Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški serialai

QUOTE(Drugeliss @ 2011 02 28, 11:12)
gal galit pasakyti kur ieškoti antros dalies '"raiskyje jablocky" ?

seasonvar.ru
Atsakyti
Na rusisku serilu yra tikrai neblogu smile.gif
Man visai nieko "Была любовь" - cia apie Valerijos (rusu daininkes ) tikrai faktais paremtas serialas . thumbup.gif
Megstantiems "lengvus" ir juokingus filmus tikrai patarciau "Сваты " maciua visus sezonus nuo 1 iki 4 thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kas matėt Rajskie jabločki iki galo, na pasakykit man,nebesulaukiu,ar paaiškės pagaliau kad Iza yra Levo dukra??? Galit geltonai,kad kitos nematytų tongue.gif
Atsakyti
Paaiskes, bet bus velu......... verysad.gif

O kiek is viso yra Raiskyje jablocki seriju, su pirma ir antra dalim? blush2.gif nes perziurejau 24 viso serijas ir nezinau ar cia jau viska maciau ar ne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arveda: 28 vasario 2011 - 10:09
QUOTE(Arveda @ 2011 02 28, 11:08)
Paaiskes, bet bus velu.........   verysad.gif

O kiek is viso yra Raiskyje jablocki seriju, su pirma ir antra dalim?  blush2.gif  nes perziurejau 24 viso serijas ir nezinau ar cia jau viska maciau ar ne  blush2.gif

visas smile.gif bet tai ten paskutinėj serijoj juk akivaizdžiai matės, kad jau pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 02 28, 11:34)
visas smile.gif  bet tai ten paskutinėj serijoj juk akivaizdžiai matės, kad jau pabaiga smile.gif

Bet sakau gal cia antra dalis buvo, gal pirmos nemaciau blush2.gif nes man ji atsiunte, ir vienu pavadinimu blush2.gif

Aciu labai, galiu rami buti dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 28, 10:08)
Paaiskes, bet bus velu.........   verysad.gif

O kiek is viso yra Raiskyje jablocki seriju, su pirma ir antra dalim?  blush2.gif  nes perziurejau 24 viso serijas ir nezinau ar cia jau viska maciau ar ne  blush2.gif

QUOTE(blackkiss @ 2011 02 28, 10:34)
visas smile.gif  bet tai ten paskutinėj serijoj juk akivaizdžiai matės, kad jau pabaiga smile.gif

Nu aš taip ir maniau...Galėjo juk bent kokiom 5 serijom anksčiau paaiškėt...Nu bet ir supainiota gale viskas... doh.gif blink.gif O tai tiotiai Šurai taip ir reikia blink.gif
24 tai jau visos...Toliau jau juk nebėr ko betęsti...
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 28, 11:40)
Bet sakau gal cia antra dalis buvo, gal pirmos nemaciau  blush2.gif  nes man ji atsiunte, ir vienu pavadinimu  blush2.gif

Aciu labai, galiu rami buti dabar  4u.gif

na ten kiek pamenu 12 pirmos dalies ir 12 seriju - antros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2011 02 28, 11:07)
na ten kiek pamenu 12 pirmos dalies ir 12 seriju - antros 4u.gif

12 pirmos ir 24 antros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2011 02 28, 12:21)
12 pirmos ir 24 antros smile.gif

Tai pirmos dalies tada nemciau g.gif Gal galetu kas nors i skype man imesti pirmas serijas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2011 02 28, 12:40)
Tai pirmos dalies tada nemciau  g.gif  Gal galetu kas nors i skype man imesti pirmas serijas?  blush2.gif

I skypa siuntimas bus labai ilgas doh.gif
Bet paziureti pirma dali butinai reikia, man zymiai geresne nei antra mirksiukas.gif
Atsakyti
O kas tai tiotei Šurai atsitiko, nepastebėjau, gal kažką praleidau, bet kiek pamenu ji dave pasirašyti kažkokį popierių dėl namo Karmen, ir išvykti susiruošė.
Atsakyti