif

nebezinau kuri gala man begydyt, man paciai tuoj gydymo reikes doh.gif

gal viska nuimt ir aflubino kokio duot  blink.gif 1 ml Aflubin yra: Gentiana D1 0,01
ml, Aconitum D6 0,10 ml, Bryonia D6 0,10 ml, Ferrum phosphoricum D12 0,10
ml, Acidum sarcolacticum D12 0,10 ml. 43 masės sudaro etanolis, jo kiekis
1 ml - apie 0,40 g., 1 ml atitinka apie 25 lašus.

Aflubin daugiau pačiai pradžiai...

Argus, panaršyk čia:

http://www.bdn-stein...IA MEDICA.xhtml

http://gpt.pcis.ru/mm.php

Čia trumpai, bet truputį kitu kampu: http://books.google....t...ica&f=false
Atsakyti
Sveikos, vėl jungiamės prie ligoniukų gretų doh.gif

Ką pasiūlytumėt, jei kosulys iš gerklės? dažniausiai atsigulus; gerklė raudona (nors man atrodo (kad ji visuomet raudona doh.gif ), temperatūros nei slogos nėra.
man tai atrodo, visos ligos puola dėl dantų dygimo, susilpnėjęs imunitetas, chamomilla nepadeda doh.gif
Atsakyti
Klausimas - randu daugiausia calcarea phosphorica, čia tas pats kas calcium phosphoricum ar ne?

Tai dabar ir nebežinau ką su ta temperatūra daryti - darytis tyrimus ar ne.

Tarp kitko, homeopatas sakė, kad pagal tai kiek guli reanimacijoj nuo gripo reiktų skelbti epidemiją. Ir gripas siaučia dviejų rūšių kaip ir pernai.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 16, 12:52)
Sveikos, vėl jungiamės prie ligoniukų gretų  doh.gif

Ką pasiūlytumėt, jei kosulys iš gerklės? dažniausiai atsigulus; gerklė raudona (nors man atrodo  (kad ji visuomet raudona doh.gif ), temperatūros nei slogos nėra.
man tai atrodo, visos ligos puola dėl dantų dygimo, susilpnėjęs imunitetas, chamomilla nepadeda doh.gif

Jeigu pradžia, žiūrėkit Ferrum phos, aconitum, belladonna, phytolacca. Homeovox bandę?

QUOTE(argus @ 2011 01 16, 12:57)
Klausimas - randu daugiausia calcarea phosphorica, čia tas pats kas calcium phosphoricum ar ne?

Tai dabar ir nebežinau ką su ta temperatūra daryti - darytis tyrimus ar ne.

Čia tas pats. Terminologija kartais skiriasi.
Dėl temperatūros: pati matai, ar pakankamai energingas, ar yra kas keltų nerimą. Gali būti tiesiog "uodega" kažko likusi, su kuria organizmas tvarkosi tokiu būdu.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 16, 14:14)
Jeigu pradžia, žiūrėkit Ferrum phos, aconitum, belladonna, phytolacca. Homeovox bandę?
Čia tas pats. Terminologija kartais skiriasi.
Dėl temperatūros: pati matai, ar pakankamai energingas, ar yra kas keltų nerimą. Gali būti tiesiog "uodega" kažko likusi, su kuria organizmas tvarkosi tokiu būdu.

Ačiū už paaiškinimą, dar daug ko nežinau smile.gif

Kas liečia temperatūrą - šiaip niekuo nesiskundžia, kaip jau sakiau apetitas normalus, energingas, niekuo nesiskundžia. Tai gal paliksiu kol kas.

Obuoliausia, o Chamomila ar Belladona duoda ką nors kepenims, nes gydytojas minėjo, tačiau nepatikslino, o aš kažkaip sugalvojau paklausti kai namo grįžau, nes pas jį galvojau ką sakyti, kad nieko nepamirščiau. Turbūt pirmą kartą viską pasakiau ir nieko nepamiršau:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 16 sausio 2011 - 13:27
QUOTE(Renna @ 2011 01 16, 13:52)

man irgi rodos, kad del to doh.gif
Atsakyti
Sveikos rasau pirma karta.
Reikia patarimo vaikiukui 1metai ir 4 men. turejom is pradziu begancia sloga, gerem Sinupret lasus ir euforbium lasinomes( gal netaip parasiau ). Dabar sloga kaip sergant sinusitu, giliai, kai miega uzsikimsus, koseja man rodos del susikaupusiu skrepliu gerkleje.
Kaip padeti mazylei, kad baigtusi slogyte ir nebekosetu?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 16, 13:20)
Ačiū už paaiškinimą, dar daug ko nežinau smile.gif

Kas liečia temperatūrą - šiaip niekuo nesiskundžia, kaip jau sakiau apetitas normalus, energingas, niekuo nesiskundžia. Tai gal paliksiu kol kas.

Obuoliausia, o Chamomila ar Belladona duoda ką nors kepenims, nes gydytojas minėjo, tačiau nepatikslino, o aš kažkaip sugalvojau paklausti kai namo grįžau, nes pas jį galvojau ką sakyti, kad nieko nepamirščiau. Turbūt pirmą kartą viską pasakiau ir nieko nepamiršau:))

Nelabai turiu laiko skaitinėt išsamiai. Tose aukščiau nurodytose RU nuorodose tikrai yra aprašymai (pagal abėcėlę atsidaryti). EN yra www.vithoulkas.com (online materia medica) ir www.homeopathyandmore.com (irgi viršuje psl. yra abėcėlė).
Atsakyti
obuoliausia, ka is kompleksiniu duot mazajam g.gif tonsilgonas ejo, gerkle susitvarke, akys nzn, atrodo nieko, ryt ryte matysiu...o ka su ta nosim dary...as manau, kad cia mums viskas tebesitesia is seniau, jei pamenat, kad su sloga skundziaus doh.gif
surasyius, kas yra bandyta, nuo pries men su virs prasidejusios slogos,
pradejo teket nosis, pradejom coryzalia
nosis tekejo tekejo, coryzalia nepadejo, daviau echinac comp
vistiek nosis tekejo, isimete ausys, lasinom otinum ir pirskiau i nosi euphorbium...kazkiek padejo, bet vistiek tekejo...dakniso nupirkau rinital...
uztrauke, o gal sutapimas...praejo savaite, pradejo koset,retai, slapiai, nosyje vis budavo kietu bubiu
prie kosulio isimete akys, gydau oculoheel, nosis vis gargaliavo, purskiau juros vandeniu, eupchorb, tada dar daviau nuo kosulio-gerkles tonsilotren, uzvakar pradejau cinabsin, atrode, gargaliavimas nustojo, bet siandien begt nosis pradejo...akys lyg diena grazeja, gal pramuso oculoheel...ryt stebesiu ir jauciu mausim pas gyd... o gal per mazom dozem duodu , duodu 1/4 tabletes ist vandenyje 4u.gif
gal zinot siauliuos homeopatu...bet jauciu cia ner smile.gif o arciausiai kur yra g.gif ***** gerai butu nuvezt man sunu ir B...o kiek konsultacija pas homeopat kainuoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruduoke: 16 sausio 2011 - 18:12
gal galit pasakyti merginos,ar sie zirneliai tarpusavije deri noriu kokteili daryti KALIUM BICHROMICUM.MERCURIJUS SOLUBILIS.HEPAR SULFIRIS gal galite nuoroda imesti kur jus tikrinates.ACIU
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 01 16, 18:06)
obuoliausia, ka is kompleksiniu duot mazajam g.gif tonsilgonas ejo, gerkle susitvarke, akys nzn, atrodo nieko, ryt ryte matysiu...o ka su ta nosim dary...as manau, kad cia mums viskas tebesitesia is seniau, jei pamenat, kad su sloga skundziaus doh.gif
surasyius, kas yra bandyta, nuo pries men su virs prasidejusios slogos,
pradejo teket nosis, pradejom coryzalia
nosis tekejo tekejo, coryzalia nepadejo, daviau echinac comp
vistiek nosis tekejo, isimete ausys, lasinom otinum ir pirskiau i nosi euphorbium...kazkiek padejo, bet vistiek tekejo...dakniso nupirkau rinital...
uztrauke, o gal sutapimas...praejo savaite, pradejo koset,retai, slapiai, nosyje vis budavo kietu bubiu
prie kosulio isimete akys, gydau  oculoheel, nosis vis gargaliavo, purskiau juros vandeniu, eupchorb, tada dar daviau nuo kosulio-gerkles tonsilotren, uzvakar pradejau cinabsin, atrode, gargaliavimas nustojo, bet siandien begt nosis pradejo...akys lyg diena grazeja, gal pramuso oculoheel...ryt stebesiu ir jauciu mausim pas gyd... o gal per mazom dozem duodu , duodu 1/4 tabletes ist vandenyje  4u.gif
gal zinot siauliuos homeopatu...bet jauciu cia ner smile.gif o arciausiai kur yra g.gif ***** gerai butu nuvezt man sunu ir B...o kiek konsultacija pas homeopat kainuoja g.gif

Mums tai puliuojancios akys ne ligos pradzioje (jeigu ligos pradzioje, tai gali buti ir viruso israiska), reiskia prasidedanti sinusita. Is visko kas cia surasyta man irgi i sinusita labai panasu. Tai as duociau dvi dienas cinabsina labai daznai ir tada turetu viska paleisti, o paskui retinciau. Mes patys dar pridedame savo konstitucini vaistuka prie cinabsino.
Papildyta:
QUOTE(DAIVA1972 @ 2011 01 16, 18:11)
gal galit pasakyti merginos,ar sie zirneliai tarpusavije deri noriu kokteili daryti KALIUM BICHROMICUM.MERCURIJUS SOLUBILIS.HEPAR SULFIRIS    gal galite nuoroda imesti kur jus tikrinates.ACIU

Tik viena zinute auksciau Obuoliausia raso kur galima apie tai paskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2011 01 16, 19:25)
Mums tai puliuojancios akys ne ligos pradzioje (jeigu ligos pradzioje, tai gali buti ir viruso israiska), reiskia prasidedanti sinusita. Is visko kas cia surasyta man irgi i sinusita labai panasu. Tai as duociau dvi dienas cinabsina labai daznai ir tada turetu viska paleisti, o paskui retinciau.  Mes patys dar pridedame savo konstitucini vaistuka prie cinabsino.
Papildyta:
Tik viena zinute auksciau Obuoliausia raso kur galima apie tai paskaityti smile.gif

jam greit 7 men., duodu cinnabsin 4 kart per diena... duosiu ir siandi, ryt dar matysiu.... konstitucinio sunaus nzn ...
Atsakyti