Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

"1942" serialas. (2 dalys po 16 serijų), gerulis, jei kam patinka apie karą, na ten ir meilės istorijos sukasi. II dalis dar geresnė, negali atsiplėšti, įtampa. Na rekomenduoju, ypač,kas mėgsta apie tokį laikmetį filmus.
Papildyta:
Oi dar vos vieno perlo nenuslėpiau: "Vchera konchilas voina", kaimas, ką tik po karo, skurdas, meilės...Superinis serialas, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2011 05 23, 14:32)
dabar žiūriu 'INDUS' irgi visai fainas,turi patikti toms ,kurios nori
šiek tiek aštresnio siužeto mirksiukas.gif  thumbup.gif

Seniai žiūrėjus,bet taip pat labai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man dar visai nieko "Apostol", gal labiau subalansuotas vyrams, bet visai nieko ir moterims biggrin.gif
Atsakyti
Man patiko Нелюбимый
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 05 29, 15:45)
Man patiko Нелюбимый
wub.gif

Dar vienas i favoritus bigsmile.gif Apmazinu, apmazinu ver vel prisikaupia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trojana @ 2011 05 25, 13:53)
Oi dar vos vieno perlo nenuslėpiau: "Vchera konchilas voina", kaimas, ką tik po karo, skurdas, meilės...Superinis serialas, labai patiko.

įmeskite nuorodą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai geras serialas "Igra" kriminalinis, bet super smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju "Sonka, Zolotaja ruchka" http://kino-dom.tv/o...ony-onlajn.html
Tiems kam patinka tikroviski filmai, o ne pasakos apie stebuklinga meile. Sitas tikrai ne tipinis, bet labai geras, apie garsia vagise. Abu su MB ziurim, nesulaukiam vakaro.
Beje, man tikrai kazkas ne taip biggrin.gif siuo metu dar ir "Vkus granata" ziuriu, tai pabaigsiu tik del to, kad jau ne pirma rekomenduota nedaziuriu, bet siaip per daug jau "muilo", man tai grynai meksikietiskas variantas. Na, gyvenime juk taip nebuna... ax.gif Zinoma, tai tik mano nuomone, juk dauguma labai isgyre.
Atsakyti
Dar įdomus pasirodė Я тебя никому не отдам thumbup.gif
Atsakyti
dar patiko "visel jozik iz tumana",toks l.fainas,gyvenimiškas ir ne per ilgas,4 serijų.
rekomenduoju mirksiukas.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 05 29, 16:45)
Man patiko Нелюбимый
wub.gif

man irgi labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniska @ 2011 05 30, 12:15)
Dar įdomus pasirodė Я тебя никому не отдам  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siulau paziureti si seriala Anzelika

ir dar vienas is geresniu tai
Pravo na pomilovanie sio tik 4 serijos
Atsakyti