Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių mėn. sodinam ant puoduko?

sveikos mamytes, o koki puoduka geriau pirkti?su muzikele ar be?ar tas ytakos jokios neturi?mums 7men, zadu jau pradeti sodinti, tik va neissirenkam puoduko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lostanke: 03 lapkričio 2011 - 18:03
QUOTE(lostanke @ 2011 11 03, 21:02)
sveikos mamytes, o koki puoduka geriau pirkti?su muzikele ar be?ar tas ytakos jokios neturi?mums 7men, zadu jau pradeti sodinti, tik va neissirenkam puoduko ax.gif

As norejau pirkti muzikini, bet taip jau atsitiko, kad nupirkom visiskai paprastuti, be jokiu "pribumbasu". Sunelis, atrodo, jau susiprato, ka su tuo puoduku reikia veikti, nes kiek pasodinu, tiek pasisioja. Gaila, kad dar nesugeba prasytis, siandien laikiau be sauskelniu, per ilgai ant puoduko nepasodinau, tai buvo mano knyga apsisiota dry.gif

Buvo tema apie muzikini puoduka, tik nepavyko rasti. Atsimenu, kad ten nemazai pasisakiusiuju gyre muzikinius puodukus, bet buvo ir tokiu, kuriu vaikai tos muzikytes issigasdavo.
Atsakyti
aisku.. nu jo gali ir issigasti, gal reikia pradeti nuo paprasto, paziureti kaip isvis jis ar pasedes ant jo, nes ziauriai aktyvus yra..
Atsakyti
Aš su vyresnėliu naudojau paprastą, buvo visai gerai
Atsakyti
Dukrytė pradėjo draugauti su puoduku (be muzikėlės) nuo 7.5 mėn. Ir mano didelei nuostabai ji taip greitai suprato puoduko funkciją - tikrai nesitikėjau smile.gif Aišku svarbu dažnai sodinti, o ypač gerai atsipalaiduoja žiūrėdama reklamas smile.gif Bet šiaip jau dabar net ir jų nereikia - kiek pasodinu - tiek padaro thumbup.gif
Atsakyti
kai tik tvirtai pradėjo sėdėti (7 mėn lygiai) nupirkom patį paprasčiausią puoduką iš Maximos už 6 Lt. Nuo to laiko rimtą reikalą tik ten daro (iki tol 3 mėn, kakodavo žviegdamas iš skausmo), o sisiuką, kai tik pasodinu ir padaro. Vakar (beveik 9 mėn.) net 7 val. dienos metu išbuvo sausas, nes spėdavau ant puoduko pasodinti thumbup.gif tikiuosi, kad taip ir toliau bus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 05 gruodžio 2011 - 09:26
mano mergytei jau 8mėn suėjo ir jau manau pats laikas mokintis jau ant puoduko sėstis, kuo anksčiau tuo geriau manau, pripras susipažins ir supras kur ką reikia daryti, kur ne smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat - kai pradėjo tvirtai sėdėti, tada ir pradėjau sodinti.
Atsakyti
Mums jau 9 men. bet dar nesodinu smile.gif
Atsakyti
Labas mamytes, mano berniukui jau 8men. bet dar galvoju leisiu jam leliuku pabuti, turiu nemazai pavyzdziu, kad nuo metuku pradejus sodint vaikutis greiciau supranta, kam tas puodukas reikalingas. Sveikinu tas mamytes, kurios jau pasiryzo ir sulauke rezultatu, tikiuosi ir mums nebus sudetinga. Dabar mes mokomes vaiksciot, visur kimbasi ir stojasi, tai manau, kad nereikia visko mokint iskarto. O del grojancio puoduko as nepritariu, poto i klozeta kai reikes pereiti gali buti problemu, na nebent jusu namie ir klozetai su muzika (juokauju) biggrin.gif
Atsakyti
oho, jau nuo 7 mėn. sodinat g.gif Akivaizdu, kad mums jau irgi reiktų pratintis smile.gif
Atsakyti
Mums 9 men. g.gif Kol kas sodinu ant puoduko tik rytais po nakties, nes labai megsta nuogu uzpakaliuku pabuti, o as nanau kad ir gerai truputi nuogam lovoje pasivartyti ir prasivedinti, o kad neprisisiotu, tai pries tai mes sedam ant puodo ir dazniausiai padarome biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kol kas sedame tik tiek, nenoriu per daug kankinti, dar spes g.gif
Atsakyti