Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių mėn. sodinam ant puoduko?

sveikutes,
mano mazyliui jau 11 men ir vis pabandom ant puodo pasedeti, pasodintas su kelnem, dar pasedi kelias minutes, o pliku uzpakaliuku beveik nei kiek neissedi, is karto stojasi. manau, kad jam nelabai patinka ta salta plasmase (kambario temperaturos), ar jus kaip nors pasildot puoduka pries sodindamos vaikiuka? g.gif
Atsakyti
mes pradejom sestis su kelnytem nuo 8 men, bet tik pasodintas tuoj nulipdavo ir versdavo duoda biggrin.gif
tai nuo 10,5 men pradejau rimtai sodint: nuvilkdavau kelnytes pasodindavau, pati sesdavau ant savo "puodo" lotuliukas.gif ir dainuodama visokias daineles kilnodavau visaip kojas, po to kilnodavau ir sunelio, tai jam taip patiko tas zhaidimas, kad po keliu kartu ishsededavo ilgai ant puodo, o dabar jau 11,5 men besededami, kartais zhaisliukus bekrapshtydami, jei mama pataiko pasodint, kaika ten padarom mirksiukas.gif
jei ka padaro tai zhvilgtelim ir pasidzhiaugiam kartu, kad puodelis pilnas lotuliukas.gif pagiriu paglostau, tai buna toks apsipatenkines biggrin.gif
Atsakyti
Mes ant puodo pradejom siestis tik dabar,jau 3 dienos kaip be pampersu,tik nakciai dedu,nereikejo nei prasyt,nei kartu sedet,pati nueme kelnes,atsisedo,padare ka reikia,nusisloste ir vel kelnias uzmove. 4u.gif nors pries menesi,su riksmais sesdavo ir jokio rezultato nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 01 08, 18:16)
Neskubėkit sodinti. Kiek skaičiau tai nuo 1 m., nuo 1,5 m. Pats vaikas turi norėti sėstis ant puoduko  4u.gif

O mums musu kineziterapeute patare sodint ant puoduko, kai tik ismoks normaliai sedeti. Sake, kad ne is karto supras, ka su juo reikia daryti, bet bent jau nebijos jo ir neikratys smile.gif
Atsakyti
Sodinu jau dabar, nes bent jau nepuola stotis, ką vėliau tikrai darys - mano nuomone, kuo anksčiau, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
AŠ tai pastebėjau, kad ar pradėsit sodinsit ant puoduko 5mėn ar 1m, rezultatas visien ateina tuo pačiu laiku. Aš galvoju nėra reikalo lb anksti nei savęs, nei vaiko kankinti sodinant ant puoduko. Aš saviškį bandžiau pasodinti kai buvo 6mėn, tai jis net nesuprato ko aš iš jo noriu, o sėdėti tai tikrai nenori vienoje vietoje. Dabar sueis greitai 9 mėn, na bandysiu jau pasodinti žiūrėsiu kaip reaguos.
Atsakyti
QUOTE(ingavega @ 2011 02 09, 10:15)
Sodinu jau dabar, nes bent jau nepuola stotis, ką vėliau tikrai darys - mano nuomone, kuo anksčiau, tuo geriau smile.gif

Pritariu smile.gif ,mes jau irgi bandom "draugauti" su puoduku, daznai sekmingai thumbup.gif 4u.gif , mano berniukui be savaites 7 menesiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes smile.gif mano mazei 6 menesiukai su trupuciu.zadu pradet sodint ant puoduko.zinau,kad jei ka ir padarys tai bus nevalinga,bet kodel nepasedet ant jo ir nesusidraugaut.. ax.gif nepykit kitos mamytes,jei tai palies jus,bet mano nuomone tokia,kad 2 metuku vaikas turetu jau seniai be sauskelniu but..man labai istrigo mano drauges pasakymas.ji ruosesi savo 2 metuku sunu vesti i darzeli,o jis dar visai nebuvo mates puoduko.kai as jos paklausiau ka ji darys,tai ji zinot ka man pasake?ogi,kad ji neis ir nezais,tik i darzeli maziau sauskelniu ides,kad aukletojos butu priverstos vaika ismokint ant puoduko daryt..tai as buvau sokiruota jos tokiu poziuriu..o tokiu mamyciu kaip mano drauge,tikrai yra ne viena..jos paprasciausiai tingi su vaikais zaisti,nes cia reikia dideles kantrybes. 4u.gif
Atsakyti
Man labai pasiseke su savo dukryte. Kai tik suejo 7 menesiai dovanu nupirkau puoda ir pasodinau. Nezinau is kur ji zinojo ka daryti, bet ka reikejo viska ir padare biggrin.gif Gal jai taip zymiai patogiau, bet nuo tos dienos bent 2 kartus pasodinu ir rezultatas visada yra.

Bet pritariu toms, kad jeigu vaikas tam labai priesinasi, gal reikia palaukti, kad neisaukti neigiamos reakcijos, bet jeigu leidziasi, tai kai sedi ant puodo iduokite i rankas zaisliuka, kramtuka ar ka nors, kad vaikas butu uzsiemes kokia nors veikla ir jam butu smagu. Gal pades rolleyes.gif
Atsakyti
Atsisiėdo mūsų karalaitė 6 mėn. ir.... padarė smile.gif ir kaskart, kai pasodini, padaro (visko) smile.gif be abejo, iš pradžių tai vyksta nesąmoningai, bet esu įsitikinus, kad įprotis formuojasi... Kas be ko, tai ir nuo paties vaikučio priklauso... ir nuo tėvelių kantrybės smile.gif
Atsakyti
Pirma karta pasodinom 7men ir jai labai patiko bigsmile.gif tai rimta reikala visad atliekam i puoda,aiskus vaikas nesupranta,bet as dziaugiuosi,vis pampersu sutaupom lotuliukas.gif o gal veliau lengviau eisis pratintis ir prie sysiojimo i puoduka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomeja @ 2011 02 09, 14:07)
AŠ tai pastebėjau, kad ar pradėsit sodinsit ant puoduko 5mėn ar 1m, rezultatas visien ateina tuo pačiu laiku. Aš galvoju nėra reikalo lb anksti nei savęs, nei vaiko kankinti sodinant ant puoduko.

aš irgi taip manau..kol ateis tas laikas, kad visiškai vaikas suprastų, ką ir kada reik daryt ant puodo, tai tikrai dar reiks laukt..
pirmąją sodint ant puodo pradėjom nuo dešimto mėnesio, bet ilgai dar su sauskelnėm vargom, ypač naktį.. doh.gif
antrąją su puodu supažindinom irgi panašiai - dešimtą vienuoliktą mėnesiuką..o nuo metukų pradėjau reguliariai sodint po miego, valgio..žiūrėsim, kaip čia seksis..kol noriai sėdasi, padaro reikalus, tai nors tiek gerai, susitaupo vienas kitas pampersas. biggrin.gif
Atsakyti