O iš kur siunčiatės serialus?
Aš tai apsigyvenus rutracker.org
Gal yra dar koks dėmesio vertas puslapis?
Aš nesisiunčiu , žiūriu internetu . Bijau virusų prisigaudyti .Naudoju Kino-dom.tv
QUOTE(senmerge @ 2011 01 08, 23:48)
Aš nesisiunčiu , žiūriu internetu . Bijau virusų prisigaudyti .Naudoju Kino-dom.tv
Mano internetas lėtas, jau nesulaukiu kol sutartis baigsis ir galėsim pasikeist
Tai online nelabai išeina žiūrėti.
dar galima siustis iš kinozal.tv
Rekomenduoju keletą serialų:История зечки, Мой, Всегда говори "всегда",Провинциалка, Самая красивая, Своя правда,Когда растаял снег...
'Vera,Nadiezda,Liubov' - labai geras serialas
Aš mėgstu tokius gyvenimiškus,nuo dušios filmus,tokius ir siūlau
Rekomenduoju keletą serialų:История зечки, Мой, Всегда говори "всегда",Провинциалка, Самая красивая, Своя правда,Когда растаял снег...
'Vera,Nadiezda,Liubov' - labai geras serialas
Aš mėgstu tokius gyvenimiškus,nuo dušios filmus,tokius ir siūlau
QUOTE(senmerge @ 2011 01 08, 15:30)
O apie ką? Dar prisiminiau vieną " Ja ne vernusj "
Apie gyvenimą,šiaip daug aktorių vaidina,nes daug kartų rodo,labai įdomus
Aš iš Linkomanijos siunčiuos
QUOTE(Agniska @ 2011 01 09, 12:58)
Apie gyvenimą,šiaip daug aktorių vaidina,nes daug kartų rodo,labai įdomus
O Linkomanija turbūt verčia į Lt kalbą?
Aišku tai išeitis nemokantiems rusų kalbos, bet originalūs juokeliai, bajeriai lietuviškai taip neskamba
Įsitaisiau ir aš kino-dom.tv
QUOTE(Perrin @ 2011 01 09, 21:18)
O Linkomanija turbūt verčia į Lt kalbą?
Aišku tai išeitis nemokantiems rusų kalbos, bet originalūs juokeliai, bajeriai lietuviškai taip neskamba
Ta prasme į LT kalbą?Ne,viskas originalo kalba,t.y rusiškai Arba ne taip supratau
QUOTE(Agniska @ 2011 01 09, 21:24)
Ta prasme į LT kalbą?Ne,viskas originalo kalba,t.y rusiškai Arba ne taip supratau
A, tada kitas reikalas, nes negaliu žiūrėti rusiškų filmų lietuviškai
Net vakar žiūrėjo MB rusišką filmą per TV3, tai tik įpusėjus filmui supratau, kad jis per lietuvišką kanalą Net negirdėjau vertimo, klausiau ką kalba rusiškai Dar pasijuokėm, kad visai nušokau nuo proto su tais rusų serialais
QUOTE(Agniska @ 2011 01 08, 15:54)
Jungiuosi prie Jūsų,vakar pabaigiau žiūrėt 'Vera,Nadiezda,Liubov' nerealus serialas
superinis serialas
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 09, 23:48)
superinis serialas
Man tai nelabai . Kvaila scena , kai ant galvos stovėjo norėdama vaikų susilaukti . ai nežiūrėsiu , per daug komunistinių scenų , pergalės šventimas su rusiškais šokiais dainomis man kaip patriotei nepatiko .
QUOTE(senmerge @ 2011 01 09, 22:36)
Man tai nelabai . Kvaila scena , kai ant galvos stovėjo norėdama vaikų susilaukti . ai nežiūrėsiu , per daug komunistinių scenų , pergalės šventimas su rusiškais šokiais dainomis man kaip patriotei nepatiko .
Skonio reikalas Man kaip tik dėl Jūsų išvardintų dalykų šis serialas be galo patiko
QUOTE(Nimbamedė @ 2011 01 08, 17:57)
o man "interny" taip nereliai patinka paskutines serijas jau liko paziuret. juokiuosi is dusios ziuredama
kaip paskutines? 120 bus.. cia tik pirmo sezono 60..