" V lesax i na gorax " istorinis melodraminis serialas , apie provoslavų pirklių gyvenimą devynioliktame amžiuje . Asmeniškai man patiko .
O aš dabar žiūriu Вкус граната. Apie rusus ir arabus. Gražus filmas ir siužetas yra. Tikrai rekomenduoju, ypač melodramų megėjoms, nors yra ir kriminalo. Tik ta pagrindinė aktorė... Na gal jos prašoma taip naiviai vaidinti, kartais net juokinga. Kas naudojasi:
Nuoroda Siūlau siųstis gera kokybe, jei turite greitą internetą
Nuoroda Siūlau siųstis gera kokybe, jei turite greitą internetą
http://www.rutv.ru/v...l?d=0&vid=58741
as rekomenduoju paziuret si filma "motinos sirdis"
as rekomenduoju paziuret si filma "motinos sirdis"
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 03 01, 06:05)
ir ziurim ir bliaunam nu super filmas... kazi ar kitas panasiai geras butu koks
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 07, 18:02)
ir ziurim ir bliaunam nu super filmas... kazi ar kitas panasiai geras butu koks
Aha... Po šito tai atrodo joks kitas nebus toks geras...
Aš žioplė - pažiūrėjau Gromovų antrą dalį, dabar žiūriu pirmą
Ale aktorių daug tų pačių, kur ir Raiskije jabločki -Va, Levas Gromovuose biologijos mokytojas ,dar iš pirmos dalies milicininko (kuris nušovė Gromovų tėvą) žmona - tą fainoji Karmen bendradarbė
QUOTE(Ramunaite @ 2011 03 06, 16:14)
O aš dabar žiūriu Вкус граната. Apie rusus ir arabus. Gražus filmas ir siužetas yra. Tikrai rekomenduoju, ypač melodramų megėjoms, nors yra ir kriminalo. Tik ta pagrindinė aktorė... Na gal jos prašoma taip naiviai vaidinti, kartais net juokinga.
žiūriu ir aš dabar ai, Rusijoj išvis daug naivių merginų kai pažiūri jų televiziją.. nu filmai sakykim gal sugalvota, bet va laidos..
Labas rytas
Kažkokai mistika, niekaip negaliu atsisiūsti Gromovų 7-8 ir 11-12 serijų Torentuose stovi jau kokai 5 diena ir nė krust...Viska kitkas, ką buvau užstačius jau senai atsisiuntė...O kaip žinia, laukti yra neįmanoma
Gal kas turit, pasidalinkit, per skypą
Kažkokai mistika, niekaip negaliu atsisiūsti Gromovų 7-8 ir 11-12 serijų Torentuose stovi jau kokai 5 diena ir nė krust...Viska kitkas, ką buvau užstačius jau senai atsisiuntė...O kaip žinia, laukti yra neįmanoma
Gal kas turit, pasidalinkit, per skypą
Man pirmoji ''Anuškos''serija ''neatsidarė'', tai nuo antros vėpsau, bet nė iš tolo nesusilygina su ''Rajskije jabločki''. Fantastiškai moteriškas filmas.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 03 09, 09:46)
Man pirmoji ''Anuškos''serija ''neatsidarė'', tai nuo antros vėpsau, bet nė iš tolo nesusilygina su ''Rajskije jabločki''. Fantastiškai moteriškas filmas.
Kurį turėjai galvoj? Anušką ar Obuoliukus?
O aš ateinu pasidalint geriausiais įsžūdžiais apie Vse radi tibe ir Belye rozy nadezdi, labai patiko abeji
QUOTE(Ramsius @ 2011 03 09, 11:45)
Kurį turėjai galvoj? Anušką ar Obuoliukus?
Obuoliukus
QUOTE(Agniska @ 2011 03 09, 14:26)
O aš ateinu pasidalint geriausiais įsžūdžiais apie Vse radi tibe ir Belye rozy nadezdi, labai patiko abeji
Rozy man panašus į pasaką