Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

" V lesax i na gorax " istorinis melodraminis serialas , apie provoslavų pirklių gyvenimą devynioliktame amžiuje . Asmeniškai man patiko .
Atsakyti
O aš dabar žiūriu Вкус граната. Apie rusus ir arabus. Gražus filmas ir siužetas yra. Tikrai rekomenduoju, ypač melodramų megėjoms, nors yra ir kriminalo. Tik ta pagrindinė aktorė... Na gal jos prašoma taip naiviai vaidinti, kartais net juokinga. Kas naudojasi:
Nuoroda Siūlau siųstis gera kokybe, jei turite greitą internetą smile.gif
Atsakyti
http://www.rutv.ru/v...l?d=0&vid=58741
as rekomenduoju paziuret si filma "motinos sirdis"
Atsakyti
Peržiūrėjau Вкус граната. Tikrai patiko. Tikiuosi, bus tęsinys. Gal dar kas žiūrėjo? smile.gif
Vis gi Asios personažui, matyt liepta buvo vaidinti tokią naivią, nes atvykus į janzūrą, pasikeitė. Bet paskutiniosios serijos buvo šiek tiek niūrokos, nėra labai lengvas serialas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 07 kovo 2011 - 16:55
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 03 01, 06:05)
sveikos,

kas ziuri "rajskije jablochki", tai kiek zinau, bus 3 sezonas  4u.gif

ir ziurim ir bliaunam drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif nu super filmas... kazi ar kitas panasiai geras butu koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 07, 18:02)
ir ziurim ir bliaunam drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu super filmas... kazi ar kitas panasiai geras butu koks  g.gif

Aha... Po šito tai atrodo joks kitas nebus toks geras...
Aš žioplė - pažiūrėjau Gromovų antrą dalį, dabar žiūriu pirmą doh.gif
Ale aktorių daug tų pačių, kur ir Raiskije jabločki -Va, Levas Gromovuose biologijos mokytojas tongue.gif ,dar iš pirmos dalies milicininko (kuris nušovė Gromovų tėvą) žmona - tą fainoji Karmen bendradarbė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 03 06, 16:14)
O aš dabar žiūriu Вкус граната. Apie rusus ir arabus. Gražus filmas ir siužetas yra. Tikrai rekomenduoju, ypač melodramų megėjoms, nors yra ir kriminalo. Tik ta pagrindinė aktorė... Na gal jos prašoma taip naiviai vaidinti, kartais net juokinga.

žiūriu ir aš dabar smile.gif ai, Rusijoj išvis daug naivių merginų kai pažiūri jų televiziją.. nu filmai sakykim gal sugalvota, bet va laidos..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kažkokai mistika, niekaip negaliu atsisiūsti Gromovų 7-8 ir 11-12 serijų g.gif Torentuose stovi jau kokai 5 diena ir nė krust...Viska kitkas, ką buvau užstačius jau senai atsisiuntė...O kaip žinia, laukti yra neįmanoma lotuliukas.gif doh.gif
Gal kas turit, pasidalinkit, per skypą ax.gif ax.gif
Atsakyti
Man pirmoji ''Anuškos''serija ''neatsidarė'', tai nuo antros vėpsau, bet nė iš tolo nesusilygina su ''Rajskije jabločki''. Fantastiškai moteriškas filmas.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 03 09, 09:46)
Man pirmoji ''Anuškos''serija ''neatsidarė'', tai nuo antros vėpsau, bet nė iš tolo nesusilygina su ''Rajskije jabločki''. Fantastiškai moteriškas filmas.

Kurį turėjai galvoj? Anušką ar Obuoliukus?
Atsakyti
O aš ateinu pasidalint geriausiais įsžūdžiais apie Vse radi tibe ir Belye rozy nadezdi, labai patiko abeji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 03 09, 11:45)
Kurį turėjai galvoj? Anušką ar Obuoliukus?

Obuoliukus 4u.gif
QUOTE(Agniska @ 2011 03 09, 14:26)
O aš ateinu pasidalint geriausiais įsžūdžiais apie Vse radi tibe ir Belye rozy nadezdi, labai patiko abeji thumbup.gif

Rozy man panašus į pasaką ax.gif
Atsakyti