Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Upokšnis @ 2011 04 14, 12:31)
Čia antra dalis  biggrin.gif Reiks pasižiūrėti.

kokia dar antra dalis? viena tik ir tėra... ir anonsas čia būtent apie pirmą dalį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 15 balandžio 2011 - 10:56
QUOTE(blackkiss @ 2011 04 15, 10:54)
kokia dar antra dalis? viena tik ir tėra... ir anonsas čia būtent apie pirmą dalį

vat jo tik viena ir yra. pradzioje pasakojama apie balerina, kaip jos gyvenimas susikloste ir t.t kad ja i kalejima uzdare ji ten dukra pagimde, ir mire, o toliau siuzetine linija pasakoja apie dukros kuriama filma apie savo mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaja11 @ 2011 04 09, 22:24)
Nežinau, ar kas jau minėjo šį serialą: И Падает Снег.

QUOTE(Upokšnis @ 2011 04 14, 11:31)
Peržiūrėjau "Trava pag snegam". Labai patiko.

Nu va tuos jau iveikiau bigsmile.gif Bet kazkaip po to kvepuok su manimi man sunkiai sekasi uzsikabint taip rimtai blush2.gif
Atsakyti
Radau seses paprsisiusto seriajo kelias serijas Закрытая школа visai sudomino toks mistiniu elementu turintis , ir aktoriai simpatiski 4u.gif
jei kas susidomes cia placiau aprasytas info apie seriala

o siaip gal kas ka naujo, dar nematyto ir rimtesnio rekuomenduotu?
Atsakyti
Nezinau ar kas minejo,bet visai neblogas "Liubof i razluka".Yra berods 8 serijos.Torenttino.com iskart,vienu siuntimu galima siustis.
Jauna mergina pargrizta i gimtine.Isteka uz gerookai vyresnio vyro.Bet veliau isimyli pusiau cigona..

O siaip del serialu yra keli neblogi rusiski psl,tai juose atrandu pavadinimu,nukopinu ir siunciuos.Beto kadangi online,tai perzvelgiu kartais ar verta siustis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lavrynka @ 2011 04 14, 21:33)
o iš naujesnių? bandysiu gal ir aną  blush2.gif

Dar nemaciau,bet.. Zestoki biznes.

O siaip dar is serialu G.I.B.D.D i T.D.D (berods taip),yrgi dar nemaciau,bet girdejau neblogas.Apie policininkus ir panasiai.Toks juoko formoj,truputuka i svaty panasus.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 19 balandžio 2011 - 07:41
QUOTE(vesta:6 @ 2011 04 19, 08:54)
O siaip dar is serialu G.I.B.D.D i T.D.D (berods taip),yrgi dar nemaciau,bet girdejau neblogas.Apie policininkus ir panasiai.Toks juoko formoj,truputuka i svaty panasus.
4u.gif

šitas nerealus wub.gif bet i svaty visai nepanašus, nieko bendro biggrin.gif dar kas nematėt labai fainas Gaišniki
Atsakyti
Na as jo praktiskai nemacius.
O turejau omeny,kad tiesiog linksmas filmas 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar kas rekomendave jau buvo bet visai idomus serialas
Любовь и разлука 2011 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu dėl Любовь и разлука, aistringas smile.gif Peržiūrėjau Беглец, 2010m, patiko. Toks detektyvas - melodrama. Ir siužetas neblogas.
Atsakyti
Aš dabar pradėjau žiūrėti Baladė apie bombarduotoją,visai įdomus,man patinka smile.gif
Atsakyti
Būtų labai gerai, jei rašytumėte serialų pavadinimus rusų kalba. Nes dažnai sunku atrasti. Ar man čia vienai taip atrodo? 4u.gif
Atsakyti
Ne tau vienai smile.gifštai čia aiškiau
Atsakyti