Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 03 09, 14:21)
Rozy man panašus į  pasaką  ax.gif

tebūnie ir pasaka,bet gerai nuteikianti smile.gif man patiko
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 03 09, 15:43)
tebūnie ir pasaka,bet gerai nuteikianti smile.gif man patiko

Sutinku.
Man norisi dar kažko panašaus į obuoliukus, išskirtinis serialas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 03 08, 11:47)
žiūriu ir aš dabar smile.gif ai, Rusijoj išvis daug naivių merginų kai pažiūri jų televiziją.. nu filmai sakykim gal sugalvota, bet va laidos..

Na aš laidų nežiūriu, tai nežinau. Bet serialas tikrai patiko, man geriau už Райские яблочки.
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 03 09, 17:38)
Na aš laidų nežiūriu, tai nežinau. Bet serialas tikrai patiko, man geriau už Райские яблочки.

Laukiu kol atsisiūs, laaaabai lėtai siunčiasi.
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 03 09, 16:38)

cia sitas Вкус граната geriau uz obuoliukus ? g.gif reik parsisiust tada ax.gif
Atsakyti
O man asmeniskai Вкус граната visai nepatiko schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
matyt kiek zmoniu, tiek nuomoniu . paziuresim - pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 03 09, 17:56)
Sutinku.
Man norisi dar kažko panašaus į obuoliukus,  išskirtinis serialas. blush2.gif

" v lesax i na gorax " panašus , taip pat daug intrigų , paskutinėj serijoj trigubos vestuvės , pirklių gyvenimas . Labai primena seną serialą " pirmyn gardemarinai " tik daugiau meldimosi , dievo minėjimo jame . Siūlau pažiūrėti . Dar vienas naujas serialas užkabino " Odna nočj liubvi " taip pat devynioliktas amžius , intrigos , žmogžudystės , meilė , kontrabanda , paslaptys .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 09 kovo 2011 - 23:07
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 09, 18:46)
cia sitas Вкус граната geriau uz obuoliukus ? g.gif  reik parsisiust tada  ax.gif

na man tai vkus granata net salia nestovi su raiskije jablocki smile.gif (pastarojo is sio tipo serialu niekas dar neaplenke).. bet cia skonio reikalas.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 03 09, 23:15)
na man tai vkus granata net salia nestovi su raiskije jablocki smile.gif (pastarojo is sio tipo serialu niekas dar neaplenke).. bet cia skonio reikalas.. smile.gif

nu va reikejo matyt nepradet nuo obuoliuku, o juos "desertui" pasilikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 03 10, 01:05)
" v lesax i na gorax " panašus , taip pat daug intrigų , paskutinėj serijoj trigubos vestuvės , pirklių gyvenimas . Labai primena seną serialą " pirmyn gardemarinai " tik daugiau meldimosi , dievo minėjimo jame . Siūlau pažiūrėti . Dar vienas naujas serialas užkabino " Odna nočj liubvi " taip pat devynioliktas amžius , intrigos , žmogžudystės , meilė , kontrabanda , paslaptys .

v lesax i na gorax ziurejau.kaip supratau bus 2 dalis.man patiko serialas padari mne zyzn..
Atsakyti
Aš pradėjau žiūrėti На солнечной стороне улицы,kol kas nieko,bet pradžia tokia pesimistiška...

Jei jau norit paverkt kaip per obuoliukus,pažiūrėkit Тихий Дон,jau toks depresijon varantis doh.gif Kad net vyras ir tas,liepė išjungt,jau per daug buvo...
Atsakyti