Sveikutės, gal kas kažką naujo rekomenduosite iš neilgų serialų?
dar neminėtų temoje, PAtiko rojaus obuoliukai, super, bet ,,granatos skonis,, daug dideni ispudi paliko
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 03 30, 00:55)
dar neminėtų temoje, PAtiko rojaus obuoliukai, super, bet ,,granatos skonis,, daug dideni ispudi paliko
man patiko"' na solnecnoj storone ulici"
QUOTE(Ramunaite @ 2011 03 30, 01:11)
Peržiūrėjau tokį neblogą Назад в СССР vadinasi. Ten daugiau komedija, paviršutiniškas toks, bet pasijuokti buvo kur. Ir pabaiga šiek tiek nustebino. Čia keturių serijų serialas.
Ką tik baigiau žiūrėt Man,tai labai linksmas pasirodė,ir pagrindinis aktorius gerai vaidina
QUOTE(instaliacijaaa @ 2011 03 29, 23:55)
Granato skonis
QUOTE(Ramunaite @ 2011 02 28, 19:50)
Брак по завещанию.
Sitas neblogas, bet kazkaip man be pabaigos Kazin gal yra antras sezonas
Sveikos mergaites, smagu kad jusu tema atradau, aciu visoms uz rekomenduotus serialus , ka tik perziurejau raiskije jablocki, labai patiko. Reikes paskaitineti jusu tema, gal dar kokiu geru serialu jusu rekomenduotu surasiu. Ar matete mergaites seriala Prokliatyj-Raj 1 ir 2 dali, ar geras, ar verta siustis? Aciu
Jeigu nematete galiu parekomenduoti Близнецы 2004, senas serialas, bet labai neblogas.
Jeigu nematete galiu parekomenduoti Близнецы 2004, senas serialas, bet labai neblogas.
QUOTE(Ingaja @ 2011 04 03, 22:10)
Sitas neblogas, bet kazkaip man be pabaigos Kazin gal yra antras sezonas
Dar nėra, bet manau bus, nes tikrai taip davė suprasti. O Проклятый рай man labai patiko, tik kaip minėjau 1 sezonas.
svaty labai geras
QUOTE(Medeiva @ 2011 04 03, 00:09)
Perziurejau seriala "9 месяцев",8 serijos-daug ivairiu istoriju susijusiu su nestumu,patiko:)
kaip tik šitą ir aš žiūriu
Papildyta:
QUOTE(vedmyte @ 2011 04 07, 00:45)
svaty labai geras
tik kad jis ne rusiškas