Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

Vesta:6 vakar issiaiskinau, kad truputi mus suklaidino del serialo "1942" g.gif Nes sitas ir yra antras sezonas, pirmas vadinasi "1941" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 02, 00:37)
g.gif  O antra dalis vadinasi taip pat? Nes kur as ziuriu, yra tik viso 16 seriju  unsure.gif
Toks puse velnio, bet nemazai kliurku grynai rezisuriniu.

Suklaidinau cia du sezonai: pirmas "1941" ir kitas "1942". Kazkas prase nuorodos, bet as ziuriu per musu vietinę miesto "media"...
Papildyta:
Oi jau atsakyta, sorry...
Ar patinka šitas serialas? Aš tai jau pratęsimo laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 06 06, 15:43)

Ar patinka šitas serialas? Aš tai jau pratęsimo laukiu biggrin.gif

Puse velnio tongue.gif Tik tokiu juokingu dalyku neisvengta kaip, vaziuoja zmogus su didziausia barzda masinoj, o is jos islipa svariausiai apsiskutes lotuliukas.gif ir pan.
Atsakyti
Perrin dekoju 4u.gif 4u.gif ir kitom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 06 05, 20:57)

sitas labai geras "Svoja pravda" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Perrin @ 2011 06 05, 00:50)
Gal online galite per kur rekomenduoti?

as dazniausiai per cia ziuriu online
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 06, 17:03)
Puse velnio  tongue.gif  Tik tokiu juokingu dalyku neisvengta kaip, vaziuoja zmogus su didziausia barzda masinoj, o is jos islipa svariausiai apsiskutes  lotuliukas.gif  ir pan.

xi xi xi biggrin.gif nepastebejau. Tiesa pasakius man 1941 buvo vidutiniskas, bet 1942 tai baisiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 06 07, 07:55)
xi xi xi  biggrin.gif nepastebejau. Tiesa pasakius man 1941 buvo vidutiniskas, bet 1942 tai baisiai patiko.

Cia, kai ta vokieciu karininka laike parise po medziu ir veliau vaziavo su Muxa i miesta, tai i masina dar lipo su nebloga barzda, o jau prie uztvaros galva iskiso su svariausiai apskustu veideliu hihihi.gif
Ir atkrepkit demesi i moteru veidus, visos tobulais antakiais bet kuriam seriale ar apie kara ar pokari lotuliukas.gif net vyrai ir tie nepriekaistingais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 09, 15:27)

Ir atkrepkit demesi i moteru veidus, visos tobulais antakiais bet kuriam seriale ar apie kara ar pokari  lotuliukas.gif  net vyrai ir tie nepriekaistingais  lotuliukas.gif

Ir su manikiūrais nail.gif , net gerianti Karmen iš obuoliukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 06 09, 14:41)
Ir su manikiūrais  nail.gif , net gerianti Karmen iš obuoliukų  bigsmile.gif

Aga bigsmile.gif MB juokesi, kad karo metas, gyvena miske, o panages svaruteles nors nagu ilgis tikrai ne kaimietiskas hihihi.gif
Dabar ziuriu "Vchera konchilas voina" tai is sukuosenu juokas ima, plaukai blizga, vyrai siuolaikiskai apkirpti, viena moteriske trumputeliais kirpciukais siuolaikiskais, madingais biggrin.gif Zinoma, tai tik detales, bet is to aisku, kad serialus kaip blynus kepa.
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 06 09, 16:14)
Aga  bigsmile.gif  MB juokesi, kad karo metas, gyvena miske, o panages svaruteles nors nagu ilgis tikrai ne kaimietiskas hihihi.gif
Dabar ziuriu "Vchera konchilas voina" tai is sukuosenu juokas ima, plaukai blizga, vyrai siuolaikiskai apkirpti, viena moteriske trumputeliais kirpciukais siuolaikiskais, madingais  biggrin.gif  Zinoma, tai tik detales, bet is to aisku, kad serialus kaip blynus kepa.

Užtat turim ką žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Ziuriu kažkurios merginos rekomenduotą "Серафима прекрасная" tai labai patinka thumbup.gif vietomis ir pyktis ima, ir juokas, ir džiaugsmas.Taip,kad kas nematėtė tai siūlau pažiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2011 06 10, 09:36)
Ziuriu kažkurios merginos rekomenduotą "Серафима прекрасная" tai labai patinka  thumbup.gif  vietomis ir pyktis ima, ir juokas, ir džiaugsmas.Taip,kad kas nematėtė tai siūlau pažiūrėti  mirksiukas.gif

Jo jo, neblogas. Čia buvo mano pirmas serialas tongue.gif
Atsakyti