Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių mėn. sodinam ant puoduko?

Mums 7,5 menesiuko, pries savaite nupirkau puoduka, pirma diena pasodinau patikrint kokia bus reakcija - visai patiko, bet neilgai. Antra diena pagavau po miego sisiuko, trecia - du kartus pagavau. Uzvakar pradejo daryti i puoduka ir dideli reikaliuka, vakar du kartus, siandien tik pasodinu, iskart pradeda sakyti "aaa", stengtis kazka padaryti ir jam tai iseina! Tai nezinau ar man cia dziaugtis, ar cia netycia gaunasi... doh.gif Pati negaliu patiketi, kad taip lengvai viskas gaunasi...
Atsakyti
nuo 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 03 03, 02:28)
Mums 7,5 menesiuko, pries savaite nupirkau puoduka, pirma diena pasodinau patikrint kokia bus reakcija  - visai patiko, bet neilgai. Antra diena pagavau po miego sisiuko, trecia - du kartus pagavau.  Uzvakar pradejo daryti i puoduka ir dideli reikaliuka, vakar du kartus, siandien tik pasodinu, iskart pradeda sakyti "aaa", stengtis kazka padaryti ir jam tai iseina! Tai nezinau ar man cia dziaugtis, ar cia netycia gaunasi...  doh.gif  Pati negaliu patiketi, kad taip lengvai viskas gaunasi...

Pas mus tas pats,nesuprantu ar pagaunu taip daznai ar dukryte taip greit suprato biggrin.gif Sedim nuo 9 men, visai jai patinka. Jau kai pamato,kad atnesu puoda sako "a a a" nes as taip sakau kai ja pasodinu thumbup.gif Aisku pasitaiko, kad prasedi 5 min ir nieko, bet nieko juk suprantama cool.gif
Atsakyti
as galvoju, kad nuo 6 menesiu per anksti sodinti ant puoduko. reikia sulaukti kada mazylis pats gerai sedes. po truputi galima pratinti nuo 9 menesiu. bet aisku reikia ziureti pagal vaika. nuo 1 metu tai tikrai reikia pratinti prie puoduko. raso, kad nuo 1,5 amžiaus vaikas supranta kam reikalingas puodukas.
Atsakyti
Mes nuo 11 men pradejom sestis ant puoduko, is pradziu labai nenorejo, sodindavau su kelnytemis, po to jau visai gerai buvo ir pliku uzpakaliuku, matyt, reikejo maziukui prie pacio proceso priprasti..stengiames pagauti sisiukus po kiekvieno miegelio ir kakuti jei pavyksta. mes jau menesi sedam ant puoduko, bet kol kas nepastebejau, kad sunus pats prasytusi, bet dziaugiuosi bent tuo kad is vis pasedim ir kazka padarom bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes biggrin.gif
papasakosiu musu istorija ax.gif bandem ir anksiau sests ant puoduko, bet mano berniukas nenorejo, o as pritingejau su juo zaist, tad laukem tu ''stebuklingu'' dvieju metuku, tad uztruko dar koki pusmeti, bet jis is karto sedo ant unitazo, jam nepatiko sest ant puodo, ji panaudodavom tik kai budavo vonioj vandenuke blush2.gif su mazaja bandysim anksciau, as manau kad labai priklauso nuo vaiko asmenybes, kada ses ant puodo ar unitazo
Atsakyti
QUOTE(giestrav @ 2011 03 12, 21:32)
sveikutes biggrin.gif
papasakosiu musu istorija  ax.gif bandem ir anksiau sests ant puoduko, bet mano berniukas nenorejo, o as pritingejau su juo zaist, tad laukem tu ''stebuklingu'' dvieju metuku, tad uztruko dar koki pusmeti, bet jis is karto sedo ant unitazo, jam nepatiko sest ant puodo, ji panaudodavom tik kai budavo vonioj vandenuke blush2.gif su mazaja bandysim anksciau, as manau kad labai priklauso nuo vaiko asmenybes, kada ses ant puodo ar unitazo

Kaip sauniai smile.gif
Mano maze kai pamato puoduka tai net visa purtosi kaip jai nepatinka jis...nezinau kaip cia reikes prie jo pripratinti verysad.gif
Atsakyti
Mes pradėjom nuo 6 mėnesių. Jau kažkur dvi savaitės, kaip darom reikaliukus puode biggrin.gif Mažylė patenkinta sėdi ant jo. priešais pastačiau veidrodį, padedu žaisliuką, tai jai savotiška pramoga būna ir praktiškai visada padaro ką nors, jei pasodinu. manau pratinti anksti visai gerai, bet reikia atsargiai, kad vaikiuko neišgąsdinti, o sudominti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 02 28, 12:13)
Sodinom nuo 8-9 men mazdaug. Is karto suprato kame reikalas tongue.gif Nuo 11 men kakot visada pasipraso pati. Ir ta teorija, kad va iki vos ne 2 metu nesupranta, tai neaisku kieno sugalvota. Aisku, visi vaikai skirtingi, bet teigti, kad nesupranta, tai irgi nereiketu.
Kaip nesupranta, jei tik uzsinorejus eina prie duru ir ziuri i mane, kad pasodinciau ax.gif

nesusilaikiau nuo komentaro smile.gif
ne paslaptis kad ta teorija ir sugalvota pramoninku, sauskelniu gamyba taigi toks biznis. skaiciau straipsni kad PSO rekomendacijas siuo klausimu koregavo rinka g.gif
mano pirmas sunus su puodu draugavo nuo 8-9men, metu jau viska dare i puoduka, su dvyniais nespejau dar ir su puodais zaisti, dabar jiems 1 m9men, puodo visai nepripazysta ir protestuoja pries bet kokius meginimus juos pasodinti doh.gif
savo mazaja planuoju sodinti irgi nuo anksti, manau nuo 7men mirksiukas.gif
Atsakyti
3 men dare "reikala" kai tik pasodini (aisku dar prilaikydama) ir viskas ok buvo, kol nepradejo vidurioti 9 men tada jau nepagausi, o po to nors tu ka sedi zaidzia, bet reikala kad daryti reikia pamirso doh.gif tai kuo anksciau tuo geriau, kol nepradeda manipuliuoti tevais "o gal si zaisliuka duosi o gal ana"...
Atsakyti
Mes dar nebandem, nor matau mamytes raso, kad jau nuo 7,5 men. sodina... Pirmaja dukryte nuo 11 men. sodinau ir viskas liuks pavyko ax.gif Su maziuke, manau irgi neskubesim, kad paskui atvirkstinis variantas nesigautu ax.gif
Atsakyti
ant puoduko sodinom,kai jau mokejo savarankiskai sedet, 6 men. o iki tol palaikydavom virs vonios ar virs klozeto iskart po miegelio ,is kart po valgymo ,ir padarydavo 'balute" thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti