[quote=Obuoliausia,2011 01 13, 22:15]
Skirmantuks, vien tiek nepakanka, kad pasakyt, kas tiktų nuo slogos...
na supurskiau euphorbiumo maziui, dar nakciai pakaitinsiu aliejaus, dar cesnako i lovyte reiks ideti, jis dar buna kad suveikia. o dickiui temp nukritus, tai taip ir darau prielaida kad buvo pakilus nuo dukimo.
itariu ir maniskiui tas Staphysagria tiktu, maiskis labai piktas viska sjam blogai, praustis ne, rengtis ne, dantu valyt ne, i darzeli ne, i masina sest ne nu ir t.t. tik as del to jau buvau praradus vilti, nes M nepagyde musu sitam reikale
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 13, 22:03)
itariu ir maniskiui tas Staphysagria tiktu, maiskis labai piktas viska sjam blogai, praustis ne, rengtis ne, dantu valyt ne, i darzeli ne, i masina sest ne nu ir t.t. tik as del to jau buvau praradus vilti, nes M nepagyde musu sitam reikale
o maniškis ne tik, kad prieštarauja dėl visko, bet jei ko negauna, ar būna ne pagal jį, ne tą min ir pan, iškart pradeda viską mėtyt, švaistyt, tada demonstratyviai garsiai išeina į kitą kambarį, rėkia, daužos, siaubas šiaip jau. visada buvo geras toks vaikas. gal čia jau pavydas broliui pradeda lyst? kol mažas buvo labai mylėjo, dabar, kai pradėjo kėsintis į jo žaislus, mamą ir pan, pradėjo taip elgtis šiaip tai nežažįstu savo vaiko
QUOTE(Laura_k @ 2011 01 10, 15:50)
kalbejau su vaiku ligonines gydytoja, tai sake siaubingai daug serga, net vietu ligoninej nera..o virusas toks, kad labai greitai komplikuojasi i plauciu uzdegima, kuri galima pamatyti tik is rentgeno, nes kraujo tyrimai nerodo nieko blogo..drauges vaikui per 5 dienas komplikavosi
Mano visa šeima ir mano giminė, kuri su mumis bendravo visi apsirgo vasarą būtent su tokia eiga palučių uždegimais. Iš pradžių ėjo kaip virusas, gal labiausiai netipiška eiga buvo dukros, kuriai iš tyrimų - per visą sirgimą leukograma buvo kaip prie viruso, crb - norma, plaučiuose karkalų nieko neišklausė, padarius nuotrauką -abipusė pneumonija, iš skreplių pasėlio išaugo auksinis stafilokokas ir beta hemolizinis streptokokas, padarius echo - vieno plaučio apatiniame segmente skysčio infiltratas. Vyras prasirgo pirmas, tai jam klinika tipiškiausia -karščiavimas, karkalai ir patvirtino diagnozę plaučių RO.Man begulint su dukra ligoninėj nežymiai pakilo temperatūra, šiek tiek pakilo crb, karkalų niekas neišklausė per visą sirgimą, ir kosulio pas mane nebuvo absoliučiai jokio, pasidariau plaučių nuotraukas -abipusė pneumonija. Tik po 3 parų, gaunant stiprius antibus į veną, staigiai šoko temperatūra, crb užšoko iki 120 ir toks laikėsi savaitę su 2 antibijotikais. Kas mus lankė, visi apsirgo, ir tėtis mano ir anyta su vyro broliu, žodžiu, gydytojai labai stebėjosi, kaip vienas po kito visi iškritom. Gydytojai sakė irgi, kad čia toks virusas, greitai besikomplikuojantis pneumonija. Ir kapstėmės palyginus visi sunkiai su 2-3 antibijotikais, po to dar visi labai skundėsi bendru silpnumu, sakė, kad visiškai nedarbingi. Po tokios juodos vasaros atėjau pas jus į homeopatijos temą ieškoti kitokių išeičių, ir labai džiaugiuosi, bent jau supratimą šiokį tokį jau turiu, ir rezultatų turiu šiokių tokių, užtai labai džiaugiuosi
QUOTE(Besijuokianti @ 2011 01 13, 21:09)
Stafysagria - ūmus pacientai, būdingi pykčio priepuoliai, vienas pyktybiškiausių homeopatinių paveikslų.
Patikėk , ta pati Bryonia mano supratimu dar paškudnesnė. Jai ir tie mėtymai, ir rėkimai labai būdingi. Ir esminis bruožas - prisirišimas prie namų. Staphysagrios neradau suprantamo apibūdinimo, kad galėčiau išskirti kažką dar esminio.
Sveikutės,gal kartais žinot kokie homeopatiniai vaistukai gali padėti cholesterolio mažinimui (vidutinio amžiaus žmogui) jeigu įmanoma? Būsiu dėkinga.
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 13, 23:44)
Patikėk , ta pati Bryonia mano supratimu dar paškudnesnė. Jai ir tie mėtymai, ir rėkimai labai būdingi. Ir esminis bruožas - prisirišimas prie namų. Staphysagrios neradau suprantamo apibūdinimo, kad galėčiau išskirti kažką dar esminio.
Reiks pasiskaityti apie abu ir palyginti. Nes matau, kad jei pasakau ką padaryti, tai prasideda ir burbėjimai ir durų trankymai, jei pasakau kad blogai padarė ir vėl tenka išklausyti - aš viską blogai darau, prasideda ašaros ir vėl nervų rodymas. ik šiaip prie namų nėra prisirišęs, prie manęs. Jei man tenka palikti pas tėvus, kad ir vakarui, tai be ašarų neišeinu, nors jam jau 8 metai. Nors kai namie būna ir palieku - be problemų.
nu vakar padariau B occilo su degtine matysiu, jei nesusirgs, tai liuks jai susirgs, girdysiu grynai zirneiais
Papildyta:
nemanai, kad cia naturalus hormonu procesas ir verta palikt ramybej matau musu vaikai panasaus amziaus mums irgi taip buna bet nlb kreipiu demesi ir pati save vaikystej atsimenu
sunui vel akys puliuoja nu jau trauksiu torbexa
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2011 01 14, 08:41)
Reiks pasiskaityti apie abu ir palyginti. Nes matau, kad jei pasakau ką padaryti, tai prasideda ir burbėjimai ir durų trankymai, jei pasakau kad blogai padarė ir vėl tenka išklausyti - aš viską blogai darau, prasideda ašaros ir vėl nervų rodymas. ik šiaip prie namų nėra prisirišęs, prie manęs. Jei man tenka palikti pas tėvus, kad ir vakarui, tai be ašarų neišeinu, nors jam jau 8 metai. Nors kai namie būna ir palieku - be problemų.
nemanai, kad cia naturalus hormonu procesas ir verta palikt ramybej matau musu vaikai panasaus amziaus mums irgi taip buna bet nlb kreipiu demesi ir pati save vaikystej atsimenu
sunui vel akys puliuoja nu jau trauksiu torbexa
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 14, 00:44)
Na, čia gyd. mums taip sakė. Pas Vithoulką irgi apie staph. yra neblogai.
O čia Faringtonas:
" Стафизагрии свойственны еще симптомы /.../: легкая возбудимость гнева, чувствительность к малейшему впечатлению, обидчивость по поводу каждого незначительного произвольного или невольного оскорбления."
"В нервном отношении больной Стафизагрии, если это ребенок, довольно порывист и раздражителен, весьма напоминая больного Хамомиллы."
Pinto (kopijuot neleidžia, tad laisvas vertimas ): Staph. skirtinas vaikams, kurie nuo aknstyvos vaikystės pasižymi padidintu jautrumu. Tokie vaikai labai viską ima į širdį ir gali įsiverkti nuo menkiausios pastabėlės. Jie verksmingi, nors nemėgsta demostruoti savo jausmų. Kartas nuo karto juos ištinka priepuoliai, kurių metu jie mėto daiktus.
Rekomenduoja skirti, jei vaikas yra ilgalaikiame strese, patiria mokykloj pažeminimus, įžeidinėjimus.
Toks vaikas nenori, kad jį "liestų" nei fiziškai, nei emociškai.
Tailer rašo, kad staph. vaikams dažnai kyla iš nepagrįsto įsižeidimo.
Aš tai paprastai perskaitau visus šaltinius, ir tampa aišku tos emocinės būklės. Blogiausia ne tai, kad žirniuko paveikslo emocinės būklės neina suprast, bet savo vaiko emocinę būklę labai sunku suprast.
Aš tik pastebėjus, kad mano vaikui veikia hepar sulphur (vienas iš tų piktybiškų paveikslų, kuomet daiktai yra mėtomi, dažnai tiesiog į žmogų, kurį identifikavo įsižeidimo metu, kaip priešą; gan panašus į staphysagrią), įsiskaičiau kas ten parašyta ir žinodama tą aprašymą kas dieną matau begalę atitikimų hep. sulphur. O iki tol niekad gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad tai mano vaikas. Nes jei kas paklaustų tai nuostabiausias pasauly vaikas, labai draugiškas, meilus, visada šypsosi, labai lengvai bendrauja, visi nuo jos apsvaigę būna, visus prijuokina amžinai, bet... kai supyksta, tai Dalies po daugtaškio kaip mama turbūt nenorėjau matyt . Dar blogiau, kad ir gydytojui aišku pasakojau, tik tą gražiają dalį
P.s. bet turbūt už tai aš myliu homeopatiją, kad ji verčia ieškot ir svarbiausia pažint savo vaiką.
Nu va, pagal viską, ką išvardino besijuokianti, ir tinka šitas Staph. Na dar reikės pasikalbėti su homeopatu. Aš anksčiau neminėjau, nes nemaniau kad psichologines problemas galima homeopatiškai spręsti.
Ruduoke, hormonų procesas gal kažkiek ir prisideda, bet jis nuo mažumės labai jautrus vaikas.
Nu va ir aš vakar pasidariau degtinę su oscilo. Tik man keista, ar tikrai užtenka 1 dozės? Nereikia daugiau? Kažkaip labai taupiai išeina tada. Nes dar lieka 5 dozės.
Ruduoke, hormonų procesas gal kažkiek ir prisideda, bet jis nuo mažumės labai jautrus vaikas.
Nu va ir aš vakar pasidariau degtinę su oscilo. Tik man keista, ar tikrai užtenka 1 dozės? Nereikia daugiau? Kažkaip labai taupiai išeina tada. Nes dar lieka 5 dozės.
Besijuokiancios aprasytas emocinis paveikslas mano didziajai tinka iki daiktu metymo, jos tas nuolatinis verkslenimas varo i nevilti dar pavyzdziui pas ja nuo mazens likusi baime fejerverkams, apie ziurejima i juos ne kalbos nera, nuo garso ji visa drebet pradeda labai nemegsta sukuotis, nors kasu nori. Dabar galvoju ar jai tiktu labiau Staphysagrios ar kazkada gyd. skirtas Stramonium Kazkaip labai didelio pokycio emocijose stramoniuma vartojant nepastebejau
as nesuprantu, kodel mano mazajam taip yra...kaip tik pradedam gydytis homeopat atrodo pagereja vienai dienai, dviem, veliau vel tas pats arba pablogeja pradzioj kai pradejo koset, galvojau nu va paduosiu echinacea comp - praeis, dienai dviem, gerai, veliau padaugejo kosulys..padaviau tonsilotren - atrodo pagerejo - db vel dar atrodo daugiau koso okuloheel, atrodo antra diena buvo geriau, ketvirta diena is vis akiu neatmerke
siandie jauciu jau vsio - vesiu pas gyd nes as pati jau greit nukvaksiu
siandie jauciu jau vsio - vesiu pas gyd nes as pati jau greit nukvaksiu