Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Perrin @ 2011 02 28, 15:21)
I skypa siuntimas bus labai ilgas  doh.gif
Bet paziureti pirma dali butinai reikia, man zymiai geresne nei antra  mirksiukas.gif

Man per 30 min kazkur atsisiuncia viena serija smile.gif nu reiks prasyt kad parsiustu tada kas nors, nes as pati negaliu parsisiut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 28, 15:38)
Man per 30 min kazkur atsisiuncia viena  serija  smile.gif  nu reiks prasyt kad parsiustu tada kas nors, nes as pati negaliu parsisiut  blush2.gif

Aš neradau iš kur siūsti po vieną seriją, tai siunčiausi urmu, antrą dalį parsisiunčiau per 4 val, bet peržiūrėjusi 4 serijas supratau, kad ne nuo pradžių žiūriu, tad siunčiausi pirmąsiąs.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 02 28, 14:33)
O kas tai tiotei Šurai atsitiko, nepastebėjau, gal kažką praleidau, bet kiek pamenu ji dave pasirašyti kažkokį popierių dėl namo Karmen, ir išvykti susiruošė.

jau prieš gala 2 dalie ji atvažiavo į kažkokius senelių namus, ją ta pusseserė ištrenkė lauk (praleidua,kokiame mieste), ir ten buvo labai bjauri, atžagari su visom gyventojom,sakė nepasiliks čia, ją pasiims "plemiannica" (pamiršau kaip lt tai vadinasi) ir jos vyras. Kad ji turės savo kambarį ir kaip priklauso praleis senatvę. Rašinėjo laiškusKarmen,kol ta mokyklos direktorė buvusi jai parašė kad Karmen mirė.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 02 28, 15:56)
jau prieš gala 2 dalie ji atvažiavo į kažkokius senelių namus, ją ta pusseserė ištrenkė lauk (praleidua,kokiame mieste), ir ten buvo labai bjauri, atžagari su visom gyventojom,sakė nepasiliks čia, ją pasiims "plemiannica" (pamiršau kaip lt tai vadinasi) ir jos vyras. Kad ji turės savo kambarį ir kaip priklauso praleis senatvę. Rašinėjo laiškusKarmen,kol ta mokyklos direktorė buvusi jai parašė kad Karmen mirė.

Tai kaip jai priklauso taip ir praleido, gyvatė .
Aš antrą dalį baigiau žiūrėti išleistuvėmis .
Plemianica- dukterėčia.
Atsakyti
Jau gavau pirmas 12 seriju obuoliuku thumbup.gif thumbup.gif Begu ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už rekomendaciją dėl Воротилы. Bandysiu žiūrėt. O brigadą aišku mačiau, geras serialas. Girdėjau kuriama II dalis, ar čia tiesa?
Парни из стали - geras, man patiko, berods ejot rekomendavo, dėkui. Man patinka vyriški filmai smile.gif Tik į pabaigą kai pradėjo ten politikuoti, šiek tiek pabodo.
Bratany abu sezonus mačiau.
Dar geras tikrai serialas Проклятый рай, bet man asmeniškai pirmas sezonas daug geresnis už antrą.
Vakar peržiūrėjau Белые розы надежды, pirmos dvi serijos niūrokos, bet šiaip serialas, kaip melodrama, neblogas. Patinka pagrindinė aktorė (beje ji iš dvynukių). Su jos seserimi labai geras serialas Брак по завещанию. Dar labai patiko Судьбы загадочное завтра, apie kaimą toks. Bet geras. Laukiu II sezono. Įdomu kada pasirodys.

O Сваты, tai čia išvis nerealu, pasijuokti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 28 vasario 2011 - 19:52
QUOTE(Ramunaite @ 2011 02 28, 20:50)
Bandysiu žiūrėt. O brigadą aišku mačiau, geras serialas. Girdėjau kuriama II dalis, ar čia tiesa?

tiesa, apie jų vaikus smile.gif tik, pvz, Bezrukovas net nebesifilmuos antroj.. ko gero, net nežiūrėsiu - nenoriu susigadint įspūdžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 02 28, 21:57)
tiesa, apie jų vaikus smile.gif tik, pvz, Bezrukovas net nebesifilmuos antroj.. ko gero, net nežiūrėsiu - nenoriu susigadint įspūdžio smile.gif

Jo, kažką girdėjau, kad už jokius pinigus atsisako vaidinti. O gaila... Įsimylėjau tada jį biggrin.gif
Papildyta:

Tai kiek suprantu spalį? Jaučiu bus geras serialas, bet nebe tas...

http://www.youtube.c...h?v=U6xDnw6QTQg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunaite: 28 vasario 2011 - 21:11
QUOTE(Arveda @ 2011 02 28, 17:59)
Jau gavau pirmas 12 seriju obuoliuku  thumbup.gif  thumbup.gif  Begu ziuret  bigsmile.gif

Kaipaš tau pavydžiu...Norėčiau iš naujo žiūrėt...Ir pirmą kartą..Ta prasme,būti dar nemačius...

QUOTE(Ramunaite @ 2011 02 28, 19:50)
O Сваты, tai čia išvis nerealu, pasijuokti smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 02 28, 22:08)
Jo, kažką girdėjau, kad už jokius pinigus atsisako vaidinti. O gaila... Įsimylėjau tada jį  biggrin.gif
Papildyta:
Tai kiek suprantu spalį? Jaučiu bus geras serialas, bet nebe tas...

http://www.youtube.c...h?v=U6xDnw6QTQg

cia va su juo interviu yra del Brigados 2 smile.gif tik as taip ir nesupratau, ta pagrindini heroju kur nors pradangins, ar kitas aktorius vaidins? g.gif jei pradangins, tai neidomu, o jei kitas aktorius, cia jau bus visiska nesamone schmoll.gif
plius, kaip supratau, cia bus ne serialas, o filmas? nes parasyta, kad trukme 120min...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 28 vasario 2011 - 23:54
QUOTE(blackkiss @ 2011 03 01, 00:43)
cia va su juo interviu yra del Brigados 2 smile.gif tik as taip ir nesupratau, ta pagrindini heroju kur nors pradangins, ar kitas aktorius vaidins? g.gif jei pradangins, tai neidomu, o jei kitas aktorius, cia jau bus visiska nesamone schmoll.gif
plius, kaip supratau, cia bus ne serialas, o filmas? nes parasyta, kad trukme 120min...

Mmmm... Jei filmas tai neįdomu. O dėl pradanginimo tai manau bus taip: Sasha Belov (Bezrukovo personažas pabaigoje serialo tipo nusišovė, na šūvis buvo, kai jis išlydėjo žmoną su vaiku į stotį. Bet buvo palikta intriga vis gi jis nusišovė ar ne, matyt, kitam sezonui. Tai dabar padarys, kad jis ištikrųjų nusišovė arba kaikas nušovė, manau.)
Atsakyti
QUOTE(Ramunaite @ 2011 03 01, 01:55)
Mmmm... Jei filmas tai neįdomu. O dėl pradanginimo tai manau bus taip: Sasha Belov (Bezrukovo personažas pabaigoje serialo tipo nusišovė, na šūvis buvo, kai jis išlydėjo žmoną su vaiku į stotį. Bet buvo palikta intriga vis gi jis nusišovė ar ne, matyt, kitam sezonui. Tai dabar padarys, kad jis ištikrųjų nusišovė arba kaikas nušovė, manau.)

tuomet dar kvailiau, nes yra gi brigados knygos tesinys biggrin.gif ir ten ne nusisove, o nuejo i politika..
Atsakyti