Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių mėn. sodinam ant puoduko?

Mes dar nesodinam ir puodo net neturim, manau per anksti. Cia daugiau zaidimas mamai, sysiu gaudyt ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2012 07 31, 22:35)
Mes dar nesodinam ir puodo net neturim, manau per anksti. Cia daugiau zaidimas mamai, sysiu gaudyt ir t.t.

zaidimas,zaidimas bet vaikiuka zaidimu labai greitai suvilioji,nepamastet apie tai? ax.gif mes puoda pirkom gal kaip buvo mergaitei apie 6men,pasodindavau duodavau ka zaist y rankas jau isgirsdavau kad sisioja tai plodavau rodydavau dideli dziaugsma kaip yra smagu sisioti ant puodo,budavo linksma vaikui paciam,todel manau nera blogai kuo anksciau tai daryti tada vaikas bent nebijo puodo kaip kiti...
Atsakyti
Sodinu mazdaug nuo 4.5 men. Dabar mums 10 men. Nezinau kodel ir kaip, bet jis man padaro beveik visada. Kaku jau kokius 2 men i pampersa nepadare, nes as pamatau, kad stena ir sodinu, o kartais atrodo visai nieko nenori, bet pasodinu ir tada padaro kakuti graziausiai. Sodinu reguliariai, kokius 5 kart per diena. Visada puodukas pilnas. Nors sako kad nesupranta maziukai tokie, bet kazkaip kitaip matyt suveikia.
Atsakyti
Aš sodinu nuo 8mėn. ir be problemų viską padaro, tik pamatau kad stena iš kart ant puoduko thumbup.gif
Atsakyti
mum db 8men,tai ant puoduko sedam nuo 7men,kaku visad padarom i puoduka,o sysiu atsikele ir laikas nuo laiko vis pasodinu,nes naudojam daugkartines sausklenes,tai dazniau pasodinu 4u.gif sedim puikiia,net pastebejau,kai sysiu padaro,pradeda muistyti sant puoduko,pakeliu vaika,o ten sysius jau 4u.gif
manau maziau vargo paskui turesiu pratinant,nes jam tai tamps laikui einant rutina,kaip va atsisedus i vezime reikia prisisegri thumbup.gif kazkur straipsni skaiciau nesenai,kad vis del to vaikus reik nuo anksciau sodint,nes ilgai laikymas su pampiu vaika klaidina,jam kokius du metus iprasta but su pampiu,i ji kazka daryt ir nuolat but sausam,o viena diena mama sumasto kad laikas sesti ant puoduko ir vaikui sukelia stresa,nes jis iprates kitaip,nesuvokia kad slapia reikaliuka reik daryt kitur
Atsakyti
Musu pirmasis kartas buvo 7 menesiu. Pirmos dvi dienos praejo sklandziai,paskui del kazkokiu priezasciu puodukas pasidare nedraugas.rekia klykia, riecias ir neseda.Tuoj pat sodinimus nutraukiau,kad nevaryt vaikui streso ir puoduko nepaverst baubu. Pabandziau po savaites - rezultatas tas pats. Dar po poros savaiciu,dar neseda..o paskui kazkuri ryta pabandzius jau pavyko pasedeti.Kad situacijos neastrint,kolkas sodinu tik is ryto - tada uztikrintai gaunasi didelis reikalas ax.gif pastebejau,kad vaikui taip pat pradejo imti azartas ir atsistojus kazka ten rasti lotuliukas.gif tik atsistoja,ir jau sukas ziureti,kas gavos biggrin.gif Manau kad po truputi ateis ir sarysis, kad randa ten kazka, kai pastena smile.gif Po truputi sedejimus dazninsiu. Beabejo,neesu naivi - vaikas tikrai padaro dar nesamoningai, taciau noriu,kad samoningejant puodukas butu visiskai aiskus ir elementarus dalykas..pritariu nuomonei,kad istraukus ji pusantru ar dveju metu vaikiukui jis gali sukelti bereikalinga stresa. Zinoma,nereikia duoti su puoduku zaisti,nes jis kels kitas asociacijas,taciau po truputi su juo susidraugauti manau jau galima. Be to,siai dienai net ir vienas sutaupytas pampersas i diena jau didelis pliusas seimos biudzetui lotuliukas.gif
Atsakyti
su puoduku zaidziu nuo 7 men. Aisku cia didziausias darbas mamai, o ne vaikui kol kas smile.gif sysiu po miego pagaunam ir siaip kartais kai sedim...o kaku jau is veido suprantu kada nori smile.gif
Manau vaikas dar ilgokai nemokes sulaikyti siu reikalu, bet uztat informacija jam tikrai rasosi i galva ir ateityje tai bus tikrai tikrai lengviau. Bent jau man labai nefainai kai 3 metuku vaikiukai su pampersais laksto...
Atsakyti
Aš pradėjau sodinti prieš kokią savaitę.. kai tik suėjo 6 mėnesiai, nuėjom į parduotuvę, nusipirkom puodą ir bandom su juo draugauti smile.gif Mano tinginiukas dar netvirtai sėdi, todėl statau puodą sau ant kelių ir sodinuos mažiuką.. taip sėdim, kol zuikiui nenusibosta. Pasysiot pavyksta, kaku padaryt dar nesigavo smile.gif

Aš taip pat norėčiau kuo anksčiau pampersų atsisakyti.. ir manau, kad vaikui vis tiek fiksuojasi, kai anksti pradedamas pratinti.
Atsakyti
nupirkau puoduka chicco,ten tik maziausiai yra nuo 18 men,pasiskaiciau paklausiau pazistamu ir gyd. sako jeigu per anksti sodint tai paskui apie 2 metukus buna pas juos protestuoja,tai manau iki tu 1.5 metuku ir palauksiu kaip pagal instrukcijas,matau kad dabar mum 1 ir jis nieko dar nesupranta...smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį puoduką nupirkom 1metukų proga. 13mėn ji jau pati prašydavo "sysyyy", kad pasodinti ant puoduko. Nors iki to laiko viskas buvo tik žaidimo forma.. Vis klausdavau ar nori sysiu ir stebėdavau kaip ji reaguoja... Ir palaipsniui ji jau pati pasiprašė be jokio spaudimo, nervų ar panašiai ax.gif
Atsakyti
Mano pupa nuo 8 menesiu pradejo sedet ant puoduk. Jau dvi savaites su juo draugaujam. Kai tik nori kaku iskart man i akis ziuri ir stena. Sysia kai pasodinu visada padaro. Nakti net prabudus verkt pradejo, tik pasodinau iskart didele bala padare smile.gif Diena migdau be sauskelniu ir ismiega sausa, o kai pabunda iskart ant puoduko. Nezinau kaip ilgai cia mums taip seksis.
Pastebejau, kad puodukai kreslai skirti didesniems vaikams, o paprasti puodukai kaip varles, ruoniai ir taip toliau geriau mazesniems, nes juos apsizergia ir pasilaiko uz gyvuno galvytes smile.gif
Sekmes draugaujant su puodukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2012 09 02, 11:39)
nupirkau puoduka chicco,ten tik maziausiai yra nuo 18 men,pasiskaiciau paklausiau pazistamu ir gyd. sako jeigu per anksti sodint tai paskui apie 2 metukus buna pas juos protestuoja,tai manau iki tu 1.5 metuku ir palauksiu kaip pagal instrukcijas,matau kad dabar mum 1 ir jis nieko dar nesupranta...smile.gif

sodinau pirma dukra nuo 7 men, jokiu protestu nebuvo. Nors sisiuka retai pagaudavau, bet sedimas ant puoduko tapo kasdieniniu neisvengiamu ritualu.Pati ant puodo prasytis pradejo1m, ir 2 men. Tad netikiu jokiais gydytoju ismislais kad iki 2 metu vaikai nesugeba prasytis ant puoduko. Kad vaikai kuo ilgiau butu su sauskelnemis suinteresuoti sauskelniu gamintojai, o gydytojai....na patys zinom pagal kieno dudele soka biggrin.gif
Atsakyti