Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Perrin @ 2011 05 29, 21:20)
siuo metu dar ir "Vkus granata" ziuriu, tai pabaigsiu tik del to, kad jau ne pirma rekomenduota nedaziuriu, bet siaip per daug jau "muilo", man tai grynai meksikietiskas variantas. Na, gyvenime juk taip nebuna...  ax.gif  Zinoma, tai tik mano nuomone, juk dauguma labai isgyre.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O as galvojau, kad man su galva negerai lotuliukas.gif Tiek visi isgyre, net mano mama rekomendavo, isijungem, paziurejom kokias 6 serijas ir...isjungem, tikrai nebeziuresim ir nesikankinsim. Sio serialo mintis-labai gera, bet vaidyba tokia prasta, taip matosi, kad vaidina, kad netikroviskai isspaudzia zodzius, jog daro seriala tiesiog nemalonu. blush2.gif

O stai mama rekomendavo pasiziureti "Siudbi zagadocnevo zavtra", tai galiu pasakyti, kad uzkabliavo ir mane, ir vyra, kas vakara sedim issizioje, praziurim po kelias serijas drinks_cheers.gif Kas patinka, kad vaidina tikroviskai, neistestas, tera tik 16 seriju.
Atsakyti
Anzelika tikrai labai idomus. Ir Pautina!
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 06 01, 06:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif O as galvojau, kad man su galva negerai lotuliukas.gif Tiek visi isgyre, net mano mama rekomendavo, isijungem, paziurejom kokias 6 serijas ir...isjungem, tikrai nebeziuresim ir nesikankinsim. Sio serialo mintis-labai gera, bet vaidyba tokia prasta, taip matosi, kad vaidina, kad netikroviskai isspaudzia zodzius, jog daro seriala tiesiog nemalonu. blush2.gif
----
O stai mama rekomendavo pasiziureti "Siudbi zagadocnevo zavtra", tai galiu pasakyti, kad uzkabliavo ir mane, ir vyra, kas vakara sedim issizioje, praziurim po kelias serijas drinks_cheers.gif Kas patinka, kad vaidina tikroviskai, neistestas, tera tik 16 seriju.

Man ir vaidyba uzkliuvo, bet dar ir ta dazna serialu mintis, kad pagrindine heroja isimyli visi kas tik i ja pasiziuri, jau taip toli nuo realybes.. Tokius "ziuriu" virtuvej gamindama, bi tik kas zyztu biggrin.gif
---
O sita uzsirasysiu i atminti, kai baigsim su MB ziureti "1942". Po kol kas neblogas, bet dar mazai seriju praziurejau, kad daugiau komentuoti. Bet va sitokius jau reikia ziureti, neuztenka klausyti.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 06 01, 07:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif O as galvojau, kad man su galva negerai lotuliukas.gif Tiek visi isgyre, net mano mama rekomendavo, isijungem, paziurejom kokias 6 serijas ir...isjungem, tikrai nebeziuresim ir nesikankinsim. Sio serialo mintis-labai gera, bet vaidyba tokia prasta, taip matosi, kad vaidina, kad netikroviskai isspaudzia zodzius, jog daro seriala tiesiog nemalonu. blush2.gif

Man irgi pirmos serijos buvo nelabai, bet kazkur nuo 7 pradejo labai patikti. Perziurejau Бомбила, na eilinis saudo - gaudo. Sioks toks siuzetas yra. Siaip, kas megsta kriminalinius, gal ir nieko. Bet ne itin rekomenduociau.

Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 05 25, 12:53)
"1942"  serialas. (2 dalys po 16 serijų), gerulis, jei kam patinka apie karą, na ten ir meilės istorijos sukasi. II dalis dar geresnė, negali atsiplėšti, įtampa. Na rekomenduoju, ypač,kas mėgsta apie tokį laikmetį filmus.

g.gif O antra dalis vadinasi taip pat? Nes kur as ziuriu, yra tik viso 16 seriju unsure.gif
Toks puse velnio, bet nemazai kliurku grynai rezisuriniu.
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 06 01, 08:23)
Anzelika tikrai labai idomus. Ir Pautina!

Pritariu del Анжелика tikrai geras thumbup.gif o kita mastau perziureti, jei sakote geras gal vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Я тебя никому не отдам, patiko. Neprailgo, siužetas yra. Tikrai nebloga melodrama. Ačiū rekomendavusiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 06 04, 18:23)
Peržiūrėjau Я тебя никому не отдам, patiko. Neprailgo, siužetas yra. Tikrai nebloga melodrama. Ačiū rekomendavusiems  4u.gif

Na jau siunčiuosi
Atsakyti
Gal kas mate Банды? Galvoju ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 06 04, 17:23)
Peržiūrėjau Я тебя никому не отдам, patiko. Neprailgo, siužetas yra. Tikrai nebloga melodrama. Ačiū rekomendavusiems  4u.gif

Gal online galite per kur rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 06 04, 19:53)
Gal kas mate Банды? Galvoju ziureti.

neblogas,kriminalinis
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 06 01, 07:47)

įmeskite nuorodą, nerandu mirksiukas.gif
Atsakyti