Ziurejau Дом с сюрпризом (2009). Ypac fainai vaidina tas senukas (Всеволод Шиловский)
QUOTE(visgi @ 2011 05 14, 09:03)
Ziurejau Дом с сюрпризом (2009). Ypac fainai vaidina tas senukas (Всеволод Шиловский)
Pritariu del senuko
bet siaip nelb patiko serialas toks banalokas
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 05 11, 17:23)
Žiūriu dabar ''solnečnaja stotona ulicy''-žiarūs pokario laikai, tarybiniai laikai, man patinka.
Aišku favoritas- ''rajskije jabločki''.
Patiko ''dve sudby'' bet jau buvau mačiusi dalį, tai nebebuvo taip įdomu.
''prokliatyj raj ''- nelabai patiko, žiūrėjau, kad jau parsisiunčiau, bet....neįbedusi akių į kompą , šiaip besitvarkydama
''vera, nadežda,liubov'' - labai patiko, įpač pirmosios serijos, pokaris, žmonės kitokie.......
''verbnoje voskresenje''- pabaiga nelabai man patiko
''dydi so mnoi''-patiko, truputį nuspėjamas , lengvas toks.
labai geras ''v lesax i gorax'' - senoji Rusija, gražu žiūrėti , buitis, žmonių santykiai- labai net puikus serialas.
''Belyje rozy nadeždy''-labai vidutiniškas, na fonui kažką veikian tinkamas
Aišku favoritas- ''rajskije jabločki''.
Patiko ''dve sudby'' bet jau buvau mačiusi dalį, tai nebebuvo taip įdomu.
''prokliatyj raj ''- nelabai patiko, žiūrėjau, kad jau parsisiunčiau, bet....neįbedusi akių į kompą , šiaip besitvarkydama
''vera, nadežda,liubov'' - labai patiko, įpač pirmosios serijos, pokaris, žmonės kitokie.......
''verbnoje voskresenje''- pabaiga nelabai man patiko
''dydi so mnoi''-patiko, truputį nuspėjamas , lengvas toks.
labai geras ''v lesax i gorax'' - senoji Rusija, gražu žiūrėti , buitis, žmonių santykiai- labai net puikus serialas.
''Belyje rozy nadeždy''-labai vidutiniškas, na fonui kažką veikian tinkamas
rajskije jabločki'', ''vera, nadežda,liubov" ir dydi so mnoi' - nerealus filmai, parsisiunciau, ziurejau po pora kartu. Visi uz sirdies griebiantys
QUOTE(egesichora @ 2011 05 09, 16:12)
jus buvot teisi, Черная метка visai man patiko, tikrai kad nenuspejamas ir su intriga
Rekomenduoju paziureti "Катя", ziuriu jau antra sezona ir negaliu atsitraukti. Lyg dar niekas neminejo...
QUOTE(Perrin @ 2011 05 18, 19:51)
Rekomenduoju paziureti "Катя", ziuriu jau antra sezona ir negaliu atsitraukti. Lyg dar niekas neminejo...
Sudominot, bet nerandu 1-jo sezono, is kur siunciates , nes radau tik 2-ji
QUOTE(Perrin @ 2011 05 18, 20:51)
Labai geras, neseniai per rusų TV rodė.
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 05 18, 20:43)
Sudominot, bet nerandu 1-jo sezono, is kur siunciates , nes radau tik 2-ji
http://kino-dom.tv/o...ony-onlajn.html
Vis po posmeli asara nubraukiu Jau senai toki gera ziurejau, pastoviai nauji ivykiai, vis kazkas vyksta, neistampo siuzeto, kaip saulegrazos gliaudosi
QUOTE(Perrin @ 2011 05 18, 20:51)
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 05 18, 21:50)
Labai geras, neseniai per rusų TV rodė.
QUOTE(Perrin @ 2011 05 18, 22:15)
http://kino-dom.tv/o...ony-onlajn.html
Vis po posmeli asara nubraukiu Jau senai toki gera ziurejau, pastoviai nauji ivykiai, vis kazkas vyksta, neistampo siuzeto, kaip saulegrazos gliaudosi
Aciu uz rekomendacijas ir nuoroda
Siulau-rekomenduoju paziureti Белая ворона 2011 http://kino-dom.tv/o...iya-onlajn.html Man asmeniskai patiko. Beziurint itampos netruksta, nezinai ko tiketis, toks gyvenimiskas, ir vietomis graudu buvo
QUOTE(visgi @ 2011 05 19, 12:37)
Siulau-rekomenduoju paziureti Белая ворона
Pradejau ziureti, toks idomus siuzetas, ziuresim kuom cia viskas baigsis, nes pabaiga nenuspejama..
QUOTE(Perrin @ 2011 05 18, 19:51)
QUOTE(visgi @ 2011 05 19, 12:37)
Siulau-rekomenduoju paziureti Белая ворона 2011 http://kino-dom.tv/o...iya-onlajn.html Man asmeniskai patiko. Beziurint itampos netruksta, nezinai ko tiketis, toks gyvenimiskas, ir vietomis graudu buvo
Nu jo favoritu saras pleciasi
Papildyta:
Sakykit o Две судьбы kiek sezonu yra?