Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Na sekmadienį vešiu pas homeopatą - žiūrėsiu ką jis sakys. Kaip sakau jis daugiau patirties turi, vis tik infekcinėj ligoninėj dirba senai senai.
Atsakyti
vel koseja doh.gif nu gal cia rytinis prasivalymas, nes vakar vakare praktiskai nekosejo, o siandi ryte koseja doh.gif
Atsakyti
LAbas rytas smile.gif Gal patarsit. 1,5 metu vaka nuvedziau pas homeopata del mazakraujystes. Kadangi jis mazas, dar pries savaite klinikose eme krauja is venos ne paciu svelniausiu budu, tai neprisileidzia vaikas daktaru. Tai homeopatas tyre ji per mane. Dar pries tyrima sake, kad gali but uzterstas organizmas ir todel nepasisavinama gelezis. Po tyrimo (liepe man apie ji galvot ir rankomis maige mano kuna) patikslino, kad uzterstos kepenys, disbakterioze ir daug faktoriu, blokuojanciu gelezies isisavinima. Prirase gana nemazai - Helmin, Ferrum c6, c12, c30 +Chelidonium c30, Thuja 6,12,30, Mucosa compositum ir gerem Floradix gelezi. Po menesio pasidarem tyrima, hemoglobinas atsistate ir visai neblogai sakyciau. Taciau rodikliai rodantys gelezies atsargas organizme nelabai dar kyla ir yra gana zemi (suprantu, kad per menesi neatstatytsi atsargu). Homeopatas dar papildomai prirase compl. Dalektron ir Ferodonas compl. Taip pat begale patarimu del mitybos, nors ji pas mus buvo pakankamai sveika, taciau vaikas nelabai noriai pereina nuo MP prie iprastinio. Noriu jusu paklaust ar galima vienu metu tiek gerti zirniuku? Kadangi tik pradedam homeopat. gydyma, bandau gilintis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 13 sausio 2011 - 11:13
Gal kas norite rytoj pas Misi vizitacijai 13.30 vietoj musu.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 13, 10:57)
LAbas rytas smile.gif Gal patarsit. 1,5 metu vaka nuvedziau pas homeopata del mazakraujystes. Kadangi jis mazas, dar pries savaite klinikose eme krauja is venos ne paciu svelniausiu budu, tai neprisileidzia vaikas daktaru. Tai homeopatas tyre ji per mane. Dar pries tyrima sake, kad gali but uzterstas organizmas ir todel nepasisavinama gelezis. Po tyrimo (liepe man apie ji galvot ir rankomis maige mano kuna) patikslino, kad uzterstos kepenys, disbakterioze ir daug faktoriu, blokuojanciu gelezies isisavinima. Prirase gana nemazai - Helmin, Ferrum c6, c12, c30 +Chelidonium c30, Thuja 6,12,30, Mucosa compositum ir gerem Floradix gelezi. Po menesio pasidarem tyrima, hemoglobinas atsistate ir visai neblogai sakyciau. Taciau rodikliai rodantys gelezies atsargas organizme nelabai dar kyla ir yra gana zemi (suprantu, kad per menesi neatstatytsi atsargu).  Homeopatas dar papildomai prirase compl. Dalektron ir Ferodonas compl. Taip pat begale patarimu del mitybos, nors ji pas mus buvo pakankamai sveika, taciau vaikas nelabai noriai pereina nuo MP prie iprastinio. Noriu jusu paklaust ar galima vienu metu tiek gerti zirniuku?  Kadangi tik pradedam homeopat. gydyma, bandau gilintis  ax.gif

Mano manymu, tai ryškiai visko per daug.
Atsakyti
Labas,
merginos prasau jusu patarimo. Dickiui temperatura uzkilo dabar iki 37,6, nors duko visa diena, tai taip netycia prisiglaudziau ir pajutau kad visas karstas, dar sake lyg galvyte skauda. I darzeli neleidziu savaite, kad neparnestu bacilu mazajam, lauke irgi keleta dienu nebuvom, kaip ir pasigaut kazko nebuvo kur. Oscillococcinum geriam pastoviai profilaktiskai, keniu ir arbatmedziu alieju kaitinam ir kvepuojam, nezinau kas cia jam dabar, net neramu blink.gif gal kas ka patars? ir dar, paskutiniu metu valgyti visai nenori ir aplamai po broliuko gimimo toks jautresnis patapo, nori sirgti kad i darziuka nereiktu eiti, itariu kad cia jo emocijos dar abai dasideda. Homeopato neturime..
Atsakyti
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 01 13, 14:39)
Labas,
merginos prasau jusu patarimo. Dickiui temperatura uzkilo dabar iki 37,6, nors duko visa diena, tai taip netycia prisiglaudziau ir pajutau kad visas karstas, dar sake lyg galvyte skauda. I darzeli neleidziu savaite, kad neparnestu bacilu mazajam, lauke irgi keleta dienu nebuvom, kaip ir pasigaut kazko nebuvo kur.  Oscillococcinum geriam pastoviai profilaktiskai, keniu ir arbatmedziu alieju kaitinam ir kvepuojam, nezinau kas cia jam dabar, net neramu  blink.gif  gal kas ka patars? ir dar, paskutiniu metu valgyti visai nenori ir aplamai po broliuko gimimo toks jautresnis patapo, nori sirgti kad i darziuka nereiktu eiti, itariu kad cia jo emocijos dar abai dasideda. Homeopato neturime..

Gali būti nuo dūkimo, ypač jei visą dieną dūko.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 13, 11:57)
LAbas rytas smile.gif Gal patarsit. 1,5 metu vaka nuvedziau pas homeopata del mazakraujystes. Kadangi jis mazas, dar pries savaite klinikose eme krauja is venos ne paciu svelniausiu budu, tai neprisileidzia vaikas daktaru. Tai homeopatas tyre ji per mane. Dar pries tyrima sake, kad gali but uzterstas organizmas ir todel nepasisavinama gelezis. Po tyrimo (liepe man apie ji galvot ir rankomis maige mano kuna) patikslino, kad uzterstos kepenys, disbakterioze ir daug faktoriu, blokuojanciu gelezies isisavinima. Prirase gana nemazai - Helmin, Ferrum c6, c12, c30 +Chelidonium c30, Thuja 6,12,30, Mucosa compositum ir gerem Floradix gelezi. Po menesio pasidarem tyrima, hemoglobinas atsistate ir visai neblogai sakyciau. Taciau rodikliai rodantys gelezies atsargas organizme nelabai dar kyla ir yra gana zemi (suprantu, kad per menesi neatstatytsi atsargu).  Homeopatas dar papildomai prirase compl. Dalektron ir Ferodonas compl. Taip pat begale patarimu del mitybos, nors ji pas mus buvo pakankamai sveika, taciau vaikas nelabai noriai pereina nuo MP prie iprastinio. Noriu jusu paklaust ar galima vienu metu tiek gerti zirniuku?  Kadangi tik pradedam homeopat. gydyma, bandau gilintis  ax.gif

Gal dar galit kas keliais zodziais pakomentuot siuos vaistus ar kur rast info, per google labai skurdziai randu ka. Apie Compl. Dalektron ir Ferodonas compl isvis neradau info.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 13, 16:16)
Gali būti nuo dūkimo, ypač jei visą dieną dūko.

Dabar temp visai nukritus, isprakaitavo ir virs 35, gal tikrai nuo dukimo g.gif g.gif
nu stebesiu, gal kas islys. (tfu tfu tfu geriau neislystu niekas )
Atsakyti
Pediatras pažiūrėjo - nieko nerado. Liepė pastebėti, į mokyklą ryt neleido, jei iki pirmadienio laikysis - darysim tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 01 13, 15:30)
Gal dar galit kas keliais zodziais pakomentuot siuos vaistus ar kur rast info, per google labai skurdziai randu ka. Apie Compl. Dalektron ir Ferodonas compl isvis neradau info.

Kiekvienas gydytojas turi savo metodą. Kiek jis pagrįstas, dažniausiai parodo praktika. ax.gif Aišku, čia visko daug. Jeigu matot rezultatą, tada gerai.
Dėl geležies, kaip ir pati rašot, reikia daugiau laiko.
O šitie kompleksai gal yra paties to medicinos centro sudaryti?
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 13, 19:27)
Kiekvienas gydytojas  turi savo metodą. Kiek jis pagrįstas, dažniausiai parodo praktika. ax.gif Aišku, čia visko daug. Jeigu matot rezultatą, tada gerai.
Dėl geležies, kaip ir pati rašot, reikia daugiau laiko.
O šitie kompleksai gal yra paties to medicinos centro sudaryti?

Na neaisku nuo ko tiksliai pakilo. Juk gerem gelezi, tai gal ir be zirniuku butu pakiles g.gif
Del kompleksu, tai gydytojas po musu pokalbio telefonu (lankemes pas Egidiju Atgijos vaistinej KAune, kiek zinau jis dirba ir Klaipedoj ir JAV) liepe nueit i vaistine ir pasiimt po keliu dienu, kiek suprantu juos gamino pagal jo padiktuota recepta. Tas DalektroN compl. parasyta mineralu apykaitai.
Siaip man pakankamai patikimai pasirode gydyt. konsultacija, dave ir tokiu gyvenimisku patarimu. Gal ka esat girdejusios apie si hemeopata?
Siaip rugpjuti buvom pas Zana Jankovska zolininke, tai ji lygiai taip pat pasake, kad kepenys paterstos ir zarnynas. Tai diognoze kaip ir pasikartojo... Tik va man tas buteliuku klausimas iskilo smile.gif
Atsakyti