Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių mėn. sodinam ant puoduko?

QUOTE(SUPERŽMONA @ 2011 01 20, 12:25)
mes sedim nuo 6 men ant puoduko, pradejom pratint tik ryte nubudus, paskui po pietu miegelio ir pries vakarines maudynes thumbup.gif kol kas viskas sekas puikiai

Oi kaip anksti smile.gif Saunuoles.
Atsakyti
QUOTE((.)(.) @ 2011 01 21, 22:34)
Oi kaip anksti smile.gif  Saunuoles.

su tokio amziaus sekasi paprastai geriau, nes vaikui vien jau sedeti yra nauja ir idomu smile.gif
Atsakyti
As buvau gavusi patarima nuo mazens stebeti maziu, ir itarus kad kakinasi sakyti ka nors panasaus i "kaku kaku"... Galvojau nesamone, bet maniskis labai israiskingai viska dare, tai suprasi nebudavo sunku, tada ir pasakydavau kartu tuos stebuklingus zodzius smile.gif. Rezultatas toks, kad dabar (11 men) pries einant i lauka paprasau maziaus pasistengti ir...yra smile.gif. Ta pati su visom sauskelnem pradejom daryti ant puodo..smile.gif. Gal ilgainiui ir sauskelnes liks svarios. O siaip, tai kai ateina vaiko supratimo laikas, tai ir pradeda i ta puoda normaliai daryt... Mano dukterecia buvo sodinama nuo 7-8 men, lyg ir suprasdavo, ko norim, bet nelabai kas pagal ta nora gaudavosi... O paskui viena diena grieztai atsisake dedamu sauskelniu ir viskas buvo ok smile.gif.
Skirtingos tos istorijos, bet juk visos su gera pabaiga?!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 20, 23:54)
mociutes tai nerealiai spaudzia ant tu puoduku, pacios turbut gerokai privargo su vysiklais ...
tai ir maniskius dabar terorizuoja

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nu jo mus ir terorizuoja gražia forma biggrin.gif , kad po mėnesio sodinčiau, tuoj primena, kad vieniems anksti priprato, kaip kitiems, bet visi vaikai skirtingi. Kitos mamos perlenkia lazdą sodina ir laiko vargšelius terliuziukus susodintus, tie jau puoduko pradeda bijoti, kitos per vėlai ir, net nekvaršina galvos, mat laiko neturi, manau čia kiekviena mama turi rasti aukso vidurį savo vaikeliu, nes jie visi skirtingi, taip, kaip visiems skirtingai dantys dygsta, pradeda sėdėti, ropoti, vaikščioti, kalbėti...
Atsakyti
QUOTE(BOTE @ 2011 01 08, 13:38)
kiek esu girdejus, kad nuo 6 menesiu.

As skaiciau straipsni, kad pirmiausia reikia kudiki pratinti sysioti i kriaukle ar vonia, ir geriausia tuo uzsiimti nuo 4 men. o ant puoduko sodinti nuo 10 men.
Atsakyti
Mes pradejom sodinti 10 men, kol kas tik keleta dieneliu, bet vaikas nebijo, pasisioja ir jau siandien pakakojo thumbup.gif As manau jau jis supranta ka cia padare, bet aisku, dar sisioja ir i pampersa. Bandem ir anksciau, bet verkdavo pamates puoduka. Taip kad tikrai, kiekvienas vaikas individualus ir nera vienos teisingos datos. 4u.gif
Atsakyti
http://www.tindirind...aryti-i-puoduka

sėkmės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes kazkur nuo 8 menesiuku pradejom sodinti savo mazyli,bet kad jisai labai jau ant jo zaidzia smagiai ir manau dar nei pro kur nesupranta,kad ant jo atsisedus reikia iskarto atlikti savo reikalus,nors pasedi vaikutis ir pakakoja ir pasysioja visada,bet jam reikia buti virnam ir labai susikaupti biggrin.gif
Atsakyti
o as savo didyji pradejau sodint nuo kokiu 7 men...viskas buvo puiku kol nepradejo vaikscioti 10,5 men biggrin.gif tada supratau, kad cia bergzdzias reikalas buvo biggrin.gif nuo 1,5 metu pradejom intencyviai pratint (net ir su pyktumais siek tiek).. buvo sunkiai, bet nuo 1 m. 10 men atsisakem visiskai pampersu smile.gif mano nuomone, laukt kol vaikas pats prades prasytis ar jam tai patiks... na, nezinau... tikrai man butu geda buve jei mano vaikas 2,5 metu dar su pampersu eitu... ar nakti ji naudotu... bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
mazajam mano dabar 9 men, tai dar net nesodinu..nors puodas ji labai traukia ax.gif bet protelis dar matos tikrai netoks, kad suvoktu reikalo esme blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seza: 28 sausio 2011 - 13:53
As savo mazaji nuo metuku pradejau ant puoduko sodinti. smile.gif Ir galiu pasakyti, kad jis visai nieko pries buvo. biggrin.gif Dabar jam 1m1men. atsisedam ant puoduko be piktumu, kartais ir su kelnytem, kartais pliku dupciuku. biggrin.gif Sedet sedi ir gali ilgai sedi sau patenkintas, tik tiek, kad po kol kas dar nieko nepadaro, bet manau, iki 18men. pasieksim norimo rezultato. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš sodinti pradėjau kažur nuo 8,5mėn. Pirmą karą atsisėdus jau padarė sssss...smile.gif) Dabar sodinu pries pamperio keitimą,o ryte padaro rimtą reikalą visada atsisėdus. Bet pati dar nesiprašo,nekartoja žodžio "SSS",nors dabar jai jau beveik 11mėn:)
Atsakyti
visu pirma vaikai iki 1,5metuku nekontroliuoja dar slapimo !! o ilgas sedejimas ant puodo gali tureti ne kokiu padariniu,kaip isvarzos ir t.t.t. taip kad mamos is didelio rasto neiseikit is krasto unsure.gif

labai jau skubat kad vaikai uzaugtu...

sekmes 4u.gif
Atsakyti