Įkraunama...
Įkraunama...

Taupiosios - kokiais būdais taupote pinigus? (2)

QUOTE(karra @ 2011 01 10, 09:15)
ar nemes patys tai renkames? sakyk ka nori  nepatikesiu, kad neimanoma rinktis, jei tikrai to norisi. tiesa kai kada tai reikalauja auku (mano atv 5 kart mazesnio atlygio is pradziu, nezinomybes...)

taciau visuomet renkames mes patys  4u.gif

Kad as lyg ir nesiskundziau g.gif Sakiau, kad 2 val. ryte vistai kepti neturiu, bet juk gi nesakiau kad va, kaip tau gerai, o man tai jau ne... Be to, rinktis 5x maziau apmokama darbe tam, kad ryte vakariene paruosti... g.gif Sakykit ka norit, bet skamba labai neprotingai. Speciau, kad buvo kitos priezastys del darbo keitimo.

QUOTE(rainiukas @ 2011 01 10, 09:33)
Deja deja. Jums pajamos sumazejo 5 kartus, tai buvo is ko mazeti, o jei zmogus vazineja kazkur ir gauna minimuma, nes paprasciausiai VIETOJE DARBO NERA. Ka patarsit? Jei ir esamas darbas minimumas ar arti to? Patarsit nedirbti (nes susimazinus 5 kartus dirbti paprasciausiai neapsimoka)? Ka siulot? Kai kurie zmones eina per gyvenima, kaip per sviesta. Ir su pasirinkimu daznai tai nieko bendra neturi schmoll.gif

Labai pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 10, 10:47)
Kad as lyg ir nesiskundziau  g.gif Sakiau, kad 2 val. ryte vistai kepti neturiu, bet juk gi nesakiau kad va, kaip tau gerai, o man tai jau ne... Be to, rinktis 5x maziau apmokama darbe tam, kad ryte vakariene paruosti...  g.gif Sakykit ka norit, bet skamba labai neprotingai. Speciau, kad buvo kitos priezastys del darbo keitimo.

be abejo buvo - pavargau nuo nuolatinio begimo, darbo del darbo, nemaniau, kad save pilnai realizuoju... o valgio paruosimas - tai tik isdava. isdava to, kad gaudama mazesni (dabar jau sakyciau salyginai mazesni, nes turiu laiko tam, kam anksciau neturejau) atlygi galiu gyventi man priimtinu ritmu.

Atsakyti
įsikišiu į jūsų diskusiją į tokią kaip ir į temą ir ne visai
turiu pažystamą dažnai su ja pasikalbam apie pinigų taupymą ir laiko taupymą, du dalykai, kurie lengvai švaistosi ir sunkiau sutaupomi.

vien žo lygindama savo šią pažystamą su kitais savo pažystamais ir savimi, pastebėjau, kad yra toks mažytis mistinis niuansas, kuris labai daug lemia, pozityvas ir negatyvas, pozityvui gilus nulis atsikelt ryte ankščiau geriant kavą supjaustyt mišrainę, pakept vištą ir per tą laiką išvirt sriubą šeimai ir iš Vilniaus nuvažiuot į Kauną į darbą turiu tokią pažystamą, viena augina tris vaikus nu kaip viena, vyras išvažiavo ten kur žolė žalesnė ir pardav savo žiemas ir vasaras ir tokių žmonių pažystu nemažai vat pozityvus požiūris padeda sėkmingiau susitvarkyt gyvenimą, pajamas, laiką ir atrodo eina žmogus kaip per sviestą čiūžt ir darbai padaryti ir net jei košei sviesto pritrūko ji vis tiek skani, o vat toji pažystama nu topinis negatyvas, jai pasiūlai ką nors keist ji randa milijoną kontraargumentų kodel ji to padaryt negali, pinigai jai nesitaupo, darbai nesidirba, namai nejaukūs...
aš manau, kad visuomet yra galimybė rinktis, jei yra kliūčių šalini kliūtis ir renkiesi jei nori sutaupyt, turi uždirbt, kad būtų ką taupyt jei neuždirbi galvoji kodel aš neuždirbu?
viskam yra nusiteikimas, kuris projektuoja mūsų mintis ir darbus
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 01 10, 12:59)
<...>
......yra toks mažytis mistinis niuansas, kuris labai daug lemia, pozityvas ir  negatyvas...
<...>

viskam yra nusiteikimas, kuris projektuoja mūsų mintis ir darbus

pritariu ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2011 01 10, 11:59)

drinks_cheers.gif 4u.gif

Atsakyti
labas rytas taupuoles 4u.gif na as irgi stengiuosi sutaupyti bent jaupardejaupobiski smile.gif vakarbuvomasinasugriuvusitai geraikadnieko nepirkau ir niekur nejau nes bucaiu uz remonta neturejusi blush2.gif susimokejau ir da rbiski liko kentesiu kazkaip iki algos smile.gif nes lb greitjie iseina doh.gif doh.gif tik pasiimi ir ziurek jau nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 12, 09:26)
labas rytas taupuoles  4u.gif na as irgi stengiuosi sutaupyti bent jaupardejaupobiski  smile.gif  vakarbuvomasinasugriuvusitai geraikadnieko nepirkau ir niekur nejau nes bucaiu uz remonta neturejusi  blush2.gif  susimokejau ir da rbiski liko kentesiu kazkaip iki algos  smile.gif nes lb greitjie iseina doh.gif  doh.gif  tik pasiimi ir ziurek jau nera  blush2.gif

Prasau nesupykit tik 4u.gif Bet knieti paklausti,o kablelius ir taupot? lotuliukas.gif Nesusilaikiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 01 12, 12:28)
Prasau nesupykit tik  4u.gif  Bet knieti paklausti,o kablelius ir taupot?  lotuliukas.gif  Nesusilaikiau  blush2.gif

nu ne be tnekenciu as juos det blush2.gif blush2.gif atsiprasau bet nunepatinka man jie blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake* @ 2011 01 12, 10:28)
Prasau nesupykit tik  4u.gif  Bet knieti paklausti,o kablelius ir taupot?  lotuliukas.gif  Nesusilaikiau  blush2.gif

ne kablelius, o tarpus tarp žodžių
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 12, 10:33)
nu ne be tnekenciu as juos det  blush2.gif  blush2.gif atsiprasau bet nunepatinka man jie  blush-anim-cl.gif

Pasitaisau,tarpelius tarp zodziu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 12, 09:26)
labas rytas taupuoles  4u.gif na as irgi stengiuosi sutaupyti bent jaupardejaupobiski  smile.gif  vakarbuvomasinasugriuvusitai geraikadnieko nepirkau ir niekur nejau nes bucaiu uz remonta neturejusi  blush2.gif  susimokejau ir da rbiski liko kentesiu kazkaip iki algos  smile.gif nes lb greitjie iseina doh.gif  doh.gif  tik pasiimi ir ziurek jau nera  blush2.gif

o aš truputį kitaip paklausiu ax.gif
tarpelius taupot?
Atsakyti
mano klaviatura nuo vaiku ciut gyva doh.gif taip kad nevisada eina ji paspausti doh.gif alia vis neprisiruosiu kitos pirkti blush2.gif nes mazai kada namuose kompa turiu laika pasijungti blush2.gif atsiprasau jai tai kelia nepatogumu unsure.gif
Atsakyti