Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus? (2)

Pasidalinsiu dar vienu taupymo budu - mano gera drauge tai praktikuoja nuolatos, as tik retkarciais smile.gif
pries ka nors perkant perziurima prekybos tinklu lankstinukus (visus juos galima rasti parduotuviu puslapiuose) ir issirenki - maximoj reik pirkti ta, iki - ta, rimi - ta smile.gif

nelabai tinka tiem salia kuriu tik vienas prekybos tinklas, arba kai tik i viena tevaiksto.

Pvz kaledoms dariau saldainiu egeles ant sampano buteliu, tai perziuri visas parduotuves kokiose parduotuvese saldainiu kokiu akcijos, vaziuoji ir perki smile.gif aisku nevaziuodavau specialiai, tik kai pro sali, pakeliui. Va maximoj buvo visiems vynams ar 35% nuolaida, tai uz tris Bosca (saldainiu eglems) sumokejom 19lt, kai siaip butume 30lt mokeje smile.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=Gladness,2011 01 12, 21:44]
Pasidalinsiu dar vienu taupymo budu - mano gera drauge tai praktikuoja nuolatos, as tik retkarciais smile.gif
pries ka nors perkant perziurima prekybos tinklu lankstinukus (visus juos galima rasti parduotuviu puslapiuose) ir issirenki - maximoj reik pirkti ta, iki - ta, rimi - ta smile.gif

nelabai tinka tiem salia kuriu tik vienas prekybos tinklas, arba kai tik i viena tevaiksto.

Pvz kaledoms dariau saldainiu egeles ant sampano buteliu, tai perziuri visas parduotuves kokiose parduotuvese saldainiu kokiu akcijos, vaziuoji ir perki smile.gif aisku nevaziuodavau specialiai, tik kai pro sali, pakeliui. Va maximoj buvo visiems vynams ar 35% nuolaida, tai uz tris Bosca (saldainiu eglems) sumokejom 19lt, kai siaip butume 30lt mokeje smile.gif
[/quote]

Sakyčiau toks taupymo būdas tinkamas, kas nedirba ir turi marias laiko po parduouves tampytis - net ir tuo atveju, jei visi tinklai yra aplink namus ar darbą.

Pvz. man važiuojant iš darbo yra rimi, toliau norfa, o prie namų maxė. Tai ką dabar, jei reikia kelių daiktų ir jie visur skirtingai kainuoja, tai ir lakstyti po visus - vajė, tai kol namo grįšiu, tai reiks jau miegot eit.

Ir šiaip, jei pvz reikia pirkti daug, o vien prekė kitam tinkle kainuoja mažiau, bet iki to tinklo važiuoti daug reikia - tikrai nevažiuočiau - benzinas ir laikas irgi pinigus kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 01 12, 20:44)

As daznai matau si vaizda musu parduotuveje, kai zmones su zurnaliukais vaiksto ir pagal ji renkasi prekes. Bet ir prekes tos akcijines labai greitai dingsta, po darbo as jau retai ka randu.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitulis @ 2011 01 12, 22:11)
Sakyčiau toks taupymo būdas tinkamas, kas nedirba ir turi marias laiko po parduouves tampytis - net ir tuo atveju, jei visi tinklai yra aplink namus ar darbą.

Pvz. man važiuojant iš darbo yra rimi, toliau norfa, o prie namų maxė. Tai ką dabar, jei reikia kelių daiktų ir jie visur skirtingai kainuoja, tai ir lakstyti po visus - vajė, tai kol namo grįšiu, tai reiks jau miegot eit.

Ir šiaip, jei pvz reikia pirkti daug, o vien prekė kitam tinkle kainuoja mažiau, bet iki to tinklo važiuoti daug reikia  - tikrai nevažiuočiau  - benzinas ir laikas irgi pinigus kainuoja.

Nesakau tampytis, tiesiog galima viena dienaa uzsukti i viena parduotuve, kita diena i kita.

Na aisku, kai perkama is karto visko daug tai nelabai apsimoka.
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 01 12, 22:13)
As daznai matau si vaizda musu parduotuveje, kai zmones su zurnaliukais vaiksto ir pagal ji renkasi prekes. Bet ir prekes tos akcijines labai greitai dingsta, po darbo as jau retai ka randu.

kad ir tie zurnalai dar ne viskas biggrin.gif kiek gi buna netikru akciju smile.gif tiesiog reikia protingai, pvz jei mano naudojamas sampunas ar tai duso zele Rimi 2 uz 1 kaina, ir as tikrai zinau, kokios kainos siaip buna, tai kodel nepasinaudoju proga ir nesutaupius? wink.gif

as dazniausiai randu ko man reikia, o jei nerandu irgi nedarau problemos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 12 sausio 2011 - 21:39
na kadangi apsipirkinėjam kartą savaitėj,tai visi laikraštukai būna jau išstudijuoti internete,ir žinom kur važiuosim ax.gif o kadangi parduotuvės viena šalia kitos,bėdų nėra schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 01 12, 21:39)
kad ir tie zurnalai dar ne viskas biggrin.gif kiek gi buna netikru akciju smile.gif tiesiog reikia protingai, pvz jei mano naudojamas sampunas ar tai duso zele Rimi 2 uz 1 kaina, ir as tikrai zinau, kokios kainos siaip buna, tai kodel nepasinaudoju proga ir nesutaupius? wink.gif

Tai zmones neperka visko is eiles. Aisku, kad atsirenka ir pagal kainas, ir pagal pomegius. Bet pav. sia savaite buvo akcija skystam rubu skalbikliui. Akcija tesiasi iki sestadienio vakaro, o as siandiena jau jo negavau.
Netikru akciju pas mus esu pastebejusi "ant" rubu, bet ant maisto produktu matyti dar nepasitaike.
Atsakyti
http://www_pigutis_lt/
va visos parduotuves ir nuolaidos, labai patogu
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 12, 23:59)
Tai zmones neperka visko is eiles. Aisku, kad atsirenka ir pagal kainas, ir pagal pomegius.

yra ir tokiu, kurie perka viska iseiles biggrin.gif ka aceit megsta, aceit reikia, po to ismeta arba taip ir guli tas daigtas dulkemis apauges lotuliukas.gif bet manau musu bury tokiu nera, nes to ir susirinkom, kad taip nedaryti smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 01 12, 23:02)
yra ir tokiu, kurie perka viska iseiles biggrin.gif ka aceit megsta, aceit reikia, po to ismeta arba taip ir guli tas daigtas dulkemis apauges 

Kartais smagu isbandyti nebandyta biggrin.gif Jei zmogus gyvenime neragaves kalmaru, o va prekybcentris jiems akcija skelbia - o ko nenusipirkus ir neparagavus?
Nors kazkada maciau vietine laida, kurioje, rode, kaip moteriske, laisvalaikiu zaidzianti golfa, taupo (tam, kad liktu tam megstamam golfui). Tai ji seka visokias akcijas parduotuveje, internete, be abejo, skaito zurnaliukus, ir pan. Bet kai parode jos namus, tai man pasirode, kad moteryte taupo ne is meiles golfui, o kaip koks grauzikas doh.gif Saldytuva atidarius produktai krenta, visokie konservai - ir ant saldytuvu, spinteliu, po jomis, ne tik jose... doh.gif Nu baisuma. Pamenu, dar pagalvoju, ar ta moteriska bent i galiojimo data atsizvelgia, kai issitraukia kur is po spinteles konservu dezute...

Pirkau sia savaite kepta vista (as su ja darau sumustinius, salotas, misraines, lietinius ir t.t., vienzo, einamas produktas pas mus). Po 3d. tos vistos kaulai... pamelynavo blink.gif Galiojimas nepasibaiges. Kazkas baisaus. Gyvenu provincijoje, turiu galimybes mesa pirkti is augintoju (nors 100% irgi nesu tikra, kad neseria ju visokiom neleistinom "priemonem"), bet jau visiem tokiem produktam is prekybcentriu desiu taska. Isleisiu daugiau, bet nuodytis nei pati, nei kitu seimos nariu nenoriu. Tik stebiuosi, kaip kitiems tas pats, ka valgo, svarbu, kad pigiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(coffe @ 2011 01 13, 00:00)
http://www_pigutis_lt/
va visos parduotuves ir nuolaidos, labai patogu
thumbup.gif

Dar patogesnis - daugakciju.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitulis @ 2011 01 12, 22:11)

Aš pažiūriu tuos lankstinukus internete, bet labai retai kada kas gero būna smile.gif Va ką tik peržiūrėjau naujausius Rimi, Iki, Norfos lankstinukus - ir neišrašiaiu nei vieno produkto. Taip kad tampytis kasdien per visus prekybcentrius iki išnaktų tikrai netenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2011 01 12, 22:44)

drinks_cheers.gif Labai puikus taupymo būdas, nes aš ir pati ji propoguoju thumbup.gif

matau, kad daug, kam atrodo nevykusi mintis, bet ištikrųjų tik reikia pabandyti mirksiukas.gif

Aš visada gaunu į pašto dėžutę tų lankstinukų: rimi man toli, todėl iškarto atkrenta, iki irgi už poros susotojimų, bet jei prekės akcija labai vilioja, kaip pvz šonkauliukai ar kokia ikta didesnė akcija aš nueinu pėstute pasivaikščiodama, kadangi perku kryptingai, tik tai ką apsibraukiau, tai nesunku parsinešti, o pajudėti apskritai labai gerai thumbup.gif Žinoma, buvo, kad nebegavau, tai ant kulno ir išėjau nieko nepirkus bigsmile.gif Maxima ir prizma šalia manęs, tai visada apsibraukiu produktus, kurių kaip tik man trūksta, o taikoma akcija. Jei turiu laisvų maistpinigių ir šaldytiems produktams nuolaida- nusiperku ir įsimetu į kamerą- visada bus sunaudota thumbup.gif Man kaip tik aliejus eina į pabaigą, o maximoje praeitą savaitę buvo nuolaida mano mėgstamam, tai nusipirkau vieną ir pasidėjau ir tikrai sulauksiu kitos akcijos biggrin.gif
Tiesa, aš dirbu, tai lankstinukus išsistudijuoju namie, o po darbo einu apsipirkti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 13 sausio 2011 - 09:55