Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

Nežinau, ar kas jau minėjo šį serialą: И Падает Снег. Kažkada jau senokai mačiau, bet man padarė įspūdį ir vis jį atsimenu.
Atsakyti
QUOTE(vaja11 @ 2011 04 09, 23:24)
Nežinau, ar kas jau minėjo šį serialą: И Падает Снег. Kažkada jau senokai mačiau, bet man padarė įspūdį ir vis jį atsimenu.

negirdėjau tokio,reiks paieškot smile.gif
Atsakyti
Šiuo metu pažiūrėjau du serialus iš siūlytų 4u.gif
Labai patiko chasy liubvi thumbup.gif
o apie rajskiej jablocki , net nežinau ką ir parašyti žliumbiau aišku kelis kartus ypač tiesinyje , bet aplamai tai sakyčiau labai jau naivus ir nuspėjamas g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 04 07, 15:42)
Sveikos noriu rekomenduoti seriala Вербное воскресенье
trumpas video smile.gif  4u.gif

Čia antra dalis biggrin.gif Reiks pasižiūrėti.

Peržiūrėjau "Trava pag snegam". Labai patiko. Eilėj laukia "Vsegda gavar vsegda".
Atsakyti
Rekomenduosiu dar kelis serialus. Neseniai baigiau žiūrėti Chiromantą (Хиромант), tikrai patiko. thumbup.gif Tema tokia netikėta ir istorija įdomiai rutuliojasi. Dabar siunčiuosi antrą dalį šio serialo. Labai laukiu, kada pradėsiu žiūrėti, nes pirma dalis baigėsi taip, kad atrodo tęsinio nelabai išeis padaryti... Taip pat įdomus Pogonia za angelom. Tai istorija apie neteisingai tėvo žmogžudyste apkaltinto sūnaus tiesos paieškas. Beje, šiame seriale vaidino ir lietuvių aktorius Juozas Budraitis. Dar vienas - 43-y nomer. Toks pradžioje labai mistinis atrodo. Pabaigoje visa ta mistika paaiškinama, tačiau man vis tiek lieka keli neatsakyti klausimai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 03 01, 13:42)
..

O beje,to Vitalijaus Vikentjevičisu žmona (kai pamačiau, ilgai sukau galvą kur ji man matyta) taigi Pavlo buvusi draugė.....

Nu bet ir susukta viskas.....

oba va kur ji man matyta doh.gif

QUOTE(senmerge @ 2011 03 01, 15:29)
dar , Lidos meiluzis , buvo vedęs Lidos tėvo pažįstamą , kuri bandė išskirti Lidos tėvus , kai jie dar nebuvo apsivedę . Norėjo Lidos tėvui primesti vaiką nuo kito vyro . Dar per jų vestuves tos panelės motina prakeikė , kad nenusisektų .  smile.gif tikra Rusiška muilo opera .

nu ne meilužis jis lidos , jis meilužis veronikos tongue.gif

O kas gali pasiūlyti tokių mažiau moteriškų trumpų serialų kaip brigada tokio tipo 4u.gif
Atsakyti
Lavrynka siulau parni iz stali zinoma jei nematei dar nes jis senokas,bet man ne maziau uz brigada patiko.
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2011 04 14, 13:52)
Lavrynka siulau parni iz stali zinoma jei nematei dar nes jis senokas,bet man ne maziau uz brigada patiko.

o iš naujesnių? bandysiu gal ir aną blush2.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko serialas "Всегда говори всегда".Perziurejau visus 7 sezonus.
http://vepizode_net/...-govori-vsegda/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2011 04 14, 11:31)
Čia antra dalis  biggrin.gif Reiks pasižiūrėti.

Peržiūrėjau "Trava pag snegam". Labai patiko. Eilėj laukia "Vsegda gavar vsegda".

O pirma kokia dalis tada jei si antra?? 4u.gif
Atsakyti
Kas skaitot rusiškai http://svaty.kategori.ru/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 04 14, 21:34)
O pirma kokia dalis tada jei si antra?? 4u.gif

Pirmoje dalyje pasakojama, kaip mergaitė kuria filmą apie garsią baleriną. Taip ji išsiaiškina, kad tai jos mama, sužino koks jos likimas, kas kalti dėl jos mirties, kas jos tėvas. O pagal duotą anonsą nepanašu į matytas 8 serijas g.gif
Atsakyti