Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 06 13, 14:42)
O kurią Katią čia žiūrint,nes kinozale man čia jų visokių išmetė  g.gif

As is cia siunciu smile.gif

paziurejau Neliubimyj ir Verbnoje voskresenije,patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2011 06 13, 15:02)
As  is cia siunciu smile.gif

paziurejau Neliubimyj ir Verbnoje voskresenije,patiko smile.gif

labai noreciau is ten parsisiusti,bet vat reikalauja rusiskom raidemis kodo,o mano rusiskom neraso. kaip dar galima parsisiusti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
rusiska klaviatura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2011 06 15, 15:32)

dekui tau,bet as muset perdaug ziopla,nes man nu neiseina,gryba pjaunu verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 15, 16:03)
dekui tau,bet  as muset perdaug ziopla,nes man nu neiseina,gryba pjaunu verysad.gif  verysad.gif

Tai,kad ten nėra ką pjaut:su pele spaudai rusiškas raides,lange rašosi tekstas,kurį paskui nusikopini ir dediesi kur tau reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 06 15, 16:12)
Tai,kad ten nėra ką pjaut:su pele spaudai rusiškas raides,lange rašosi tekstas,kurį paskui nusikopini ir dediesi kur tau reikia  mirksiukas.gif

nusikopinti ir parasyti tai iseina,bet ten su parsisiuntimu man nesigauna g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2011 06 15, 18:48)
nusikopinti ir parasyti tai iseina,bet ten su parsisiuntimu man nesigauna g.gif  g.gif  g.gif

O utorrent programą savo kompiuteryje turi?
Atsakyti
"Серафима прекрасная" - nu gi neblogas serialas,kelias serijas pažiūrėjom smile.gif bet negaliu pasakyt,ar juoktis ,ar verkt dėl to filmo doh.gif aš tai tikrai taip kaip Serafima nesielgčiau.Kaip anonsavo filmą :apie stiprią moterį,aš gal sakyčiau- kvailą
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 16, 20:06)
"Серафима прекрасная" - nu gi neblogas serialas,kelias serijas pažiūrėjom smile.gif bet negaliu pasakyt,ar juoktis ,ar verkt dėl to filmo doh.gif aš tai tikrai taip kaip Serafima nesielgčiau.Kaip anonsavo filmą :apie stiprią moterį,aš gal sakyčiau- kvailą

aš parsisiunčiau, pažiūrėjau į tą pagrindinę heroję, nu "nelimpa" man ji ir ištryniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 16, 20:06)

Aha,buvo vietų,kai nervino elgesys,bet filmas yr filmas ir man tai jis patiko.Dar ir nublioviau porą sykių blush2.gif
Atsakyti
Siandien baigiau ziureti Katia thumbup.gif patiko.Dabar galvoju ka cia dar atsiusti g.gif
Atsakyti

"Серафима прекрасная" man labai patiko thumbup.gif
Neeiline istorija, neeilinis personazas. Nors paciai kazkaip pradzioj kliuvo, kad ne grazuole ta Serafima, bet tai ir yra filmas apie eilinius zmones, kuriems sekasi arba ne.
Tikrai verta paziureti, seriju ne daug ir neprailgsta.
Siandien "praklausiau" "Tolko ty"
http://kino-dom.tv/o...iya-onlajn.html
su musu Agne Ditkovskyte. Nezinau ar rekomenduociau, jau ne karta matyta, girdeta serialu, filmu istorija g.gif
Atsakyti