Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių mėn. sodinam ant puoduko?

Planuoju pratinti ant puoduko, kai tik prades sedeti, tai apie 5 men. Manau nebus lb sudetinga man, nes ir db beveik visus sysius i kriaukle padarom, naturalia higiena praktikuojam, nors kaku tik i pampersa smile.gif Gudrus tie maziukai, net nustembu kartais:)
Atsakyti
Mes irgi ilgai prie puodo pratinome, visą vasarą dar į kelnes sisiodavo ir po to dar kokie metai vis nesiprašydavo, jei pasodini-padaro, jei užsibėgioja -tai viską daro į kelnes. Tik nuo kokių dviejų metų pradėjo jau nebedaryt į kelnes
Atsakyti
Mes ant puoduko pradėjom sėstis nuo 8mėn., bet darom ten tik kakų biggrin.gif
Man net nebūtų į galvą atėję jos sodinti, kažkaip maniau, kad per anksti...Bet pastebėjau, kad jai sunku pasituštinti į pampersą ir dar sėdint...Na galvoju pabandysiu...Ir nuo pirmo karto pavyko thumbup.gif Nei išsigando mažė, nieko, sėdi sau kaip soste patenkinta. Tai pasodinu po kiekvieno valgymo (o kartais net pavalgyt nespėjam, jau reikia bėgt pas 'ančiuką'). Aišku buvo kelis kartus kad 'nelaimė' įvyksta, nesuspėjam ir į pampersą padaro, bet manau vis tiek pradžia gera. Dabar mums 11mėn. Pasitaiko kad ir sysiuką padaro, bet čia jau laimės dalykas kaip sakau biggrin.gif Manau realiai vaikas ne anksčiau kaip kokių 1,5-2metukų supranta, kad reik pasiprašyt ir kad nedaryt į kelnes. Žiūrėsim, kaip čia mums seksis sauskelnes pamiršt smile.gif
Atsakyti
Sodinti ant puoduko pradejau nuo 6men, kartais gaunasi padaryti.
Atsakyti
Mes ant puoduko pradejom sodint nuo 1.9 kazkur, paskaicius cia ir palyginus tai jau labai velai blush2.gif sunkiai sekesi susidraugaut su puoduku.Visiskai jo atsisakem gal tik 2,3 men.
Atsakyti
Dukra pradejau profilaktiskai (po valgio ir miego) sodinti, kai ji pati tvirtai sedejo. kazkur 7 men. o rezultata reguliariai pradejau gauti (rytini didyji reikala) kazkur nuo 11 men. o pati pradejo aiskiai suprantamai prasytis nuo 1.5metuku.
Atsakyti
Mes su puoduku draugaujam nuo 6men, kai pats tvirtai sedet ismoko. Rezultatai buvo puikus, praktiskai viska atlikdavo i puoduka kazkur po geru dvieju menesiuku, sodindavom kas valandziuka. Na bet dabar maniskiui kazkas susviete... nesedi visai, visas issiriecia kai bandai sodinti, mums 11men. Kazkoks tarpsnis uzejo, neverciu ir sedam ant puodo tik po miegelio. Po menesiuko vel bandysim susidraugaut su puoduku 4u.gif
Atsakyti
as turiu 3 vaikus ir du vyresnius sodinau nuo metu
Atsakyti
mes irgi nuo 8mėn pradėjom daryt kaku ant puodo,na o kai nenori kaku,tai padaro sysiu. biggrin.gif
o iki anksčiau tai puodo bijojo,aš sodint pradėjau,kai jau tvirtai ėmė sėdėt,kažkur nuo 7mėn,tik kad rėkdavo iškart ir rankas tiesdavo.tekdavo padėt kokiai savaitei į šoną ir taip iki 8mėn.o kartą kai padarė kaku,pamatė,kaip paprasta ir lengviau nei į pampį ir viskas.kakojam tik į puoda db. thumbup.gif
tik nžn,kaip išmokyt parodyt ar pasakyt,kada jis nori ant puodo.kol kas tai tik iš išraiškos suprantu,kad jau nori,arba po valgio pasodini,ir padaro.
Atsakyti
pradejau mazdaug nuo 7men. sekesi puikiai, sodindavau ryte po miego, po pietu miegelio, ir siaip kada prisimindavau ar sugalvodavau. Nuo 1m4men. vaiksciodavo be sauskelniu.
Atsakyti
Mums 9 mėn ir bandom jau sėdėti, prieš porą dienų pirmą kartą padarė sysiuką į puoduką..Laimės visiems buvo, ypač man lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano panelė sodinama buvo nuo 8 mėnesių. Dažniausiai ryte atsikėlus. Taip po truputį pratinosi, o šiuo metu (1.8 metų) vyksta intensyvus darbas šiame reikale biggrin.gif
Atsakyti