Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Perrin @ 2011 01 15, 18:50)
Niekaip nesulaukiu, kuri gi pasirodys protingesne ir uzbaigs ta turgu  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Esu pamišusi dėl rusiškų filmų, o dar labiau dėl serialų thumbup.gif
Neseniai pabaigiau žiūrėt "Zdes kto to est" , gaila tik kad tęsinio reiks laukt iki pavasario rolleyes.gif Apie dvasias , bet toks užvedantis - kažin kuom pasibaigs rolleyes.gif

"Margoša" nerealus thumbup.gif Bet irgi sezonas jau baigiasi, kažin ar sekantis dar bus? ax.gif

"Zemskij doktor" , "Podarok sudby" , "Trava pod sniegom " , "Krysa" , "Bezumnoje svidanije" , "Devičnik" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

"Sudby zagadočnoje zavtro" superiškiausias, bet reikia tęsinio laukt wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 16 sausio 2011 - 09:44
vakar paziurejau 2 serialus.man patiko tai ir jum pasiulysiu blush2.gif http://rutracker.org...c.php?t=2671797 ir dar vienas http://rutracker.org...ic.php?t=645968 sitas patiko labiau,bet kai sakoma skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 01 16, 09:42)
Esu pamišusi dėl rusiškų filmų, o dar labiau dėl serialų  thumbup.gif 
Neseniai pabaigiau žiūrėt "Zdes kto to est" , gaila tik kad tęsinio reiks laukt iki pavasario  rolleyes.gif Apie dvasias , bet toks užvedantis - kažin kuom pasibaigs  rolleyes.gif

"Margoša" nerealus  thumbup.gif  Bet irgi sezonas jau baigiasi, kažin ar sekantis dar bus?  ax.gif

"Zemskij doktor" , "Podarok sudby" , "Trava pod sniegom " , "Krysa" , "Bezumnoje svidanije" , "Devičnikthumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

"Sudby zagadočnoje zavtro" superiškiausias, bet reikia tęsinio laukt  wub.gif

Šis labai patiko ir man thumbup.gif
Atsakyti
LOSTo (Dinge) gerbejoms rusiskas srialas 16seriju BASNIA (bokstas) thumbup.gif thumbup.gif grynai Losto stiliuky filmas. Sian damusiu ziure paskutines 4serijas.
Toms kas cia nemyli rusisko gyvenimo ar kokiu propagandu-galit ziuret-nieko panasaus nerasit. Mistika, susitikimai su sazine, intriga... Pirma serija kol isibegeja gal nelabai, bet paskui itraukia, siuzetas vyniojas, o kai atrodo, kad jau viskas tampa aisku-staiga viskas apsivercia ir vel pasidaro nebeaiskus chaosas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parsisiunciau eilini seriala ir pasigavau virusa blink.gif doh.gif
dabar mano kompas iskeliavo pas daktariuka verysad.gif
Greiciau baigtusi kontraktas su BT, pasiimsim nauja interneta, galesiu ir as ziureti online thumbup.gif
Pasiguodziau.. ax.gif
Atsakyti
va tai tau doh.gif o tai antivirusinė nepadėjo?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 22, 14:52)
va tai tau doh.gif  o tai antivirusinė nepadėjo?

Pagaut, pagavo, o panaikinti tai as nemoku. Iskeliavo pas meistriuka, tikiuosi viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 01 16, 09:42)
Esu pamišusi dėl rusiškų filmų, o dar labiau dėl serialų  thumbup.gif 
Neseniai pabaigiau žiūrėt "Zdes kto to est" , gaila tik kad tęsinio reiks laukt iki pavasario  rolleyes.gif Apie dvasias , bet toks užvedantis - kažin kuom pasibaigs  rolleyes.gif

"Margoša" nerealus  thumbup.gif  Bet irgi sezonas jau baigiasi, kažin ar sekantis dar bus?  ax.gif

"Zemskij doktor" , "Podarok sudby" , "Trava pod sniegom " , "Krysa" , "Bezumnoje svidanije" , "Devičnik"  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

"Sudby zagadočnoje zavtro" superiškiausias, bet reikia tęsinio laukt  wub.gif

Ką tik pabaigiau šitą, super thumbup.gif
Dar nemačiau, arba tikrai niekas neminėjot - "Serafima prekrasnaja" thumbup.gif thumbup.gif
O gal aks duos nuorodą, girdėjau kad neblogas serialas, komedija "Garažy" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 02 07, 23:41)
girdėjau kad neblogas serialas, komedija "Garažy" g.gif

na, asmeniskai man, pora seriju buvo labai super, o kitos visiskai siaip sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 02 07, 23:41)
Ką tik pabaigiau šitą, super  thumbup.gif
Dar nemačiau, arba tikrai niekas neminėjot - "Serafima prekrasnaja" thumbup.gif  thumbup.gif
O gal aks duos nuorodą, girdėjau kad neblogas serialas, komedija "Garažy" g.gif

Superinis šitas, irgi labai labai patiko thumbup.gif Tik buvau pamiršusi parašyti blush2.gif Dabar pradesiu ziuret "Vse dlia tebia Vika" bigsmile.gif
Atsakyti
Na, ka gi, baigiu ziureti "Sila pritiazenija"
Sakyciau siaip sau, ta pati per ta pati, visas 60 seriju doh.gif Bet, kad jau buvau parsisiuntusi, tai klausau biggrin.gif
Bandysiu ziureti "Serafima prekrasnaja" rolleyes.gif
Gaila, kad "Margosa" baigesi, kiek zinau dabar pagrindine aktore filmuojasi naujame seriale "Babosy" ar kazkaip panasiai hihihi.gif
Atsakyti